Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. november 1 – november 8)

Ennek a szakasznak a fő momentuma kb. az egész hét.

November 1–2.: az eltávozottakra való emlékezés!

November 3.: Bhanu Szaptami egy különleges asztrológiai nap, amikor nagyon áldásos tenni az egészségünkért!

November 4.: Gyógyító Buddha nap.

November 5.: Dzsagaddhatri, a jóság és a gondoskodás Istennőjének napja.

November 6.: Bhísma 5. napja, a harcos szerzetesek 5. napja, érdemes felajánlásokat végezni.

November 7–8.: Sziddha jóga napok, amikor is bármibe is kezdünk, az sikeres lesz!

A Hold vándorlása miatt a csípőnktől lefelé egészen a lábujjaink végéig egy picit érzékenyebb lesz a szervezetünk ebben az időszakban. Ezeken a testrészeken kerüljünk mindenféle beavatkozást, akár a leghétköznapibb pedikűrtől egy előre ütemezett visszérműtétig. Halasszunk!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Befejezés, lezárás és ehhez hasonló területek fogják kitölteni ezt a hetünket, de mély spiritualitásból fakadó indíttatás miatt. Tehát nem az lesz a vezérfonal, hogy már nem bírjuk tovább, ezért itt az ideje befejezni, sőt harag és más negatív érzelem sem fogja ezt az elhatározásunkat tüzelni. És nem is savanyú a szőlő hangulatra kell gondolnunk, hanem a lelki nyugalomra, hogy ezeken a dolgokon már túlléptem, nincs szükségem rájuk az életemben.Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten egy kicsit könnyebb lesz konfliktusba keveredni, mint máskor – és főként a világi dolgokkal kapcsolatban. Vigyázzunk a munkahelyünkön dúló feszültésgekkel kapcsolatosan, és minden olyan stresszes dologgal, ami kötődik a pénzkereset területéhez. Viszont egyértelmű menedékként szolgálnak a barátaink, akik hihetetlenül nyugtató hatással lehetnek ránk. Ha van baráti kapcsolatunk a munkahelyünkön, nyert ügyünk van.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseink és a munkánk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Arra viszont vigyázzunk, hogy egyrészt ne pörögjünk túl, ne hagyjuk le túlságosan a többieket, mert akkor az együttműködés feltételei felborulhatnak, másrészt pedig ne feszüljünk rá a partenereinkre, ha ők nem tudják ugyanazt a tempót diktálni, mint mi. Ez nem azért van, mert ők nem akarják eléggé, inkább mi vagyunk túlmenetben.


Rák

(június 22 – július 22)

Ahhoz, hogy ez a hét zökkenőmentesen menjen le, kifejezetten mások segítése lesz a kulcs. Nekünk is jót fog tenni lelkileg, hogy másokat segítünk, vagy akár ki is szolgálunk, sőt elképesztően kellemesen fog hatni, hogy egy nehéz pillanatban nem a feszültség lesz a domináns érzet, hanem az, hogy a problémát felmérve, és látva a helyzetet, problémamegoldóként lépünk be a történetbe.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben a szakaszban egy nagyon erős tanítást is megérthetünk, ha képesek vagyunk egy kicsit befelé figyelni. Mégpedig azt, hogy nem mindig a racionálisan meghozott döntések a legjobbak. Hogy vannak helyzetek, amikor a belülről jövő zsigeri döntés – bár lehet, hogy ellene megy a racionális, kiértékelt és megfigyeléseken alapuló következtetéseinknek –, mégis működik. Sőt nemcsak működik, hanem sokkal kellemesebb hatást vált ki, mint a száraz matekból jövő végkövetkeztetés.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Az otthonunk és a rokonaink fogják kitölteni ezt az időszakot, és hogy bizonyos dolgokat megváltoztassunk vagy úgymond megújítsunk az együttműködéseink rendszerében. Szóval most könnyebb lesz feszült témákat és területeket konstruktívan átbeszélni, de az is, hogy bevezessünk új dolgokat, új elképzeléseket még olyan területeken is, ahol eddig nulla megújulást sikerült eszközölnünk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon aktív hétenk nézünk elébe, és ezt most a belsőnk fogja tüzelni. Az a vágy, hogy másoknak segítsünk, hogy mások problémáiban konstruktívan megnyilvánuljunk, és úgymond próbára tegyük saját elképzeléseinket, terveinket, rendszereinket. Arra természetesen vigyáznunk kell, hogy ne buldózerként menjünk előre, hogy nem nyomjunk át olyan dolgokat másokon, amit ők nem akarnak, de mi jó ötletnek tartjuk.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten mindent képesek leszünk megoldani szimplán kommunikáción keresztül. Persze vigyáznunk kell arra, hogy miként fogamazunk meg dolgokat, hogy még véletlenül se azon bukjon el a dolog, hogy túl határozottak vagyunk, túl egyenesek, vagy éppen túl nyomulósak. Mert ez esetben még a jó szándék – és az a képesség, hogy ténylegesen is megoldhatjuk az adott problémát – is elillanhat, ha a stílus nem stimmel.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a közvetlen közegünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Tehát a minket körülvevő emberek és a közegünk, vagyis a fizikai adottságok is. Így egyértelmű, hogy az otthonuk környékén való tevékenykedés a szeretteinkkel együtt jó elképzelés erre a hétre, mint pl. takarítás, szépítgetés, átrendezés, átalakítás. A lényeg az, hogy töltsünk mínőségi időt együtt, egymással, közös célok érdekében.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten az lesz a domináns érzetünk, hogy egy kcisit elvonuljunk a zajos, bajos külvilágtól, és befelé forduljunk. Hogy azokkal a dolgokkal foglalkozzunk, amelyek közel állnak a lelkünkhöz, és maximum a közvetlen családunkhoz kelljen alkalmazkodnunk, akik nem borulnak ki, amikor az emberből csak csuran-cseppen a szó, mert a beszédszünet bizony az egyik legnyugtatóbb dolog a tudatunknak.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Most a barátaink és a rokonaink jelentik a kapcsolatot a külvilággal. Saját igényünk szerint nem a külvilágban lefolytatott előremenetel lesz a vezér irányelv, hanem inkább a picit lelassultabb, nyugalomban szöszölgetős feeling lesz a belső ingerencia. Viszont az említett személyek segítenek majd abban, hogy nehogy túl begubózzunk.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk fogja kitölteni ezt az időszakot, és minden más is, ami kapcsolódik a munkánkhoz. Előtérbe kerülnek az ambícióink, a pénzkeresetünk, de az is, hogy mennyi időt és energiát vagyunk hajlandók mozgósítani annak érdekében, hogy előrehaladhassunk a munkánkban. És persze az is, hogy mi magunk mit érzünk életviteli feladatunknak, és hogy a jelenlegi munkánk míly módon kapcsolódik ehhez.

www.bhaktikutir.hu