Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. június 7 – június 14)

Ezen a héten a június 7. és 12. lesznek azok a napok, amikor könnyebben fognak menni az élet dolgai. A legspirituálisabb esemény a június 13-ra eső harcosok böjtnapja lesz. Az indiai kultúrában ezen a napon száraz böjtöt tartanak a harcosok is, az elképesztő forróság ellenére is!

Ezen a héten kerüljünk el mindenféle beavatkozást a mellkasunktól a derékvonalig, beleértve a mellkasi és hasüregben lévő összes szervünket is. Tehát a mellbimbó piercingtől a gyomortükrözésig, az alhát tetkóig próbáljunk mindent legalább egy héttel elhalasztani.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az otthonunk, a gyermekeink és a partnerünk kerülnek előtérbe ezen a héten, és a lelki béke, a nyugalom és az elégedettség. Viszont arra vigyázzunk, hogy ez a hét nem teljesen alkalmas a nyugodt és békés kommunikációra, szóval a nagy lelkizésektől tartózkodjunk. Inkább csak legyünk együtt, élvezzük egymás társaságát, mindezt kötetlenül, kerülve azokat a témaköröket, amelyekről amúgy is tudjuk, hogy feszültségbe torkollik.Bika

(április 21 – május 21)

Tanulós és tevékenykedős hétnek nézünk elébe. Kiváló időszak lesz új dolgok begyakorlására vagy akár régiek folytatására. És arra is, hogy tevékenységeinket rendszerbe szedjük és beépítsük az életünkbe, szintén akár új vagy már futó feladatköröket nézünk. Új dolgok megtanulására és begyakorlására is alkalmas lesz ez a szakasz, sőt amit most kezdünk el, az akár nagyon hosszú távon is jelen lehet az életünkben.


Ikrek

(május 22 – június 21)

A beszéd és a kommunikáció kerül fókuszpontba ezen a héten. Beszéd szempontjából a kötetlen beszélgetéstől a hivatalos hangvételű coachingon át egészen a komoly tanácsadásig minden szinten alkalmunk lehet megnyilvánulni, de a kommunikáció egyéb formái is előtérbe kerülnek, legyen az e-mailes egyeztetés, vagy akár a szociális médián való megnyilvánulás.


Rák

(június 22 – július 22)

Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk és a lelki nyugalmunk fog markánsan megjelenni az életünkben. És most nem kifejezetten a gyerekekről vagy a partnereinkről lesz szó, hanem arról, hogy mi együtt milyen légkört alakítunk, milyen légkörben élünk. Összpontosítsunk azokra a dolgokra, amikor a nyugalom és boldogság légköre van rajtunk, legyen az együtt főzés és evészet, vagy társasjátékozás, vagy akár kanapés közös filmnézés.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban muszáj lesz befejezni az elhúzódó dolgainkat, mielőtt bármi újba kezdenénk. Egyrészt mert ez a praktikus hozzáállás, másrészt mert csak akkor fogunk teljes szívvel és tudatossággal odafigyelni a ránk váró feladatokra, ha már letudtuk, és le is zártuk az azt megelőző tevékenységeinket. Főként az Oroszlánoknál, akik imádják, ha meg van adva a módja a különféle dolgoknak.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Mi magunk, a családunk, a barátaink és az ambícióink kerülnek terítékre ezen a héten. Ideális esetben ebben a szakaszban azon kellene munkálkodnunk, hogy milyen szinten lennénk képesek együttműködni a számunkra fontos emberekkel, hogy meg tudjuk valósítani terveinket, vágyainkat, és még egy olyan materiális dolog is, mint pl. a pénzkereset, hogyan tudna olyan légkörben megtörténni, ahol a szeretteinkkel vagyunk körülvéve!


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek fókuszpontba ebben a szakaszban. Főként abból a szemszögből, hogy ezek a tevékenységek mennyire hatnak ránk belsőleg. Hogy mennyire érezzük azt, hogy ezek a tevékenységek előrevisznek minket, és feltöltenek. Vagy mennyire érezzük azt, hogy ezek a teendők terhelnek minket, és hogy változtatni kellene rajtuk, hogy ne készüljünk ki az állandó nyomástól.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat, lezárni fejezeteket. Mindezt nem haragból vagy sértettségből, hanem nyugodt, spirituális álláspontból. Ahol már nem ragaszkodunk dolgokhoz, ahol már túlléptünk és elengedtünk hátráltató tényezőket és embereket. Ahol már a lelki nyugalmunk válik olyan fontossá, hogy nem merészkedünk bele olyan szituációkba, amelyek felkavarnak bennünk dolgokat.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ha le tudjuk győzni a nehézségeket, a rosszakarók lekicsinylő véleményét, akkor elképesztő előrelépéseket fogunk tudni megtenni ebben a szakaszban. Az a fontos, hogy a céljainkat tartsuk a szemünk előtt, legyünk nyugodtak és békések, és amikor kell, tegyük oda magunkat, mint még soha. És akkor ebben az időszakban olyan előrelépésekre is képesek lehetünk, amit talán még mi magunk sem mertünk elképzelni!


Bak

(december 22 – január 20)

Ahhoz, hogy ezen a héten sikerre tudjuk vinni elképzeléseinket, muszáj lesz megfelelő együttműködésekbe bocsátkoznunk. De a terhelést, valamint a dicsőséget is osszuk meg partnerünkkel. Hiszen felesleges lenne valakivel együttműködni, ha attól még minden feladat ránk hárul. De az sem lenne fair, ha learatnánk a babérokat olyan teljesítményekért, amiket másokkal karöltve értünk el.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ez a hét két irányba mehet el, és mi választhatjuk meg, hogy melyik iránnyal szeretnénk tartani. Az egyik irány a kellemetlenségek legyűrése, főként partnerkapcsolati téren, ami kétségkívül okoz egy sor lelki fájdalmat. Vagy pedig úgy is mehet a sztori, hogy odafigyeléssel, kitartással és szinte már szolgálatkészséggel megnyílunk partnerünk irányába, és nem hagyjuk kialakulni a stresszhelyzetet.


Halak

(február 20 – március 20)

Ezen a héten az intellektusunk fog dominálni. És az, hogy mindent meg tudjunk vizsgálni a racionális intelligenciánkkal és a józan paraszti eszünkkel egyaránt. Csak ezek után leszünk képesek jó döntéseket hozni, és jól felkészülni a ránk váró feladatokra. Amennyiben úgy döntünk, hogy kihagyjuk ezeket a köröket, ne lepődjünk meg azon, hogy kevésbé tudunk összpontosítani feladatainkra a fel-fel ugró kételyek és bizonytalanságok miatt.

www.bhaktikutir.hu