Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. november 29 – december 6)

Ezen a héten a december 1., 2. és 6. napok lényegesen könnyebbek lesznek, mint a többi. De a december 4-e is kellemes lehet, főként ha aznap teszünk majd az egészségünkért, hiszen ezen a napon Gyógyító Buddha nap lesz a tibeti kalendárium szerint.

Ebben a szakaszban vigyáznunk kell a csípőnktől egészen le a lábujjaink végéig mindenre. És ne csak komolyabb beavatkozásokra gondoljunk, hanem egy olyan rém egyszerű procedúrára is, mint például egy pedikűr.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Spirituális élmények és elmélkedések fogják kitölteni ezt az időszakot. Természetesen az is előtérbe kerül, hogy a materiális világ dolgainak legnagyobb százaléka a lelki életünk szempontjából teljesen felesleges. De arra vigyáznunk kell, hogy ne billenjünk át a ló másik oldalára és ne menjünk át egy szerzetesi minimáldizájn rendszerbe. Az ugyanis sokszor felesleges, hogy erőnk nagy része arra menjen el, hogy fenntartsuk a fogadalmunkat. Erre hosszú távon rámegy a lelki egyensúlyunk.Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten az alternatívák keresése fogja kitölteni az időnket. Érezni fogjuk annak a szükségét, hogy változtassunk, de nem az lesz a belső hívásunk, hogy valami felületes, tessék-lássék módon tegyük, hanem gyökeresen és maradandóan. Meglesz az a belső hívás, hogy tanulmányozzunk olyan doktrínákat, amelyek ősi kultúrákból táplálkoznak, és amelyek alapja a spiritualitás.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseink kerülnek előtérbe, de most mi leszünk az a fél, aki hozzátesz, aki energiát tesz abba, hogy minden simábban működjön. És a legszerteágazóbb területeken. Szóval készüljünk fel, hogy most egy kicsit pszichológusok is leszünk, edzők, barátok, szülők, tanácsadók, szakácsok, szolgák és bármi, ami abba az irányba tereli a kapcsolatunkat, hogy harmonikusabban működjön.


Rák

(június 22 – július 22)

Ebben az időszakban a lelkünk azt duruzsolja, hogy önzetlen módon segítsünk másokat. Legyen az jó tanács, fizikai dolgokban való segítség, vagy hogy másokat gyógyítunk, pátyolgatunk. Azt tudnunk kell, hogy ezek a belső hívások valójában azt mutatják meg, hogy mi a hívása egy bizonyos időszaknak. És ha e hívások mentén cselekszünk, az meghozza a lelki elégedettség érzetét a kérdéses időszakban.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben a szakaszban az lesz a legfőbb hívás, hogy alakítsunk ki új rendszereket, új életviteli programokat. Változtatni természetesen egészséges, hiszen mindig minden változik. Valamit sokáig érintetlenül működtetni változó körülmények között viszont teljesen természetellenes. De most nemcsak erről lesz szó, hanem arról is, hogy jobb rendszereket iktassunk be, erősebben működő módszereket tegyünk magunkévá!Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten a lelkünkben zajlanak a fő momentumok. Figyeljünk oda a belső hangokra, most különlegesen jó lehetőség adódik a feszültségek kioldására. Ez főként a partneri viszonyainkra értendő, de az olyan feszültebb kapcsolódásokra is, mint például a szomszédi viszonyok, a beosztottak személye, vagy kifejezetten azokra, akikkel az utóbbi időben egy picit ellenségesebb hangulatba keveredtünk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és igencsak produktívnak is. Most nem azon lesz a hangsúly, hogy nekiugorjunk és nyomjuk szétesésig. Inkább az a békés hangulat kerül előtérbe, hogy alaposan megtervezzük a teendőket, és úgy kezdjünk neki. Találjuk meg a megfelelő segítőket, beszéljük át a teendőket azokkal, akik értenek is hozzá. Szóval alapos előkészítés után kezdjünk bele a feladatba.Skorpió

(október 24 – november 22)

Beszédes, kommunikatív hetünk lesz! És ez nemcsak a környezetünknek lesz jó, hanem nekünk is. Mi magunk is rá fogunk érezni egy csomó mindenre, miközben átbeszélgetjük mások problémáját. Úgymond a tanítva tanulni élményét fogjuk megtapasztalni. És ez nemcsak a szóbeli kommunikációra lesz érvényes, hanem az írottra is. Tehát akár egy e-mail megírása közben is érhetnek minket értékes megélések.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Mi magunk és a lelki egyensúlyunk fog fókuszba kerülni – váltakozó intenzitással és változó hangulatokban. Szükségünk lesz egy kis egyedüllétre is, de arra is, hogy megkapjuk olyan emberek megerősítő szeretetét, akik nagyon közel állnak hozzánk. De persze ott lesz még az a hangulat is, hogy a megtapasztalt és megélt élményeket meg tudjuk osztani azokkal, akiknek ténylegesen támogató szerepük van az életünkben.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten egy picit jobban kellene összpontosítani a pihenésre és az elvonulásra. Most kicsit nehezebb lesz rágyorsulni feladatokra, vagy úgy kommunikálni, hogy azt úgy is értsék, ahogy szeretnénk. De saját magunknak is nehezebb lesz megfogalmazni, hogy éppen mire lenne szükségünk, vagy mitől éreznénk jobban magunkat. Szóval inkább pihenjünk!


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Elképesztő mennyiségű ötlet, terv, ambíció fogja elönteni a tudatunkat, így leginkább arra kellene összpontosítsunk ebben az időszakban, hogy mindent leírunk és összegyűjtünk. Mire elkezdenénk kibontani az egyik projekttervünket, lehet, hogy két másik már el is tűnne a tudatalattink bugyraiban. Szóval jegyzeteljünk le mindent, hogy valamennyi ötlet megmaradjon, és később ki is lehessen őket dolgozni.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk fogja kitölteni ezt a szakaszt, de az utolsó kis rubrikáig. Amellett, hogy az élet megy tovább és a hétköznapi dolgok sem hagynak alább, elképesztő mennyiségű újító, forradalmasító elképzelésünk is meg fog születni. De olyan mértékben, hogy be kell majd vonnunk másokat is, hogy ezeket a dolgokat ki tudjuk próbálni, át tudjuk vizsgálni annak érdekében, hogy megújítsunk munkafolyamatokat, régebbi procedurákat.

www.bhaktikutir.hu