Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. június 14 – június 21)

Ebben a szakaszban a június 17-re eső telihold igen különleges nap lesz. Egyrészről hétfőre esik, ami a Hold napja, lásd az angol nyelvben a moondayből kialakult Monday kifejezést, így ez nagyon misztikus jelenség is egyben, ahol a Hold életterületei hihetetlenül felemelkednek. Az intuitív érzetek, az érzelmi töltetek, a gondoskodással kapcsolatos érzések, stb.

Viszont a június 14., 15., 16. és 18. napok elég kemények lehetnek, szóval vigyázzunk magunkra.

Ezen a héten kerüljünk minden beavatkozást a derékvonaltól egészen le a térdig. Az alhasi szervektől, a nemi és ivarmirigyeken át, a csípőnkig és a térdünkig most nem terheljük a szervezetünket.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A munkánk és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt a hetet. Sőt, leginkább az említett területekkel kapcsolatos feszültségek és nézeteltérések kerülnek terítékre. A lényeg az, hogy próbáljunk újítani a nehézségek megoldásában. Ne a régóta nem működő formulákat ismételgessük, hanem próbáljunk ki új dolgokat.Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten vigyáznunk kell magunkra és az egészségünkre. Persze vannak elkerülhetetlen dolgok, de most az lenne célravezető, ha egy kicsit lelassulnánk és sokkal körültekintőbben állnánk hozzá a legegyszerűbb, leghétköznapibb teendőinkhez is. Ezzel az elővigyázatos hozzáállással valószínűleg ki tudjuk védeni a kellemetlenségek nagy részét. Próbáljuk minél többet a már bevált rendszereinket működtetni!


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten az visz minket előre, ha tanulunk, tervezünk, gyakorlunk. Most hiába van meg a jó ötletünk, ezt másokkal nagyon nehéz lesz konfliktusmentesen kommunikálni. Próbáljunk minden előkészületet, amit csak lehet, elvégezni, sőt akár gyakorolni terveink különböző területeinek mozzanatait, és majd egy későbbi időpontban – ami kevésbé feszült az együttműködések területén – megosztani másokkal.


Rák

(június 22 – július 22)

Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy tanuljunk és továbbképezzük magunkat, de leginkább akkor leszünk sikeresek erőfeszítéseinkben, ha ezt a tudást mások megsegítésére szeretnénk felhasználni. A másokkal való együttműködés is könnyebb lesz, de inkább a tevékeny együttműködés. Ez a szakasz nem lesz alkalmas a nagy beszélgetésekre, és lelkizésekre, de arra kiváló, hogy átmenjünk a barátokhoz és segítsünk nekik a kertben, vagy éppen a terasz megépítésében.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Segítéssel, beszélgetéssel, lelkizéssel tudunk most a legtöbbet tenni a szeretteinkért. Nem feltétlen tanácsadással, mert valószínű, hogy mi teljesen másként látjuk a dolgokat, mint ők. De a maghallgatásukkal és az alternatív látásmódunkkal fényt gyújthatunk nekik. Ez a hét így nekünk is sokat fog segíteni, mert mi is láthatunk egy teljesen más hozzáállást.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A beszédünk és a rálátásunk most sokat segíthet a környezetünknek. Ezen a héten egyáltalán nem az a fontos, hogy megértsük, vagy éppen a szimpátiánkról biztosítsuk őket, most az segít nekik a legtöbbet, ha kapcsolatba kerülnek egy más látásmóddal, hogy ki tudjanak zökkenni a saját leragadásaikból és sémáikból, hogy képesek legyenek a megújulásra és a változtatásra.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A családi atmoszférával és az otthonunkkal kellene foglalkozunk ebben az időszakban. Most nem fontos, hogy mi hogyan szeretnénk megélni dolgokat, vagy megmagyarázni történéseket, inkább az a lényeges, hogy együtt legyünk, és legyünk tevékenyek és kreatívak. Például tegyünk a lakókörnyezetünkért, mert az természetesen azonnali hatással bír a családi atmoszféránkra is.Skorpió

(október 24 – november 22)

Most magunkkal kellene többet foglalkoznunk – és az még óriási plusz lenne, ha mindezt egy kicsit mindentől és mindenkitől elvonulva tennénk. Persze ez nem kell hogy azt jelentse, hogy el kell utaznunk valami távoli és félreeső helyre. Szimplán azt, hogy próbáljunk sokat egyedül lenni, és kerüljük azokat a helyzeteket, amikor sokan vagyunk egy helyen és másokra odafigyelve kell megnyilvánulnunk. Erre most valószínűleg alkalmatlanok vagyunk.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A szeretteink és a barátaink körében kellene időt eltöltenünk, hogy ne kelljen foglalkozni a bennünk zajló dolgokkal. Ezen a héten olyan energiák dolgoznak, amelyek a mi esetünkben nem fog előrelépéseket engedni mindaddig, amíg túlságosan is benne vagyunk valamiben. Lépjünk ki a fényre, és engedjük be mások fényét és lényét. Ettől majd fel tudunk töltődni, és nemsokára újult erővel belevetni magunkat a saját kis megoldandó feladataink világába.


Bak

(december 22 – január 20)

Most menni kell előre, és csinálni kell a dolgokat! Labdarúgó szaknyelven ezt a hetet úgy nyerhetjük meg, ha több gólt rúgunk, mint amennyit kapunk. Szóval menni kell és nyomni. Persze hogy lesznek nehézségek és kellemetlenségek, de most ezeket úgy tudjuk legyűrni, ha hajtunk és előremenekülünk. Jó pörgést!


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Eljött az idő, hogy lezárjunk és befejezzünk dolgokat. Vegyük előtérbe a régóta húzódó feladatainkat, keressük fel azokat a barátokat és/vagy ismerősöket, akikkel nem sikerül dűlőre jutni és tegyünk pontot a dolgok végére. Ez felszabadít bennünket annyira, hogy ne az maradjon meg ebből a hétből, hogy súrlódni kellett, hanem az, hogy végre lezártuk a rég húzódó kérdéseket!


Halak

(február 20 – március 20)

A munkánk és teendőink terén ez egy feszültebb szakasz lesz. Valószínű, úgy tudjuk konfliktusmentesen lezárni ezt a hetet, ha be sem megyünk dolgozni. Ha már nincs szabadságunk, akkor írassuk ki magunkat betegállományba, vagy észrevétlenül húzzuk meg magunkat egy olyan sarokban, ahonnan nem lehet semmenyi vizet sem felkavarni. Nem kell lemennünk kutyusba, csak szimplán kerüljük azokat a helyzeteket, ahol kitörhetnek a feszültségek.

www.bhaktikutir.hu