Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. május 17 – május 24)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ebben az időszakban a főmomentum a május 18-ra eső nap lesz, amikor is Buddha születésének, megvilágosodásának és eltávozásának napját ünnepelhetjük, ami a tibeti kultúrában egy tízmilliószoros nap is. Tehát bármi jót teszünk, annak sokszorosan is élvezhetjük a kellemes visszahatását.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Spirituális és lelki kérdések fogják foglalkoztatni személyünket ezen a héten. Szóval bátran vágjunk bele valamilyenféle lelkigyakorlatba, legyen az meditáció vagy tajcsi gyakorlás, hiszen ezeken a területeken a legkisebb erőfeszítés is sokszorosan hat ránk.Bika

(április 21 – május 21)

Az intellektusunk lesz aktívabb ebben az időszakban, főként problémamegoldó szerepkörben. Viszont így könnyebb lesz megvalósítanunk a belső békét, mert képesek leszünk azonosítani, majd meg is oldani a problémákat.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Egy picit feszültebbé válhatnak az együttműködéseink, így próbáljunk nagyon óvatosan fogalmazni és körültekintően eljárni az érzékeny témákban, természetesen azok irányába, akik fontosak nekünk. Mindenkit azért nem kell kikerülni a folyóson.


Rák

(június 22 – július 22)

Kiváló hetünk lesz arra, hogy aktivitással, tervezéssel és gyakorlással előbbre tudjunk jutni. Viszont szükséges lesz még egy felismerés. Az, hogy mindezt valaki mással együtt csinálni sokkal kellemesebb, produktívabb, és még sokkal könnyebb is.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Sok-sok beszéd és kommunikáció lesz a hetünkben, mi több, most akár egypár kedves szóval, vagy csak egypár írott sorral elképesztő hatással lehetünk a hozzánk közel állókra. Szóval szeretgessük felebarátainkat a mondanivalónkkal.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Minden, amibe belekezdünk ezen a héten, nagyon tartós és nagyon jó kifutású lehet. Szóval készüljünk rá, találjuk ki és kezdjük is el csinálni, most nem fejben kell rákészülni meg fejben kitalálni, egyszerűen csinálni kell.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Most arra kell jobban odafigyelnünk, hogy mindamellett, hogy a szándékaink jók, és még a kimondott szavak is jól vannak megválasztva, mégis milyen érzetet keltünk a másik félben. Ez olyan hét, amikor mi fejlődünk legtöbbet a saját kommunikációnktól.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten az kerül fókuszba, hogy mi mindent vagyunk képesek megtenni az ambícióink és a vágyaink megvalósítása érdekében. És most egyáltalán nem segít, ha erről beszélünk másokkal. Csináljuk, intézzük, de ne beszélgessünk róla.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Egy kicsit nehezebb hétnek nézünk elébe, de lesznek menekülő útvonalaink. A család és a munka. Ezekbe a témakörökbe kell egy kicsit beletemetkeznünk, és át fogjuk tudni vészelni azt a sok mindent, ami fortyog bennünk.


Bak

(december 22 – január 20)

Leválásos hetünk lesz, és nem is lesz könnyű. De hosszú távon jobb lesz nekünk, hogy ezek az emberek, ezek a dolgok egyszerűen kikerülnek a közvetlen környezetünkből, csak most egy kicsit fájni fog.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Kiváló hetünk lesz arra, hogy szanáljuk a kellemetlen dolgokat, embereket, kapcsolatokat az életünkből. És ez nem hirtelen felindulásból, de még nem is haragból fog megtörténni, hanem nyugodtan, békésen.


Halak

(február 20 – március 20)

A munkánkon kívül minden más társadalmi érintkezésünk akár fantasztikusan is sikerülhet. Szóval a munkánkban kerüljük az összeütközések lehetőségét, és összpontosítsunk a barátainkra, a társunkra, a környezetünkre!

www.bhaktikutir.hu