Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. szeptember 20 – szeptember 27)

Ebben az időszakban a fő momentum a szeptember 22-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon különleges áldásokkal bír, ha teszünk az egészségünkért.

Ezen a héten a Hold állása miatt érzékenyebb lesz az arcunk, a nyakunk, a karjaink, a mellkasunk egészen le a lengő bordáinkig. Tehát már a felső emésztőszerveinkre is vigyáznunk kell. A májunkra, az epénkre, a hasnyálmirigyünkre, de még a lépünkre is!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Nagyon komoly ingerenciák lesz ezen a héten a beszédre és a tanácsadásra, de nehéz lesz a kommunikáció. Ez azt jelenti, hogy legyünk nagyon óvatosak azzal kapcsolatosan, hogy hogyan és miként fogalmazunk meg elképzeléseket, mert most könnyebben félremehet a kommunikáció a külsőségeken. De mindez azt is jelenti, hogy minden sokkal könnyebb lesz, ha személyesen és szóban kommunikálunk, és nem e-mailezgetünk.Bika

(április 21 – május 21)

Mi magunk, a családunk és az otthonunk kerül előtérbe, azzal a különleges felhanggal, hogy némi feszültség a családi atmoszférában azért jelen lehet ebben az időszakban. Természetesen töltsünk el sok időt egymás társaságában, akár úgy is, hogy sokat vagyunk otthon, úgymond csak egymás társaságában, de használjuk ki ezt az időt, hogy kommunikáljunk azokról a feszültebb témákról, amelyek már ott lógnak egy ideje a levegőben.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Nagyon sok belső impulzus fog minket érni, és ennek következtében nagyon aktivak is leszünk a mostani szakaszban. Viszont arra vigyázzunk, hogy ne csapongjunk, és arra is, hogy ne nyomjuk túl a kommunikációt. Hiszen a belső megélések arra fognak késztetni minket, hogy meséljünk, és beavassunk embereket a bennünk zajló történésekbe, de akik nem olyan intenzitással élik meg a történéseket, mint mi, nem biztos, hogy követni tudnak bennünket.


Rák

(június 22 – július 22)

Az ambícióink, és az ambícióink megvalósításában gátló dolgok elengedése és kizárása fogja kitölteni a hetünket. Mindez igen komoly személyiségfejlődést, beérést is hoz magával, de arra figyelnünk kell, hogy ne tegyünk fel mindent egy lapra. Kiváló ellenőrző vagy kontrollcsoport lesz erre a szeretteink köre, akiket bátran avassunk be az elképzeléseinkbe, és cserébe megosztják majd velünk értékes véleményüket.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

A munkánk, a pénzkeresetünk kerül majd fókuszpontba ezen a héten, azzal a felhanggal, hogy ez miként érint minket. Hogy az említett területek milyen hatással bírnak a személyiségjegyeinkre, arra, hogy hogyan látunk dolgokat, és legfőképpen arra, hogy miként változik az értékrendünk azáltal, hogy azt csináljuk, amit éppen most csinálunk a megélhetésünk biztosítására.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és annak negatív hatásai az életünk szempontjából kerül majd most terítékre ebben az időszakban. Főként abból a szemszögből, hogy mi mindenről kellett lemondanunk, vagy éppen miket kellett kihagynunk az utóbbi időben a munkánk végett. És persze a fő kérdés az lesz, hogy mindezt megéri-e ez a munka. Valószínű, hogy nem magával a munkával lesz probléma, hanem azzal, hogy hogyan végezzük, vagy hogyan kell végezzük azt.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Most a lelkünk és a belsőnk területére jut több energia és fókusz, és előkerülhet néhány felkavaró dolog is. Merjünk segítséget kérni, a barátainktól legalább annyira, hogy ki tudjuk beszélni magunkat, vagy akár úgy is, hogy ők is megosztják velünk a rálátásaikat. Hiszen valószínű, hogy a barátaink azok, akik a legjobban ismernek minket, és ahol nincs semmiféle felelősség, mint a különféle családi kapcsolatokban, csak a tiszta szándék, a barátság.Skorpió

(október 24 – november 22)

Az együttműködéseink és az ezekből fakadó nehézségek fogják kitölteni ezt az időszakot. Ez minden együttműködésünkre igaz lesz. A professzionális együttműködésekre, a munkánkkal kapcsolatosan, de a privát életünk partneri viszonyaira is. Elkerülhetetlen lesz a kommunikáció és a nehézségek feltárása.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ezen a héten szükségünk lesz némi távolságtartásra a megszokott életünktől. Az ideális persze az lenne, hogy menjünk el valahová az egész hétre, és lehetőleg vagy egyedül, vagy valaki olyannal, akit nem ismerünk túl jól, és ő sem lát túlságosan bele az életünkbe. Legfőképp olyasvalakivel menjünk el, akivel nem kell túl sokat kommunikálni. Szükségünk lesz egy kis időre és távolságra, hogy át tudjunk gondolni dolgokat, és fel tudjunk töltődni.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten vagy azért, mert már egy kicsit jobban el vagyunk fáradva, vagy szimplán azért, mert furán állnak a csillagok, jobban észre fogjuk venni a rosszat, a negativitást. Persze az ilyen időszakokat is lehet jól használni, de ehhez most nagy erőket kell mozgósítanunk. Hasznosíthatjuk ezt a képességünket például úgy is, hogy megvizsgáljuk a környezetünkben működő dolgokat és kiiktatjuk a rendszerben meglapuló rossz működéseket.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten a tanulásé és a gyakorlásé lesz a főszerep, ráadásul úgy, hogy meglesznek a megfelelő segítők is a kívánt területeken. Ott lesznek azok az emberek, akik hozzáértők, akik tapasztaltak, akik már régóta ott vannak a területen, és azok is, akik jól tudnak minket irányítani az adott területen. Nekünk egyszerűen csak az lesz a feladatunk, hogy belemerüljünk a diák szerepébe és befogadjuk a tanítói figyelmet.


Halak 

(február 20 – március 20)

Aktív hetünk lesz, főként abból a szempontból, hogy tudunk másokon segíteni. De arra nagyon kell vigyáznunk, hogy ne éljük át túlságosan azok életét, szerepét, nehézségeit, akikkel foglalkozunk, hogy ne vegyük át túlságosan azokat a negatívumokat, amelyek őket leterhelik. Hogy ne legyen az, hogy egy idő után már nem tudunk segítőként fellépni, mert mi magunk is leterhelődtünk.

www.bhaktikutir.hu