Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. augusztus 9 – augusztus 16)

Ebben az időszakban augusztus 13-tól egészen 16-ig mind a 4 nap elképesztően kellemes hatásokkal bír, viszont az azt megelőző 2 napban azért vigyázzunk magunkra. 14-én egészen kiváló napunk lesz arra, hogy tegyünk az anyagi javainkért is, legyen az bármilyen felajánlás.

Ezen a héten vigyázzunk a köldökünktől kezdődően egészen le a térdünkig, és mindenre, ami közte van. Tehát a köldöktől és az intim piercingtől kezdve a csípőprotézisig, a fenékbe adandó szuriktól a végleges szőrtelenítésig, mindenre.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ezen a héten képesek leszünk mindent egy kicsit spirituálisabb szemmel nézni. Főként ha problémákba ütközünk. Természetesen a spirituális látásmód nem azt jelenti, hogy temetőben szedett macskaszőrrel kell ecsetelgetni magunkat, miközben halk dobzenére hümmögünk és meditálunk. Hanem inkább azt, hogy képesek vagyunk túltekinteni a világi dolgokon, és a helyzetek mögöttes tartalmát próbáljuk megfejteni.Bika

(április 21 – május 21)

A munkánk és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt az időszakot, és minden téren. Előtérbe kerülhet a munkatársakkal való viszonyunk és az üzletfeleinkkel ápolt kapcsolatunk is, de a privát életünk kapcsolatai is. A házasságtól az alkalmi kapcsolatokig. Tehát próbáljunk jobban figyelni a velünk kapcsolódókra, rajtuk kívül csak a munkánkkal foglalkozzunk ebben az időszakban.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni, főként a problémásságuk miatt. Viszont kiváló szakaszban leszünk arra, hogy segítsük a hozzánk közelállókat. E az időszak kiváló vízválasztó is lesz, amikor is dönteni tudunk arról, hogy érdemes-e még több energiát belepumpálni egy kapcsolatunkba, vagy már eljött az az idő, amikor el kell engednünk egymást, hogy ne tegyünk még több kárt.


Rák

(június 22 – július 22)

Ezen a héten a szellemi oldalunk fog jobban előtérbe kerülni, mind a racionális, mind pedig az intuitív oldalunkat nézve. Egész egyszerűen nagyobb lesz bennünk az ingerencia arra, hogy elmélkedjünk, és megvizsgáljuk mindazt, ami velünk történik. Úgy is, hogy precízen megvizsgáljuk a történéseket és azok lehetséges következményeit is, miközben természetesen odafigyelünk a témával kapcsolatos belső érzeteinkre is.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban valószínű, hogy nagyon jó ötleteink és elképzeléseink lesznek, viszont az, hogy neki tudjunk veselkedni, és rendszeresen és terv szerint tudjunk eljárni, elképesztő nehézségekbe fog ütközni. Ebben a szakaszban az előrejutás titka az lesz, hogy együttműködjünk másokkal. Hogy miután kiötlöttük a tutit, merjünk segítséget kérni, hogy ne vesszen kárba a remek ötletünk és meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A lelki nyugalmunk és a lelki békénk némi támadásnak lesz kitéve ebben az időszakban. Úgy leszünk képesek ezt az időszakot átvészelni, ha elfoglaljuk magunkat. Ha képesek vagyunk rendszerben működni, ahol már a rendszeresség picit át is veszi a hatalmat felettünk, és a szokás hatalmán keresztül vagyunk képesek tovább haladni. Szóval foglalkozzunk olyan dolgokkal, amit már nagyon jól ismerünk és amit nagyon szeretünk csinálni.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Kommunikatív időszaknak nézünk elébe, de vigyázzunk arra, hogy minél tisztábban és érthetőbben fogalmazzuk meg mondanivalónkat. Lehetőségünk lesz sokat beszélni és tanácsot adni, és ezek lesznek a legjobb fórumok a kommunikációra, mert ebben a szakaszban szükség lesz a személyes energiáinkra is, hogy jól menjen az infóátadás. Próbáljunk mindent személyesen elintézni, nem e-mailben, nem telefonon.Skorpió

(október 24 – november 22)

Mi magunk és a belső békénk kerül előtérbe ebben az időszakban, ráadásul úgy, hogy próbáljunk minél többet egyedül lenni, és egy kicsit befelé fordulni. Természetesen nem kell elüldözni a szeretteinket, de ebben az időszakban szükségünk lesz arra, hogy egy kicsit befelé tudjunk fordulni. Főként az lesz a fontos, hogy ne kelljen beszélnünk, kommunikálnunk és megfogalmaznunk dolgokat.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ebben az időintervallumban elég fontos lenne, hogy tudjunk beszélni és kommunikálni a szeretteinkkel és a hozzánk közelállókkal. Hogy ne maradjunk egyedül a gondolatainkkal és elképzeléseinkkel, hanem meg tudjuk vitatni olyanokkal, akik jól ismernek minket és a valóságunkban látnak bennünket. Arra vigyázzunk, hogy most valószínűleg nem a legmegfelelőbb szemüvegen keresztül látjuk magunkat.


Bak

(december 22 – január 20)

Ebben az időszakban vegyük körbe magunkat a szeretteinkkel. A rokonainkkal és a barátainkkal. Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy töltődjünk a fényükből, és arra, hogy pihenjünk és regenerálódjunk. De azt mindenképpen kerülni kellene, hogy a sérelmeinket dédelgessük, vagy a veszteségeinken elmélkedjünk. Szóval könnyed időtöltés az ajánlott program, anélkül hogy kérdéses vagy nehezebb témaköröket feszegetnénk.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Mi magunk és a munkánk témakörei fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban, és az, hogy neki tudjunk veselkedni a feladatainknak. Most sajnálatosan nem az lesz fókuszban, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket és az ötleteinket, hanem az, hogy feltűrjük az ingujjunkat, és nyomjuk. Viszont valószínű, hogy ez teszi a legtöbbet a lelkünkért.


Halak

(február 20 – március 20)

Ezen a héten a dolgok elengedése és felszámolása lesz a középpontban. Meglesz bennünk az a képesség, hogy azonosítsuk azokat a tényezőket, amelyek hátráltatnak bennünket, és az az elhatározottság is, hogy ezeket ki tudjuk zárni az életünkből. Az a belső erő, amikor nem ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amelyeknek már nincs helye az életünkben, attól függetlenül, hogy korábban élvezetes és fontos része volt a mindennapjainknak.

www.bhaktikutir.hu