Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. július 5 – július 12)

Ezen a héten a a fő momentum az lesz, amikor július 6-án a tibeti kalendárium szerint tízmilliószoros napunk lesz. Ilyen napunk csak négyszer van egy évben! És mindennek tízmilliószoros hatása van. Szóval jó cselekedetekre fel!

Ezentúl az is érdekes momentuma lesz ennek a szakasznak, hogy 9-én, 11-én és 12-én is sziddha jóga lesz. Egy olyan asztrológiai állás, amikor minden sokkal kellemesebben alakul, legyen bármekkora is az ellenszél. Ebben az időszakban kerüljünk el minden beavatkozást a mellkasunktól indulva a combtövünkig. Tehát az intim piercingtől a mellbimbó-piercingig. A szívműtéttől az intim gyantázásig!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Vigyáznunk kell a kommunikációs csatornáinkkal. Egyrészt könnyebb lesz konfliktusba kerülni, másrészt pedig belekeveredhetünk olyan helyzetekbe is, amikor nagyon nehéz kimondani az igazságot. Szóval próbáljuk kerülni a nagy beszélgetős, kitárulkozós helyzeteket és leginkább arra fókuszáljunk, hogy segítsük a környezetünkben lévőket. Üssük el a beszédet tettekkel. Ez főként a partnereinkkel kapcsolatosan lesz áldásos.Bika

(április 21 – május 21)

Törődjünk sokat a partnereinkkel, akár privát életünk párjáról, akár munkahelyi partnereinkről van szó. Legyünk aktívak, de az együtt tanulás, együtt gyakorlás is jó közös időtöltés tud lenni. Arra viszont mindenképpen figyeljünk oda, hogy ne menjünk át önfeladásba. Az önátadás és az odafigyelés másokra mind hiteles érzések, és szépek, de nem szabad átlépni azt a vonalat, amikor már a saját kárunkra mennek a dolgok.


Ikrek

(május 22 – június 21)

A beszéd és a kommunikáció ebben a szakaszban nem könnyű menet, de a tanítás és mások megsegítése kiváló időtöltés. Az különösen megkönnyíti mindezt, hogy ezen a héten sokkal könnyebb lesz egy kicsit jobban átérezni mindazt, amit mások éreznek, és sokkal könnyebb lesz másokkal úgy jót tenni, hogy azt ők is jótéteményként éljék meg.


Rák

(június 22 – július 22)

Ebben az időszakban mi magunk fogunk fókuszba kerülni, valamint a családunk, a családi atmoszféra, amiben élünk, a lakóterületünk és a gyermekeink is. Szóval próbáljunk minőségi időt együtt eltölteni, és olyan dolgokat megvalósítani, amelyek fejlesztik és javítják az említett életterületek megélését. Ugyanakkor ez a hét arra is tökéletes lesz, hogy új rendszereket is beépítsünk a saját és a családunk életébe.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten azt próbáljuk elkerülni, hogy sok időt kelljen egyedül eltölteni. Most erre nem vagyunk lelkileg felkészülve. Viszont ideális hetünk lesz arra, hogy aktívak legyünk a saját vagy a családunk/testvéreink otthonának környékén. Csináljunk dolgokat együtt kalákában, és élvezzük ki ennek minden pillanatát. Nevetgéljünk, együnk nagyokat, most ez fogja felvillanyozni a hetünket.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Aktív hetünk lesz mind a munkánk, mind a személyes életünk területein. Bármely területen aktivizáljuk magunkat, most extra energiákat kell mozgósítanunk. Ezt úgy tudjuk a legjobban megoldani, ha rendszerekben dolgozunk és gondolkodunk. Mert így könnyebb lesz erőből végigtolni ezt az időszakot, de az is hasznos lesz, ha most, amikor úgyis extra erőfeszítést mozgósítunk, létrehozunk hosszan tartó dolgokat is.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat. Egyrészt könnyebb lesz túllépni bizonyos dolgokon, és nem keserűségből, hanem ténylegesen úgy, hogy már nem foglalkoztat minket. Másrészt pedig bennünk lesz az a pluszenergia, hogy olyan dolgokra is felszívjuk magunkat, amelyekkel már egy ideje nem foglalkoztunk, és/vagy már nem is akartunk foglalkozni.Skorpió

(október 24 – november 22)

Spirituális aktivitás fogja kitölteni ezt a szakaszunkat. Ez az időszak még arra is nagyon jó lesz, hogy valamiféle fogadalmat tegyünk, vagy valami hivatalos elhatározást léptessünk életbe a saját életünkben. Ez lehet például, hogy vegetáriánusokká válunk, de akár az is, hogy rendszeres meditációs gyakorlásba kezdünk. Ezzel a hozzáállással tudjuk a legtöbbet kihozni ebből a hétből.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ez a hét arra lesz a legalkalmasabb, hogy egy kicsit elvonuljunk a külvilágtól. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy fizikailag is el kell vonuljunk, természetesen ha erre van lehetőségünk, ez azért érzetileg extra bónuszpontokkal jár. Egy kicsit vissza kell húzódnunk a pörgéstől, és próbáljunk egy kicsit befelé fordulni. Olvasás tévézés helyett, egy kis elmélyült kertészkedés buli helyett – bármi lehet!


Bak

(december 22 – január 20)

Próbáljunk sok időt eltölteni azokkal az emberekkel, akiket mi választottunk, hogy szerepeljenek az életünkben. Ezek a személyek a partnereink és a barátaink. Most az ő energiáikra van szükségünk, hogy jól zárjuk ezt az időszakot. Figyeljünk oda arra, amit mondanak, mert most a legváratlanabb szituációban is elhangozhat egy olyan mondat, ami nagyon sok jót tartogathat számunkra a jövőben.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Nagyon aktív hétnek nézhetünk elébe mind a munkánkban, mind a privát életünkben. És ez most kikapcsolódás is lesz egyben. Nem úgy, hogy pihenünk, hanem hogy kikapcsolhatunk, és csak csináljuk a feladatainkat. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyeket már zsigerből tudunk, de amit máskor nem szívesen végzünk el. Most meglesz bennünk az erő, hogy befejezzük ezeket a dolgokat is.


Halak

(február 20 – március 20)

Ebben az időszakban az intellektusunk kerül előtérbe, és mindent a racionalitás szűrőjén keresztül leszünk képesek megvizsgálni. Bátran vegyük elő azokat a témaköröket, amelyekben csak úgy tudunk majd továbblépni, ha jól átgondoljuk a dolgokat és beletesszük azt az energiát, amivel meg tudjuk vizsgálni mindennek a pró és a kontra oldalát is. Így a jövőben sem kell azon aggódnunk, hogy túlságosan elhamarkodottan hoztuk volna meg a döntést!

www.bhaktikutir.hu