Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. május 3 – május 10)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a május 7-re eső nap lesz a fő momentum. De nemcsak erre a hétre, hanem az elkövetkező több évre nézve is ez lesz a legjobb nap asztrológiailag. Szóval ha valami igazán fontosba szeretnénk kezdeni, azt időzítsük erre a napra!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Magunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Sőt, az lenne a legideálisabb, ha mindezt kicsit a külvilágtól elvonulva tennénk. És mindenképpen kerüljük a jövés-menést, a túlpörgést, meg úgy minden teendőt.Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten vigyáznunk kell a beszédünkkel. Még akkor is, ha a szándék, ami vezérel bennünket, teljesen tiszta. Ügyeljünk arra, hogy miként fogalmazunk meg dolgokat, nehogy konfliktusba kerüljünk.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ebben a szakaszban nehezebb lesz magunkat reálisan látni, így hagyatkozzunk azoknak az embereknek az értékítéletére, akikben bízunk. Kérjük ki a rokonok, barátok, tehát a szeretteink véleményét, így sokkal könnyebb lesz átvészelnünk a hetet.


Rák

(június 22 – július 22)

Ahhoz, hogy nagyon jól éljük meg ezt a hetet, utaznunk kellene, vagy legalábbis elkezdeni megszervezni egy jó kis utazást! Erre összpontosítsunk és olyan energiákkal fogunk töltődni, ami szinte már szárnyakat ad.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten kicsit nehezebb lesz életünk materiális részével foglalkoznunk, és az is, hogy konfliktusmentesen tudjunk érintkezni a környezetünkkel. Viszont arra kiváló lesz, hogy mély dolgokkal foglalkozzunk.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ebben az időszakban lehetőségünk adódik leszámolni a kellemetlen dolgokkal és kapcsolatainkkal. Mindez a munkahelyünkön, a barátaink körében és főként a hátunk mögött elhangzó dolgok miatt!


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a személyes, mind a szakmai életünk területein. A magánéletünkben szereplőket kényeztessük, a munkatársainkat pedig ajnározzuk, szeretgessük – most erre van szükségük.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten vigyáznunk kell az egészségünkre. Ne pörögjünk túl, ne vállaljuk túl magunkat, kerüljük a feszült, megterhelő dolgokat. Vagy karmikusan úgy is kiteljesíthetjük a kellemetlenségeket, hogy önzetlenül segítünk másoknak, amiben csak tudunk.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Tanulás, gyakorlás, elmélkedés. Most az elsajátítás mindhárom fázisa fókuszba kerül, és így választhatunk is. Teljesen új dolgokba kezdünk és mindezt nagyon alaposan tanuljuk, vagy befejezzük a régi témaköröket, azt bepótolva, ami eddig kimaradt. Legyen ez tanulás, gyakorlás vagy elmélkedés.


Bak

(december 22 – január 20)

Ez a hét lehetőséget ad arra, hogy a lelki nyugalmunk és a partnerkapcsolatunk terén harmóniát teremtsünk. Arra, hogy felülemelkedjünk a feszültségeken és az ellenségeskedésen, és nyugodtan, békésen működjünk!


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Beszéd, kommunikáció és tanácsadás – ezek kerülnek előtérbe ebben az időszakban. Teremtsünk időt arra, hogy a hozzánk közel állók el tudjanak érni bennünket, mert most sokat segíthetünk nekik rálátásainkkal, elképzeléseinkkel.


Halak

(február 20 – március 20)

Ez a hét tökéletes lesz arra, hogy ki tudjunk alakítani új életviteli rendszereket. Mindezt úgy, hogy a családunk is támogasson bennünket ezen az úton, hogy az otthonunkban is ki tudjuk alakítani a szükséges változtatásokat, és még a gyerekeinken is át tudjuk majd vinni.

www.bhaktikutir.hu