Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. október 18 – október 25)

Ezen a héten október 20-ára esik egy különleges asztrológiai állás, ami hihetetlen hatással bír az egészségünkre. Szóval azon a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért.

Ezen a héten a Hold állása miatt az arcunktól le egészen a csípőnkig vigyáznunk kell magunkra. Tehát az ártatlan válltetoválásoktól egészen a komolyabb beavatkozásokig kerüljünk mindenféle eljárást!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ez az időszak kiváló lesz dolgok megvalósítására! És a klasszikus módszertannal. Eleinte beszélgetünk róla, majd elkezdjük konkrétan letárgyalni a dolgokat, hogy rálássunk, hogy mi mivel jár. Majd megtörténik a konkrét elhatározás, racionálisan végiggondoljuk az egész folyamat lépéseit, terveket szövünk, és a végén kivitelezzük a projektet. Bármibe is kezdünk, ha követjük ezeket a lépéseket, ezen a héten sikerre fogjuk vinni az elképzeléseinket.Bika

(április 21 – május 21)

Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk és a gyermekeink kerülnek előtérbe ebben az időszakban. Szóval próbáljunk minél több időt eltölteni a gyermekeinkkel, lehetőleg az otthonunk keretein belül és sokat dolgozva a családi légkörünkön. Ez lehet beszélgetős, szívmelengetős program is, vagy maradhatunk a fizikai síkon, és rendezgethetjük az otthonunkat. Ez jó program azoknak is, akik még nem, vagy már nem élnek a gyermekeikkel.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten többet kell foglalkoznunk a lelki békénkkel, lelki nyugalmunkkal. Az biztosan segít majd, ha megpróbálunk egy kicsit lelassulni, és elvonulni a hangos, zűrzavaros közélettől. Próbáljuk magunkat körülvenni szeretteinkkel, akiknek nem feltétlen kell bizonygatnunk, hogy jól vagyunk és nem vagyunk depressziósak, mert értik, hogy éppen csak egy kicsit erőt gyűjtünk, töltődünk, regenerálódunk.


Rák

(június 22 – július 22)

Kommunikatív hetünk lesz, és nemcsak abból a szempontból, hogy most közlékenyebbek leszünk, vagy nagyobb igényünk lenne a dumcsizásra, hanem úgy, hogy képesek leszünk felvállalni kicsit nehezebb témaköröket, kínosabb területeket is. De ezek áttárgyalása szükséges lesz ahhoz, hogy mi magunk kiegyensúlyozottabbak legyünk és arra tudjunk fókuszálni, amire kell ebben az időszakban.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, mert nagyon sok szálon valósulnak meg a történések. Elengedhetetlen része lesz ennek az időszaknak az, hogy minél többet kommunikáljunk, hogy össze tudjuk fogni a különféle területeken zajló történéseket. De nem az lesz a jellemző, hogy „baj van, és nagyon felgyorsultak az események”, egyszerűen ennek az időszaknak, most ilyen kommunikatív lesz a hangulata.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten arra fog törekedni a szervezetünk, hogy megtalálja az egyensúlyállapotot a külvilág és a belsőnk között. Munka és magánélet között, materiális ambíciók és lelki nyugalom között, pénzkereset és igények/vágyak között. Ehhez meglesz az a beállítottság is, hogy ugyanolyan intenzitással fog működni a racionális és az érzelmi intelligenciánk is, és így azért könnyebb lesz megteremteni az egyensúlyt.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Mély spirituális és lelki dolgok fognak minket foglalkoztatni ebben az időszakban. Valamelyest persze az elmúlás és a halál is előtérbe fog kerülni, de nem „parás”, depressziós módon, hanem kicsit inkább az élet természetes ütemeként és folyamataként ragad meg minket. És persze az a spirituális elképzelés is, hogy a halál csak egy fázis, a lelkünk él tovább, legfeljebb hozzá kell szokni az új körülményekhez, új élethez, új családhoz stb.Skorpió

(október 24 – november 22)

A választott szeretteink kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. A partnereink és a barátaink. Akiket azért tartunk magunkhoz lehetőleg jó közel, mert mi így döntöttünk, így választottunk. Most olyan lehetőségek is nyílnak majd, hogy megpróbáljuk összekötni együttműködéseinket a professzionális életünkben, akár közös vállalkozás formájában, vagy némi egymást segítő, besegítő munkakörben.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ezen a héten meglesz az a belső erőnk, hogy befejezzünk dolgokat. Olyan dolgokat, amelyeket már egy ideje halogatunk, kerülünk, azokat a kellemetlen feladatokat, amelyek vagy személyes okok miatt nehézkesek, vagy szimplán túl macerásak vagy nehézkesek. És ez érvényes lesz azokra az új, de egyben nehezebb dolgokra is, amikbe még bele se kezdtünk, de muszáj lenne megcsinálni, mert része valaminek!


Bak

(december 22 – január 20)

Ebben az időszakban sokkal intenzívebben fog működni a szociális érzékünk. És most mások segítése és/vagy a partnereink igényeinek figyelembevétele nem kötelességből vagy esetleg bűntudatból fakad, az érzés minket is boldoggá tesz. Szóval segítsünk másokon, vagy éppen próbáljuk egy kicsit kényeztetni a partnereinket, legyenek ők a privát vagy épp a professzionális életünkben szereplők.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A tanulásé és a gyakorlásé lesz a főszerep ezen a héten, de úgy, hogy meglesznek hozzá a partnerek is, akikkel együtt tudjuk csinálni, vagy akiktől meg is tanulhatjuk mindazt, amit szeretnénk. Természetesen lesznek nehézségek a dolgok megtanulásában és kivitelezésében, de a felbukkanó partnerek itt is jó szolgálatot tesznek, mert átsegítenek bennünket a nehezebb szakaszokon!


Halak 

(február 20 – március 20)

Nagyon aktív hetünk lesz mind a lendületet tekintve, mind pedig az intenzitást nézve. De ne gondoljunk arra, hogy fékevesztett rohanás lesz egész héten, mert a rendszeresség is része lesz a tevékenységek elvégzésének. De arra fel kell készülnünk, hogy nagyon intenzív hetünk lesz, és szinte semmi más nem fog beleférni ebbe az időszakba, se magánélet, se szórakozás, csak a munka, munka, munka.

www.bhaktikutir.hu