Olvasd el heti horoszkópunkat (2019. március 15 – március 22)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ebben az időszakban a fő mozzanat a március 20-ra eső telihold lesz, amikor a Holi ünnepét celebrálják Indiában. Több száz millió ember dobálja meg egymást festékkel, hogy ezzel is elengedjék az előző év nehézségeit és konfliktusait.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ahhoz, hogy minden simán menjen ez alatt a hét alatt is az együttműködéseinkben, aktívnak és kommunikatívnak kell lennünk. Tegyünk azért, hogy a partnerünk élvezze a velünk töltött időt, és akkor komoly előrelépéseket tehetünk kapcsolatainkban.Bika

(április 21 – május 21)

Kommunikációban gazdag időszaknak nézünk elébe, de emellett arra is lehetőségünk nyílik majd, hogy fel tudjunk oldani feszültségeket és félreértéseket. Ehhez egy picit majd vissza kell vennünk a saját pozíciónkból, de megéri.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Lehetőségünk lesz mindent megvizsgálni intellektuálisan, mindent, ami közvetlen hatással van az életünkre! Magunkat, a szeretteinket, a lakhatásunkat, de még a mindennapi tetteinket is.


Rák

(június 22 – július 22)

Némi áldozatot kell hoznunk a családunkért és az otthonunkért. És most nem sárkányok legyőzéséről és ostromokról van szó, csak figyeljünk oda a környezetünkre, és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyektől minden jobb lesz.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Vigyázzunk arra, hogy ne pörögjük túl magunkat ebben az időszakban. A belső indíttatás is meglesz, és az is, hogy barátainkon és szeretteinken is tudunk segíteni tetteinkkel, de ügyeljünk az egyensúlyra.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Most a munkánk és a családi életünk között kell törekednünk az egyensúlyállapotra, hogy egyik se menjen a másik kárára. A feszültségek feloldásának legjobb módja természetesen a kommunikáció.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Olyan hétnek nézünk elébe, amikor az elmélkedés az élet nagy dolgairól, a filozofálgatás és a spirituális szemlélődés mind előtérbe kerülhetnek. Adjuk át magunkat ezeknek a fennkölt ideáknak, most ezzel a hozzáállással tehetjük a legtöbbet magunkért.Skorpió

(október 24 – november 22)

Az elengedés és a lezárások fognak fókuszba kerülni, de főként olyan kontextusban, amikor ez már a továbblépés szerves része. Amikor már azért zárunk le valamit, mert magunk mögött hagytuk, és már nem lesz hatással a jövőnkre.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A munkánk és a pénzkeresetünk terén lesz mozgolódás ezen a héten. Lehetőségek fognak adódni, hogy olyan együttműködéseket építsünk ki, amelyek az előrehaladásunkat is segítik és a meglévő terheinken is enyhítenek.


Bak

(december 22 – január 20)

Némi feszültségoldásra lesz szükség a professzionális életünkben, amelyek nem feltétlen valós események miatt alakultak ki, hanem a félreértések és a rossz kommunikációs csatornák használata miatt, de így könnyebb is lesz a megoldás.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, de azt a pontot is el fogjuk tudni érni, amikor ráébredünk, hogy bizonyos dolgok már az intelligencia szintje felett állnak. Mint például az érzelmek, az érzések és a szeretet.


Halak

(február 20 – március 20)

Az otthonunkkal, a gyermekeinkkel és a partnereinkkel kapcsolatos események fogják kitölteni ezt az időszakot. Most képesek leszünk kellemetlen dolgokat és félreértéseket tisztázni. Hajrá!

www.bhaktikutir.hu