Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. november 15 – november 22)

Ebben a szakaszban a fő vonulat a november 18-ai nap lesz, amikor is az év utolsó tízmilliószoros napját fogjuk megünnepelni. Ezen a napon bármit is teszünk, annak tízmilliószoros hatása van ránk nézve, legyen az jó vagy rossz cselekedet.

Ezen a héten a Hold áthaladása végett vigyáznunk kell magunkra a nyakunktól le egészen a csípőnkig. A gerincünktől kezdve, a karjaink ízületein át a mellkasi szervekig, sőt egészen a béltraktusig mindenünkre. Most még egy ártalmatlan köldökpiercienget is inkább halasszunk el, nem beszélve komolyabb beavatkozásokról.

 


Horoszkóp Kos

Kos

 

(március 21 – április 20)

Az ingerencia az aktivitásra és a pörgésre abszolút meglesz, de ez az időszak a tanulásra és a gyakorlásra is kiváló. Szóval próbáljunk egyensúlyt tartani, hogy ne menjen a tanulás kárára a túl nagy elán. A tanulás szempontjából most az új dolgok felfedezése is támogatott, de a régi témakörök elmélyítése is. Vagy akár az, hogy a már meglévő tudásunkat művészi szintre és kifinomultságra emeljük!Bika

(április 21 – május 21)

A családi atmoszféránk, az otthonunk és az elégedettségérzetünk kerül előtérbe. Szóval próbáljunk minőségi időt eltölteni a szeretteinkkel, és olyan dolgokat csinálni közösen, amelyek jobbá tehetik a családi atmoszférát. Egyébként ebben az időben a kommunikációs oldalunk is nyitottabban fog működni, így azzal is sokat tehetünk a családi harmóniáért, ha beszélgetünk, értekezünk, áttárgyalunk.


Ikrek

 

(május 22 – június 21)

Mi magunk és a belsőnk fog fókuszba kerülni. Próbáljunk minél nyugodtabb hetet produkálni, hogy legyen időnk és kedvünk is a belső harmóniával foglalkozni. Legyünk sokat otthon, vegyük körül magunkat a hozzánk nagyon közel állókkal, és foglalkozzunk kellemes, szép és művészi dolgokkal. Ez majd mind megteremti azt a hangulatot, hogy el tudjunk lazulni, le tudjunk nyugodni és befelé tudjunk figyelni.


Rák

(június 22 – július 22)

Ebben az időszakban arra kell majd odafigyelnünk, hogy ne pörögjünk túl és ne veszítsük el az önazonosságunkat. Oda kell figyelnünk magunkra, mindarra, amit mondunk, és a cselekedeteinkre is, hogy ne ragadjon magával a lendület, és ne legyen az, hogy utólag kell dolgokat újra megoldanunk, kimagyaráznunk, vagy akár újrakezdenünk. Lassítsunk le egy kicsit, és próbáljunk sokkal jobban befelé figyelni.


 Oroszlán

 

(július 23 – augusztus 23)

Olyan sok irányban zajlódhatnak az események, hogy szinte százfelé fog húzni bennünket az élet. Nagy részük kellemesen és szerencsésen fog lezajlani, ha tudjuk tartani a fókuszt és kommunikálunk! Most szükség lesz arra, hogy másokat is bevonjunk a feladatainkba, mert egész egyszerűen olyan sok minden igényli egyszerre a figyelmünket, hogy bizonyos feladatköröket át kell adnunk.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk fogja kitölteni ezt az időszakunkat. És az is, hogy mi magunk mit vagyunk képesek feláldozni, megmozgatni annak érdekében, hogy az említett területek minél sikeresebbek legyenek. Az is fókuszba kerül, hogy a munkánk mennyire van pariban az életfeladatunkkal, vagy legalábbis azzal, hogy mik a vágyaink a munkakörünkkel kapcsolatosan.


Mérleg

 

(szeptember 24 – október 23)

Egy magától értetődő befelé fordulást hoz nekünk ez a szakasz. Nem leszünk depressziósok vagy levertek, csak egyszerűen ez lesz a belső igény. Mármint az, hogy kicsit nagyobb távolságot tartsunk a rohanó világtól, és nyugodt és békés dolgokkal foglaljuk le magunkat. Viszont arra oda kell figyelnünk, hogy ne agyaljunk túl dolgokat, hogy a felszabadult időt és energiát ne arra használjuk, hogy belsőleg teremtünk feszültséget magunkban.Skorpió

(október 24 – november 22)

A munkánk és a pénzkeresetünk fogja kitölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy temérdek új és/vagy akár forradalmi ötlet tódul majd a tudatunkba. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ötleteink mindenképpen maradjanak meg egy olyan tartományban, amihez később is képesek leszünk a nevünket adni. Mert egy részük lehet, hogy rövid távon komoly előrelépéseket tud biztosítani, de hosszú távon lehet akár kártékony is.


Nyilas

 

(november 23 – december 21)

Az együttműködéseink kerülnek most előtérbe, és az lesz a feladatunk, hogy picit játsszuk el az ördög ügyvédjét. Hogy mi legyünk a józan ész az eltervezett haladásban, mert most partnereink egy kicsit türelmetlenebbek lehetnek a haladásunk tempójával. Persze legyünk óvatosak és kíméletesek, nehogy az átgondoltságunk tovább szítsa bennük a tüzet.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára. Az, hogy másoknak segítsünk és hogy másokról gondoskodjunk, igen szép dolog, de oda kell figyelnünk, hogy maradjunk az önátadás szintjén, ne csúszunk át önfeladásba. Mert míg az első verzióban lelkiismeretesen végezzük a feladatunkat, addig a második esetben olyan módon járunk el, ami már bennünk okoz károkat.


Vízöntő

 

(január 21 – február 19)

Ezen a héten az lesz a belső indíttatásunk, hogy mindent racionálisan és a józan paraszti ész mentén gondoljunk végig. Hogy figyelembe vegyük az érveket és az ellenérveket, és úgy hozzunk meg a döntéseket. Arra viszont figyeljünk oda, hogy szerepet kell kapnia a belsőnknek, az intuitív oldalunknak is. Hiszen az egyensúly mindig féltúton van, körülbelül a két abszolút végletpont között.


Halak 

(február 20 – március 20)

Az otthonunk és a partnerünk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Az, hogy kialakítsunk új rendszereket, amelyektől fejlődik az otthonunk és a partneri viszonyunk is. Hogy aktívan tegyünk annak érdekében, hogy jobban működjenek az említett területek. És amennyiben megvan az a belső erőnk, hogy tegyünk, és arra is, hogy rendszeresen tegyünk a fejlődés érdekében, bizonyára jobban fog működni minden.

www.bhaktikutir.hu