Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. július 26 – augusztus 2)

Ebben a szakaszban mindenképpen vigyázzunk a július 27–29. közötti időben, mert mind a három napon igen kellemetlen bolygóállásokra kell számítanunk. Új dolgokba semmiféleképpen ne kezdjünk. De kemény nap várható szerdán (31-én) és pénteken (augusztus 2-án) is.

Ezen a héten fejtől lefelé, egészen a felső emésztőrendszerünkig vigyázzunk magunkra. Kerüljük a beavatkozásokat, az egyszerűtől a komplikáltig, a szimpla szépészeti beavatkozástól a beütemezett orvosi beavatkozásokig.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ebben az időszakban rólunk és közvetlen környezetünkről fog szólni minden. A legalapabb szükségleteinktől a teljesen újonnan felépített életviteli rendszerig. A kommunikációs csatornák kicsit nehezebben fognak működni, így próbáljunk mindent egy kicsit több szeretettel elintézni. Az is segíthet a szeretteinkkel való összehangolódásban, ha eltanulunk, ellessünk tőlük új dolgokat.Bika

(április 21 – május 21)

Azok a képességek, hogy lazán beszélgessünk és elvegyüljünk a kavalkádban, nem igazán fognak működni ezen a héten. Viszont az, hogy nagyon tevékenyek legyünk, és mindezt egymagunkban, kicsit elvonulva a tömegtől tegyük, na az rendkívül jól fog működni. Mindez nem azért, mert valami baj van, hanem mert ebben az időszakban ettől fogunk töltődni a leghatékonyabban.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Egy kicsit elveszettnek érezhetjük magunkat ebben a szakaszban, de bátran támaszkodjunk a szeretteinkre. A választottakra is (tehát a barátainkra), és az adottakra is (tehát a rokonainkra). A beszélgetés, az együtt eltöltött minőségi idő most minden mennyiségben áldásos lesz számunkra. Az ő rálátásukkal és tanácsaikkal képesek leszünk más szemszögből megvizsgálni a dolgokat és visszanyerni az optimizmusunkat.


Rák

(június 22 – július 22)

Ebben az időszakban érezhetünk némi széthúzást a privát és a professzionális életünkben. A munkahelyünkön is igényt fognak tartani a képességeinkre és a hozzáállásunkra, de otthon is szükség lesz az energiáinkra. Arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk szét, és arra, hogy ha mégis kezdünk egy kicsit szétcsúszni, akkor próbáljunk kommunikációval közbelépni és úgy tartani a frontot, hogy delegálunk ezt-azt a feladatainkból.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban a befejezések és a lezárások fognak előtérbe kerülni, és főként a munka területén. Ideális hetünk lesz arra, hogy elkezdjünk azon dolgozni, hogy miként alakítsuk át a munkánkat, hogy több időnk maradjon magunkra és a fontos dolgokra. Ehhez a bevétel-kiadás területeinket kell majd komolyabban átszerkeszteni és átértelmezni, de mindenképpen kezdjünk hozzá, még ha csak kicsiben is.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, főként az egyensúly szempontjából. Keresünk-e annyit, ami visszatükrözi a munkába fektetett erőfeszítéseinket, vagy keresünk-e legalább annyit, amiből finanszírozni tudjuk azokat a hobbikat, tevékenységeket és/vagy dolgokat, amelyek rendszeres végzésével, gyakorlásával képesek vagyunk feltöltődni, ami miatt úgymond megéri munkába járni.  


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A lelki békénk és a hivatásunk területei kerülnek terítékre ebben az időszakban. Főleg abban a kontextusban, hogy mindaz, amit csinálunk, visszatükrözi-e a személyiségünket. Hogy elégedettek vagyunk-e azzal, amit csinálunk, és ahogyan csináljuk. És most nem a számszerűsített sikerek és visszajelzések lesznek a fő nézőpontok, hanem az, hogy mi legbelül hogyan érezzük magunkat, és hogy mennyire vagyunk elégedettek.Skorpió

(október 24 – november 22)

A spiritualitás szűrőjén keresztül fogjuk szemlélni magunkat és a környezetünket ebben a szakaszban. Abból a szempontból is, hogy miként tudunk másokon segíteni, másokat előremozdítani, de abból is, hogy mi magunk milyen lelkigyakorlatokkal fogunk tenni magunkért, vagy éppen miként tudunk időt szakítani némi meditációra, ami felemel bennünket, amitől megtisztulva és felerősödve érezhetjük magunkat.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ez a hét arra lesz alkalmas, hogy elvonultan, kicsit beburkolódzva tegyünk magunkért. Ez lehet tanulás vagy gyakorlás, ha új dolgokra vágyunk, de lehet olyan lelkigyakorlatok elvégzése is, ami még jobban kidomborítja a szakasz aszketizmusát. Tehát kiváló hetünk lesz böjtölésre, koránkelésre, hideg fürdőkre, szent szövegek tanulmányozására, elvonult mantrázásra, vagy akár gyógynövénygyűjtésre, -szárításra, -feldolgozásra, természetesen egyedül.


Bak

(december 22 – január 20)

Némi feszültséget fogunk tapasztalni az együttműködéseink terén, ami most akár elég komolyra is fordulhat. Így mindenképpen arra törekedjünk, hogy őrizzük meg lelkinyugalmunkat és próbáljuk az egészet egy nagy képi rendszerben szemlélni. Nem leakadni apró dolgokon, szerencsétlen szófordulatokon, hanem a nagy képet látni, és tudni, hogyha most felülkerekedünk a részleteken, akkor ezek a viszályok hamar elillannak.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A partnereik és a gyermekeink irányába kellene most komolyabb mennyiségű energiát terelni. Most szükségük lesz arra a nyugalomra és békességre, amit képesek vagyunk magunkból kiengedni, amivel újra meg tudjuk alapozni azt a nyugodt légkört, ami kell ahhoz, hogy egy család, egy közösség békésen tudjon élni és működni. Ha nincsenek gyermekeink, akkor mindezt a jót azok irányába tereljük, akik felnéznek ránk, akiket mi pátyolgatunk.


Halak

(február 20 – március 20)

A beszéd és az információcsere fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, de vigyázzunk a mondanivalónk stílusára. Mindannak a tartalma, amit mondanánk vagy közölnénk, jó, csak arra vigyázzunk, hogy a félreérthető stílus miatt, vagy a túl egyenes közlési módszerek miatt nehogy elutasítsa a hallgatóság azt a sok jót, amit képesek vagyunk átadni, pusztán a megsebzett ego miatt.

www.bhaktikutir.hu