Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. június 21 – június 28)

Ezen a héten három olyan napunk is lesz, amikor lényegesen könnyebben sikerülnek majd a dolgok (június 25., 27. és 28.), szóval időzítsük a fontos teendőinket ezekre a napokra. Viszont még mindig tart az a furcsa Ikrek–Nyilas tengely, szóval elképesztően vigyázzunk a kommunikációs stílusunkra, mert a most félrement kommunikációs bajok sok időre megterhelhetik kapcsolataink lelkét.

Térdtől lefelé mindenre vigyázzunk, és ne tegyük ki magunkat semmiféle beavatkozásnak, legyen az egy egyszerűnek tűnő bütyökműtét, vagy csak egy cuki boka feletti tetoválás. E testrészeinken kívül vigyázzunk a fejünkre is!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ez a hét kiváló lesz arra, hogy a külvilágbeli dolgainkra fókuszáljunk. Előtérbe kerülhet a munkánk, a pénzkeresetünk, de akár azok a baráti/ismerősi kapcsolataink is, akik a kapcsolatrendszerünket alkotják. Mindez azzal a céllal, hogy ezek a külvilági kapcsolódások milyen módon hatnak ránk. Mi az, ami számunkra kedvező hatással bír, és mi az, ami esetlegesen hátráltatóan hat ránk.Bika

(április 21 – május 21)

Ebben az időszakban mindent visszafogottabb, spirituális módon fogunk tudni szemlélni. A külsőségek és az anyagiak most nem lesznek motiváló erők, inkább az lesz az előremozdító hatás, hogy minél békésebb, minél nyugalmasabb módon tudjunk dolgokat megvalósítani. Az ilyen hozzáállással automatikusan rendeződnek az emberi kapcsolataink is, hiszen mindenki érzi, ha az ember így viszonyul az együttműködésekhez.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten a munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni. De az is, hogy ezeken a területeken mennyire vagyunk képesek vezetőként és megújítóként is szerepet vállalni. Le kell győznünk némi ellenségeskedést és néhány nézeteltérést, és nekünk magunknak is stabilnak kell lennünk lelkileg, hogy előre tudjunk lépni, de ez a hét kiváló lesz arra, hogy felfigyeljenek ránk.


Rák

(június 22 – július 22)

Az együttműködéseink kerülnek fókuszpontba ebben az időszakban. Mind a privát, mind a professzionális életünkben. Az otthoni vonalon ez egyszerűen megoldható időszak lesz, mert szimplán annyit kell tennünk, hogy kényeztetjük és szeretgetjük a párunkat. A munka területén is hasonló kellene hogy legyen a hangulat, de ott elég lesz annyi is, ha egy kicsit megvendégeljük partnereinket, hogy el tudjuk mélyíteni kapcsolatainkat.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten akkor fogjuk megtapasztalni a lelki békét és nyugalmat, ha jó királyként viselkedünk. Ha figyeljük a környezetünket és segítünk, vagy akár szolgálunk. Próbáljuk észrevenni, melyek azok a területek, ahol áldásosan hozzá tudjuk tenni a mi részünket is a teendőkhöz, ne várjunk arra, hogy valaki legyűrje magában a büszkeségét és merjen kérni. Legyünk jó királyok.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ebben az időszakban az intellektusunk fog főszerepet kapni, mert az lesz a belső indíttatásunk, hogy mindent analizáljunk, mindent átvizsgáljunk, mindent több variációban átpörgessünk magunkban. Ha amúgy is agyalósak vagyunk, akkor kemény hét lesz, mert ez rátesz néhány lapáttal, de akkor ajánlott elővenni azokat a területeket, amiken elkerülhetetlen a sok agyalás. Például a gyerek iskoláztatása, költözés, munkahelyváltás, mert ezeken a területeken mindig sok-sok variáns lép fel.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Otthon, gyerekek és partnerek kerülnek fókuszpontba, de akár a szülők is. És minél több időt és energiát teszünk ezekbe az életterületekbe, ezekbe a kedves emberekbe, annál több fog kijönni az egészből. Szóval ha nem erre a hétre sikerült időzíteni a nyaralást, akkor is próbáljunk közös programokat szervezni és ne elégedjünk meg a hétvégével. Próbáljunk előbb meglógni a munkából és már hét közben is rábulizni a rokonokra.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ez a hét ideális lesz arra, hogy nekiveselkedjünk a teendőinknek és szépen nyugodtan és szervezetten elkezdjük felgöngyölíteni a szálakat. Nyugodtan vegyük elő a régóta húzódó, vagy akár már rég besültnek gondolt elképzeléseinket, és azokat is tegyük fel az elvégzendő feladataink listájára, mert most meglesz az a belső hívás és a külső lehetőségek is, hogy újfent neki tudjunk veselkedni.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Beszélgetésre lesz szükségünk ezen a héten. És nemcsak arra, hogy meghallgassunk másokat, hanem arra is, hogy elmagyarázzuk a másiknak, hogy miért éppen az zajlik az életünkben, ami. És itt természetesen nem arról fog szólni a fáma, hogy majd valaki jön és megmondja a tutit. Hanem arról, hogy mások véleménye és elképzelései segítenek nekünk jobban átlátni a történéseket.


Bak

(december 22 – január 20)

Mi magunk, a közeli szeretteink és az otthonunk kerül előtérbe ezen a héten, de mi leszünk a dolgok alappillérei. Szóval legyünk együtt sokat, de ebben az időszakban ragadjuk meg a lehetőségeket, és próbáljuk az együttlétünket arra is felhasználni, hogy egy kicsit magunkra formáljuk a brigádot. Szervezzük és csináljuk meg közösen azt, amit már régóta tervezünk, legyen az egy közös túrázás vagy sütés-főzés.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A beszéd és a kommunikáció kerül majd terítékre ezen a héten, és igenis nekünk kell majd kezdeményezni a szeretteink közegében, de ki kell vonnunk magunkat a történetből. Legyünk inkább mediátorszerűek, pártatlan és kíváncsi hallgatók, akik ki tudják húzni másokból a legbelsőbb vágyaikat és elképzeléseiket, anélkül hogy nekik bárhogyan is változtatni kéne a mondanivalójukon azért, hogy mi mit fogunk gondolni.


Halak

(február 20 – március 20)

A barátainkról és a szeretteinkről szól ez a szakasz, és természetesen rólunk mint az egyenlet másik feléről. De ebben az időszakban mi próbáljunk visszahúzódni saját vágyainkkal, elképzeléseinkkel, és próbáljunk támogatóként fellépni a hozzánk közelállók életében. Hallgassuk végig az elképzeléseiket, adjunk is tanácsot, segítsünk is mindenben, amiben tudunk, de ebbe most ne vonjuk bele a saját elképzeléseinket. Segítsünk nekik abban, hogy azt és úgy tudják megvalósítani, amit és ahogy ők tervezték.

www.bhaktikutir.hu