Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. október 25 – november 1)

Ebben a szakaszban a Diwali lesz a fő momentum, ami a modern indiai kultúrkör legnagyobb ünnepe. A tradíciók szerint ezen az estén minél több gyertyát kellene meggyújtanunk, hogy beinvitáljunk mindenféle szép és hasznos áldást az életünkbe. Ez a nap, vagy úgymond este, idén október 27-re esik.

Ezen a héten a Hold vándorlása miatt picit érzékenyebbek lehetünk a felső emésztőszerveinktől le egészen a térdeinkig. Tehát attól se feltétlen ijedjünk meg, ha egy kicsit rosszabb vérképet produkálunk ezen a héten. Természetesen vigyáznunk kell magunkra, de néhány hét vigyázás után esetleg csináltassuk meg újra a vizsgálatot, hogy megnyugtassuk magunkat.

Milyen érdekes lenne, ha ebben a szakaszban, úgymond kihasználva a Hold adta érzékenységet, megpróbálnánk kicsit jobban odafigyelni a belsőnk működésére?! Együnk könnyen emészthető, meleg, főtt, lédús ételeket és igyunk sok-sok folyadékot. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyire könnyíti meg ez a mindennapjainkat ezen a héten.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ezen a héten eljuthatunk a racionális gondolkodástól a spirituális elmélkedésig. Mindezt úgy, hogy racionálisan megfigyeljük azt, hogy a jó és rossz idők, a kellemes és feszült helyzetek váltják egymást. A nehéz után mindig egy kicsit könnyebb, a könnyű szakaszok után meg mindig nehéz egy kicsit. Viszont ahhoz, hogy felülemelkedjünk ezeken a kettősségeken, el kell szakadjunk a materiális megfontolásoktól és az állandóságot kell keresnünk, ami természetében spirituális.Bika

(április 21 – május 21)

Ebben az időszakban a tanulás és a gyakorlás fog előtérbe kerülni. És nemcsak evilági témakörökben, hanem mélyenszántó, spirituális értelemben is. Meglesz bennünk az a hívás, hogy a dolog lényegét kutassuk, és hogy megpróbáljuk mindenben az elvet, a működési rendszert keresni. Ezzel a hozzáállással már sokkal könnyebb elsajátítani bármit, mert a tudás belénk rögzül és a részévé válik az életünknek.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Aktív hétnek nézünk elébe, és kiváló lehetőségeink lesznek arra, hogy a közeli szeretteink irányába tegyünk meg szép gesztusokat. Sőt, most meglesz bennünk az a figyelmesség és éleslátás is, hogy képesek legyünk úgy szeretni, szeretgetni kedvesünket és gyermekeinket, ahogyan ők szeretnének szeretve lenni, és nem feltétlenül úgy, ahogyan esetlegesen nekünk lenne kényelmes.


Rák

(június 22 – július 22)

Kommunikatív hetünk lesz, és szinte minden módon képesek leszünk az információátadásra. Írásban, személyesen, egyesével vagy éppen sokaknak egyszerre. Sőt, a tanácsaink most ihletett módon és hihetetlenül inspiratívan fognak hatni a környezetünkre. Szinte már terápiás értéke lesz annak, amit mondunk, és még a stílus is olyan lesz, ami nem borzolja a befogadó egóját, így könnyen követhetők is lesznek mondásaink/tanításaink.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Mi magunk, a közvetlen családunk és a családi légkör, amiben élünk, valamint az otthonunk kerül előtérbe. Főként abból a szempontból, hogy most képesek leszünk új életviteli rendszereket is beépíteni az életünkbe. Olyan dolgokat, amelyeket együtt tudunk csinálni, és ami építi a családi légkört. Ez lehet olyan tevékenység, ami magát a hangulatot, vagy olyan, ami az otthonunk fizikai valóságát fejleszti.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy kicsit nehezebb lesz jól kifejezni magunkat. És ez nem csak attól függ, hogy nem találjuk a megfelelő szavakat, vagy esetlegesen túl direkt módon mondjuk el azt, amit gondolunk. Mi magunk, úgy legbelül, leszünk egy kicsit érzékenyebbek, és szükségünk is lesz a szeretteink türelmére és támogatására, hogy átvészeljük ezt a periódust.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Bennünk lesz az az erő, hogy időt és energiát áldozzunk az ambícióink megvalósítására, de ebben a szakaszban mindez úgy lesz a legkönnyebben kivitelezhető, ha mi, saját magunk állunk bele a feladataink elvégzésébe, talán kicsit kerülve is a külső segítséget. Most könnyebb lesz félreértésekbe keveredni, és sokkal nehezebb lesz olyan módon kommunikálni, ami ténylegesen a belül működő elképzeléseinket tárja mások elé.Skorpió

(október 24 – november 22)

A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, de vigyáznunk kell az egyensúly megtartására. Most amúgy is több időt kell majd mozgósítani az említett területeken, de óvakodjunk attól, hogy a sok erőfeszítés nem menjen a családi életünk, vagy akár az egészségünk kárára. Természetesen kell áldozatot hozni ahhoz, hogy elérjünk dolgokat, de fent kell tartani az egyensúlyt.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ebben az időszakban azt a hívást fogjuk leginkább érezni, hogy egy kicsit vonuljunk el a hangos, zajos külvilágtól. Amúgy is mély dolgok foglalkoztatnak bennünket, spirituális dolgok, és mindezt sokkal könnyebb megélni, ha egy kicsit befelé fordulunk és befelé figyelünk. Ha szükségét érezzük a külvilág támogatásának, ne sokkoljuk magunkat, ne csináljunk valami egészen mást, hanem támaszkodjunk a hasonszőrű barátainkra ebben a szakaszban.


Bak

(december 22 – január 20)

Saját magunkban kell eszközöljünk némi változtatást. Saját magunkon kell felülemelkedni néhány dologban. És ha erre képesek vagyunk, akkor változni fog a külvilágban magvalósított életünk. Változni fog a munkánk és a körülményei, a megbecsültségünk, a pénzkeresetünk, az, hogy a munkánk mennyire hasonul az életfeladatunkhoz, vagy éppen az, hogy saját önbizalmunk végett milyen ambíciókat dédelgetünk a lelkünkben.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Figyeljünk oda arra, amit a partnereink gondolnak a munkánk és életfeladatunk területeiről. Na faggassuk őket, ne próbáljunk valamit kicsikarni belőlük, szimplán legyünk nyitottak arra, amit el-elcsepegtetnek. Az ilyen begyűjtött információk segítenek a legtöbbet abban, hogy képesek legyünk egy kicsit más szemmel látni mindazt, ami most zajlik az életünkben a munkánk, karrierünk területein.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk fog előtérbe kerülni ezen a héten, és a tettvágy. És most „nem csak” mi leszünk készek arra, hogy nagy elánnal vágjunk bele a dolgok közepébe, meglesznek azok a külső segítségek is, amelyekkel hatékonyabbá válhatunk mi magunk is. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ne keveredjünk konfliktusba abból fakadóan, hogy most lényegesen nagyobb intenzitással megyünk bele a dolgokba.

www.bhaktikutir.hu