Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. október 11 – október 18)

Ezen a héten az október 13-ra eső telihold lesz a fő momentum. Erre a napra esik Indiában a Szerencse Istennője születésnapja, amikor is akár materiális áldásokért is folyamodhatunk. Valamint ezen a héten kezdődik el egy olyan hónap Indiában, amikor minden este gyertyát gyújtanak az emberek felajánlásként.

Ebben az időszakban a két végletünkre kell vigyázzunk. A bokáinkra és a lábacskáinkra, valamint a fejünkre és az arcunkra. Tehát ezen a héten a fogorvos ugyanúgy ki van lőve, mint a pedikűrös, és ugyanúgy érzékenyebb lehet a bokánk a rándulásokra, mint pl. a fejbőrünk mondjuk a hidegre.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ebben az időszakban a barátaink és a rokonaink kerülnek előtérbe. Próbáljunk minél több időt eltölteni szeretteinkkel, mert ez kifejezetten jót fog tenni nekünk. Természetesen itt nem az a cél, hogy jól leszívjuk, leenergiavámpírozzuk a környezetünket, de bátran töltődjünk belőlük, csak figyeljünk oda arra is, hogy mi is töltsük őket. Egy ősi indiai mondás szerint akkor lesz nyugodt a lelkiismeretünk, ha egy picit mindig többet teszünk mindenbe az elvártnál.Bika

(április 21 – május 21)

A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk, az ambícióink fogják most kitölteni ezt a hetet. Tehát minden, ami valójában a külvilági életünkben zajlik, de valahogy mégis definiálják a személyiségünket. Mindemellett most az is nagy hangot kap, hogy mi magunk mit vagyunk hajlandók feláldozni, miről vagyunk képesek lemondani annak érdekében, hogy az említett területeken előrelépéseket tudjunk tenni.


Ikrek

(május 22 – június 21)

A befejezések és a lezárások kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. Mindez egy kellemes módszertan keretében. Nem keserűség és fájdalom tüzeli majd azt a képességünket, hogy le tudjunk zárni bizonyos dolgokat, hanem a már beérett elhatározás. Amikor már mi magunk is túlléptünk a dolgon, és a lezárás, befejezés a természetes folyamat következő lépése, sőt az elkerülhetetlen lépése.


Rák

(június 22 – július 22)

A lelkünk és a spirituális énünk kerül szembe a munkánk és a pénzkeresetünk területeivel. És itt nem feltétlen egy feszült leütközésre kell számítanunk, de arra igen, hogy a belsőnk azt fogja követelni, hogy mindaz, amit csinálunk a megélhetésünk végett, valamelyest tükrözze azt a világképet, azt az értékrendet, amit mi magunk is képviselünk. És nem a bűntudat vagy valami más negatív érzelem, hanem inkább az érettségünk miatt.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni. Mind a munka területén, mind privát életben, és főképpen úgy, hogy a belsőnk és az értékrendünk kerül előtérbe. Például úgy, hogy kivel vagyunk képesek együttműködni, és kivel nem. Mindez abszolút az értékeinken alapulva. Az is meghatározó lesz ezen a héten, hogy mi magunk miről vagyunk képesek lemondani, hogy olyan emberekkel tudjunk együttműködni, akikkel azonosulni tudunk.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten egyértelműen az lesz a belső indíttatásunk, hogy másokon segítsünk, másokat akár kiszolgáljunk. És ez nem egy lemegyünk kutyába érzetből fakad, hanem pozitív lelki megindulásból, mint például hálaérzet azért, amink van, és ebből következően az az érzés, hogy milyen jó is megosztani másokkal javakat, örömöt. Próbáljunk minél többet a partnereinkre sugározni ebből a jó hozzáállásból!


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Ezen a héten az lesz a belső indíttatásunk, hogy mindent racionálisan és rendszerszemléletben elemezzünk. Sőt az is, hogy a friss felfedezéseket meg is osszuk a környezetünkkel. Persze azért figyeljünk oda, hogy a gyermekeink, partnereink, szomszédaink még nem biztos, hogy ugyanúgy látják a dolgokat, mint mi, de ha nem nyomjuk túl, akkor valószínűleg a közönségünk is hálás lesz a friss felfedezésekért.Skorpió

(október 24 – november 22)

Az otthonunk és a közvetlen családunk fog előtérbe kerülni ezen a héten, és az, hogy új rendszereket tudjunk felépíteni. Tehát ez a hét most nemcsak arra lesz kiváló, hogy a szeretteinkkel együtt mondjuk rendbe rakjuk a padlást, de arra is, hogy felépítsünk egy olyan rendszert, amikor is együtt nekiugrunk az otthonunk különböző részeinek. Vagy akár arra is jó lesz ez az időszak, hogy új szokásokat építsünk be a család életébe más területeken is.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Csinálni és tanulni, ez lesz a fő mottó ebben a szakaszban. És lehet, hogy most kicsit nehezebb lesz rábírni magunkat a kezdésre, de ha már beindulnak az események, és elkap minket a gépszíj, akkor zökkenőmentesen és nagyon jól fog menni minden. Amit csinálunk, arról tanuljunk is, és amit tanulunk azt csináljuk is, hogy ne maradjanak meg a frissen tanultak csupán az elméleti tudás szintjén.


Bak

(december 22 – január 20)

Kommunikatív hétnek nézünk elébe, amikor is az információcsere minden válfaja igen erősen tud működni nálunk. Most jó időnk lesz a beszédre, a tanácsadásra, mindezt egy az egy felhozatalban, vagy akár előadások keretében, de maga az írott kommunikáció is sikeresebben fog működni, mint úgy általában. Arra viszont figyeljünk oda, hogy milyen stíluselemeket használunk, hogy nehogy elcsússzunk a külsőségeken.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Az énünk, a közvetlen környezetünk és az otthonunk fog előtérbe kerülni, az otthonunk és az abból fakadó belső nyugalmunk különösképpen. Szóval itt az idő olyan változtatásokat megejteni, vagy olyan újításokat beiktatni, ami kifejezetten az otthonunk harmonikusságát célozza meg. Hiszen az otthon egyértelműen a biztonság és a töltődés elemeit kell hogy magában hordozza, és a visszavonulásra alkalmas helyszínünk biztonságát.


Halak 

(február 20 – március 20)

Az énünk, és a minket boldoggá tévő személyek és aktivitások fognak előtérbe kerülni, de mindez egy kicsit az elvonulás jegyében. Próbáljuk most visszafogottabban és halkan megélni ezt a hetet, ami így ideális lesz arra, hogy vissza tudjunk töltődni az utóbbi időszak rohanásai után. Valamint ez az időszak arra is kiváló lesz, hogy meditáljunk, vagy arra, hogy kezdjünk el meditációt tanulni!

www.bhaktikutir.hu