Ebben az időszakban a 19-re eső Gyógyító Buddha nap elképesztően felemelő lesz; főként úgy, hogy a december 13., 14. és 17. nem a legkönnyebb napok lesznek. Ezeken a napokon vigyázzunk, legyünk óvatosak és körültekintők.

Fizikailag a veséinktől le egészen a térdeinkig jobban oda kell figyelnünk magunkra! De mindenre! A felfázástól a térdrándulásig mindenre. És természetesen ezeken a területeken kerüljük a legártalmatlanabbnak tűnő beavatkozásokat is!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az élet mély értelme és spirituális dolgok tartanak minket lázban ebben az időszakban, valamint az, hogy legyen egy kis szabad energiánk az ennek megfelelő elmélkedésre. Lehet, hogy pont ezért, vagy úgy amúgy is, most egy kicsit nehezebb lesz másokkal együttműködni, és nem feltétlenül azért, mert valami rosszul alakul, hanem csak szimplán kevésbé leszünk türelmesek másokkal.Bika

(április 21 – május 21)

Az intellektusunk most az átlagnál is sokkal erősebb ütemben működik, és a vágy is meglesz bennünk, hogy mindent nagyon alaposan és kritikusan végiggondoljunk. Vigyáznunk kell azonban arra, hogy ne legyünk túl logikusak, túl szárazak. Adnunk kell egy kis teret az érzelmeknek és az érzéseknek is, különben az íz és az élvezet fog kiveszni abból, amit csinálunk. Semmiből sem jó a túlzás, még a racionalitásból sem.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseinken lesz a fő fókusz ebben az időszakban, minden tekintetben. Előtérbe kerül a dolog érzelmi kötődés része is, de a praktikussága is. Például ki mennyi energiát, erőfeszítést, pénzt, időt tesz bele a kapcsolatba, és hogy van-e ebben némi egyenetlenség. Ezek a témák mind az érzelmi, mind pedig a felszínesebb munkakapcsolataink terén is felütik a fejüket.


Rák

(június 22 – július 22)

A tenni vágyás és mások megsegítése tölti ki ezt a szakaszt az életünkben. Ez lehet az élet bármelyik területén. Segíthetünk fizikai tetteken keresztül is, de akár verbálisan is. A lényeg az, hogy nyissunk annyira, hogy észre tudjuk venni, hogy mikor, hol és miben tudunk segítséget nyújtani. Mert ez nekünk is komoly fejlődés energetikailag, hogy tudjunk jól észrevenni lehetőségeket és helyzeteket a segítésre.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Nagyon erős ingerencia és vágy lesz bennünk arra, hogy újraalakítsuk az életünket ebben az időszakban. Képesek leszünk erőn felül teljesíteni abban, hogy beépítsünk új szokásokat és új teendőket, de ugyanakkor lesz türelmünk, hogy elvégezzük a finombeállításokat is a frissen, újonnan kialakított életterületünkön, ha az az első beiktatásnál láthatóan nem teljesen azt az eredményt hozta, amit vártunk.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten. A közvetlen környezetünk minden része jobban előtérbe kerül mind a személyek révén, mind a tárgyilagosság síkján. Szóval szépíthetjük, építhetjük az otthonunkat, de akár az is lehet egy komolyabb célkitűzés, hogy a szeretteinkkel minél több és minőségibb időt töltsünk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon komoly tűz lobog bennünk, és nagyon nagy elánnal leszünk képesek dolgokat átérezni, elmondani, megvalósítani, de arra vigyázzunk, nehogy túlműködjünk! Keressük meg azokat a fékeket, amelyek egyfajta kontrollként működnek, és óvnak bennünket a túlpörgéstől. Első körben nézzünk szét a szeretteink, rokonaink köreiben, mert ők jól ismernek bennünket és még időben közbe tudnak lépni.Skorpió

(október 24 – november 22)

A családunk, a barátaink, a szeretteink és a családi atmoszféra fogja kitölteni ezt az időszakot. Próbáljunk minél több időt eltölteni velük, minél nyugodtabb, békésebb légkörben. Ez a szakasz most nem alkalmas arra, hogy feszültebb témaköröket vagy régi sérelmeket boncolgassunk, de arra igen, hogy örüljünk egymásnak, hogy felhőtlenül jól érezzük magunkat, vagy akár arra, hogy be is hülyüljünk egy kicsit.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Az énünk, az általunk betöltött felelősségek, a munkánk és az életfeladatunk tölti meg jelentéssel ezt a hetet. De meglesz az eshetőség arra is, hogy ezt az igen fontos felsorolást valamelyest újra is tudjuk definiálni. Hogy merjünk új célokat keresni és kitűzni, vagy éppen merjünk új felelősségeket felvállalni. Hiszen mi magunk gyökeresen amúgy sem tudunk változni, de finomodni, tisztulni és így komolyabb dolgokba vágni, na arra mindenki képes.


Bak

(december 22 – január 20)

Az év végének közeledtével mi magunk is a lezárásokra és a befejezésekre fogunk összpontosítani. De ezek nem szomorú vagy fájdalmas lezárások lesznek, hanem olyan aktusok, amelyek már beértek a befejezésre, amelyek tovább húzva és halasztva inkább kártékonyak lennének számunkra. És így a befejezés szinte megváltás lesz, mint amikor kikerülnek az írásjelek a mondat végére!


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Az ambícióink és a lehetőségeink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, mégpedig úgy, hogy megfogalmazódnak bennünk azok az áldozatok és erőfeszítések, amelyeket hajlandók leszünk megtenni annak érdekében, hogy elérjük céljainkat. Ezek mindkét életterületen megnyilvánulnak. A fizikai síkon és a finomabb síkon is, szóval képesek leszünk áldozatot hozni olyan dolgokban is, mint például a korán kelés, vagy éppen úgy is, hogy megváltoztatjuk az álláspontunkat bizonyos dolgokban.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk és a felelősségeink fognak fókuszpontba kerülni, de úgy, hogy ez érinti majd a lelkünket is, mint például hogy mennyire kompatibilis a fizikai világban végrehajtott munkánk a lelkületünkkel, vagy akár úgy, hogy mennyire vagyunk már belefásulva a dologba, vagy mennyire vagyunk még képesek a lelkünket is beletenni. És meglesznek hozzá azok az alkalmas pillanatok is, amikor képesek leszünk majd ezen-azon változtatni is!

www.bhaktikutir.hu