Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. szeptember 13 – szeptember 20)

Ezen a héten egy olyan ritka jelenség kerül terítékre, ami azért elég ritkán szokott így alakulni. Szeptember 17-én, 19-én és 20-án is Sziddha jóga lesz, vagyis olyan asztrológiai állás, ami sikeressé teszi a törekvéseinket. Szóval bármi újba, fontosba vagy újrakezdésbe gondolkodunk, időzítsük a kezdésüket e három nap valamelyikére, és ezerszer könnyebb lesz sikerre vinni az elképzeléseinket.

Ezen a héten a Hold pozíciója miatt vigyázzunk a fejünkre és az arcunkra, valamint a bokáinkra és a lábainkra. Szóval kerüljük a fogorvost, a szemöldökpiercingest, de a pedikűrösünknél is jobb lenne halasztást kérni a jövő hétre.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Mi magunk, a családunk és a barátaink kerülnek fókuszpontba ezen a héten. Mindezt a lehető legelszigeteltebben kellene megoldanunk. Ki kell szakadnunk a mai világ pörgős, személytelen, teljesítménykényszeres hangulatából és oda-vissza kell töltődnünk, töltenünk azokat az embereket, akik a legeslegfontosabbak számunkra. Ha mindezt úgy tudjuk megoldani, hogy csak egymásra figyelünk, akkor az még pompásabb lesz.Bika

(április 21 – május 21)

A munkánk és a személyiségünk kerül előtérbe ebben az időszakban. Úgy is, mint a munkánk és életfeladatunk kapcsolata, és úgy is, mint a személyes sikerek a munkánkban. Így ez kiváló szakasz lesz arra, hogy egy kicsit jobban magunkra formáljuk a munkánkat, és/vagy arra is, hogy a személyes varázsunkat is jobban belevessük a munkánk és a munkahelyi céljaink előremozdításába.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ez a hét szép lassan arra fog minket vinni, hogy befelé forduljunk és mély dolgokkal foglalkozzunk, ami megváltoztatja az életvitelünket. A lelkünk és a belső értékrendünk kerül előtérbe, olyannyira, hogy önszorgalomból akár képesek leszünk arra is, hogy leépítsünk bizonyos világi dolgokat vagy kényelmi lehetőségeket, hogy még jobban a belső tartalmi témákra tudjunk összpontosítani.


Rák

(június 22 – július 22)

Ezen a héten a létezésünk két végletét kell valahogy összeegyeztetnünk. Életünk materiális oldalát, a munkát, a pénzkeresetet, és életünk spirituális részét is, amikor is mély és filozofikus dolgok kerülnek előtérbe. Nem hiszem, hogy lelőném a poént azzal, hogy ideális esetben az egyensúlyi állapotra kellene összpontosítsunk, hiszen életünk mindkét részét jól kell működtetnünk akkor, ha az egyensúly állapotát próbáljuk elérni.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ennek az időszaknak az lesz a fő hívása, hogy kialakítsuk az ideális együttműködéseinket. A következő beidegződések ellen kell majd megküzdenünk: Majd én megoldom egyedül. Más úgysem tudja úgy megcsinálni, ahogyan én szoktam. Más nem teszi bele a lelkét. Ha még jól is csinálná meg, múltkor is elkésett vele. Stb. Most erőt kell vennünk magunkon, és delegálni kell, persze lehet egy ideig még fogni a kezüket, de muszáj a munkamegosztás.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Az elsődleges hívás, amit érezni fogunk ebben a szakaszban, az lesz, hogy másoknak segítsünk. És ez bármilyen módon kielégítő lesz. Az is, ha fizikai síkon segítünk másoknak, és az is, ha valakiknek lelkileg tudunk a támasza lenni. Az a lényeg, hogy figyeljük a környezetünket, és próbáljunk olyan módon megnyilvánulni, hogy mások merjenek segítséget kérni tőlünk, és ne érezzék azt, hogy nyűgként lennének ott az életünkben.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A héten az lesz az ingerenciánk, hogy mindent megvizsgáljunk, racionálisan átnézzünk a lelki szemeinkkel. Viszont arra kell vigyáznunk, hogy ne agyaljunk túl dolgokat. Ne aggódjunk olyan dolgokon, aminek olyan parányi az esélye, hogy összejöjjön, ami szinte már lehetetlen. Az agyaláson túl próbáljunk egy picit a megérzéseinkre is hagyatkozni, sőt akár a racionális énünkkel megfigyelni ezeket a folyamatokat.Skorpió

(október 24 – november 22)

A lelki egyensúlyunk, az életviteli rendszereink, a családunk, az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ebben az időszakban. Kiváló hetünk lesz arra, hogy új rendszereket és szokásokat építsünk be az életünkbe, a családunk életébe, vagy akár arra, hogy újraosszuk a feladatköröket, amelyek a családi életünk működtetését hivatottak megoldani. Természetesen annak jegyében, hogy az egyensúly jobban érezhető legyen.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Tevékeny hétnek nézünk elébe, főként úgy, hogy nemcsak egy pörgős időszakot vagyunk hivatottak megoldani, de annak fényében is, hogy új rendszerek kialakítására is kíváló időszakot tudhatunk magunk előtt, sőt arra is lesz lehetőségünk, hogy új dolgokat tudjunk megtanulni és beiktatni az életünkbe. Aminek nemcsak az elvégzésére, de a gyakorlására is adódni fog egy csomó lehetőség.


Bak

(december 22 – január 20)

A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a hetünket. Próbáljunk minél több időt szentelni ennek, mert most nemcsak másoknak lesz fontos, hogy beszélni tudjanak velünk, és hogy meghallgassák a mi rálátásunkat is az élet dolgaiban, hanem nekünk is, hogy kommunikáljunk. Elsőként azért, hogy ki tudjunk adni magunkból némi feszültséget, de azért is, mert miközben beszélünk, mi magunk is képesek leszünk egy másik szemszögből értékelni a dolgokat.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Az énünk és a közvetlen környezetünk fogja uralni ezt az időszakot az életünkben. Fontos lesz időt töltenünk a szeretteinkkel, de az is, hogy mindezt az otthonunk nyugalmában tegyük. Amennyiben közös aktivitást tervezünk a hétre, azt is csináljuk az otthonunkban, az otthonunk környezetében. Ideális szakaszunk lesz az otthonunk alakítására, szépítgetésére, és természetesen mindezt együtt.


Halak 

(február 20 – március 20)

Szükségünk lesz majd némi nyugalomra, arra viszont vigyázzunk, hogy ne zárkózzunk el a külvilágtól. Ezt a legjobban úgy tudjuk majd megoldani, ha kialakítjuk azokat a helyzeteket, ahol elkerülhetetlen a kommunikáció. Hívjunk el barátokat és szeretteket egy teázásra, vegyünk részt a céges fejtágítón, stb. És ne féljünk attól, hogy megnyíljunk, hogy kommunikáljunk, igenis szükség van a mi rálátásunkra is.

www.bhaktikutir.hu