Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. szeptember 27 – október 4)

Ezen a héten a fő momentum a szeptember 28-án kezdődő 9 napos Istennő-ünnep lesz! Indiában ilyenkor az is szokás, hogy a férfiak mind a 9 napon új ruhákkal kedveskednek életük szerelmének.

A tradíciók szerint ezekben a színekben kellene gondolkodnunk: Első nap: kék. Második nap: sárga. Harmadik nap: sárga. Negyedik nap: zöld. Ötödik nap: szürke. Hatodik nap: narancs. Hetedik nap: fehér. Nyolcadik nap: vörös. Kilencedik nap: lila.

Testileg a lengő bordáinktól lefelé a csípőnkig leszünk érzékenyebbek a Hold vándorlása miatt, szóval vigyázzunk az emésztésünkre, a hormonháztartásunkra és persze az itt elhelyezkedő szerveinkre is. Ideértve a felső emésztőszerveinket, az emésztőszerveinket és a béltraktusunkat, de a nemi és ivarszerveinket is.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Elmélyüléses időszaknak nézünk elébe. Eleinte mindent racionálisan fogunk megvizsgálni, logikusan, a józan paraszti ész szemszögéből. Majd ugyanazokat a területeket egy kicsit a metafizika oldaláról fogjuk átgondolni, amiben szerepet kap az ok-okozati felfogás, az ember intuitív oldala stb. Majd legvégül lelkileg fogunk mindent megfogalmazni magunkban, ami erősen támaszkodik az értékrendünkre és az érzelmeinkre.Bika

(április 21 – május 21)

A tanulás és a gyakorlás komoly szerepet kap az életünkben ezen a héten, mindez olyan felhanggal, hogy a rendszerek is előtérbe kerülnek. Így most sokkal könnyebb lesz hosszú távon működő dolgokat beiktatni az életünkbe és az értékrendünkbe. Mindezt ha a partnereinkkel, gyermekeinkkel csináljuk közösen, akkor nemcsak a saját életünkben tudunk pozitív változásokat beiktatni, hanem a közvetlen környezetünk életébe is.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten kiemelkedő figyelmet kap a lelki egyensúlyunk, lelki békénk területe. A pozitív és a negatív megközelítés szempontjaiból is. A pozitív természetesen azt jelenti, hogy képesek leszünk olyan új dolgokat beiktatni az életünkbe, ami jótét előrelépéseket rejt magában az életünk szempontjából, míg a negatív azt fedi, hogy képesek leszünk feltárni és elengedni olyan negatív dolgokat, amelyek hátráltatják az egyensúly és harmónia megélését.


Rák

(június 22 – július 22)

Kommunikatív hétnek nézünk elébe, mindez azzal a fókusszal, hogy segítsünk másokon. Így sok-sok lehetőség adódik arra, hogy ne „csak” beszélgessünk a barátainkkal és a szeretteinkkel, hanem szinte terápiás tanácsadást folytassunk velük. És most ihletett állapotban is leszünk, képesek leszünk olyan formában szavakba önteni az elképzeléseinket, rálátásainkat amelyek könnyebben átlátható, könnyen értelmezhető módon fognak elhangzani.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Mi magunk és a közvetlen környezetünk kerül fókuszba ezen a héten. Ez a közeli embereket és az otthonunkat is magába foglalja, így megpróbálhatunk olyan dolgokat csinálni ezen a héten, amiben szerepet kap az összes résztvevő. Szóval dolgozhatunk a családi atmoszféránkon emberileg is, mint beszélgetés, együtt programozás, de dolgozhatunk a fizikai síkon is, mint pl. szépítgetés, komfortfokozás stb.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ebben az időszakban a befelé fordulást és az elmélkedést fogják támogatni az épp aktuális bolygóállások, aminek főként az lenne a szerepe, hogy meg tudjuk találni a belső nyugalmunkat. A közvetlen környezetünkön és a szeretteinken túl próbáljunk minimális módon és mennyiségben érintkezni a külvilággal, így is elősegítve azt, hogy minél töményebben tudjunk magunkkal és a belső békénkkel foglalkozni.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Pörgős, intenzív hétnek nézünk elébe, mert mindamellett, hogy a szokásos feladataink és tevékenységi köreink is terítéken vannak, egy komolyabb mennyiségű új ötlettel is elő fog állni a tudatunk. Ugyanakkor most egy ambiciózusabb időszakot is meg fogunk élni, így most arra kell majd törekednünk, hogy ne pörögjünk túl, és arra, hogy próbáljunk mindent be is fejezni, mielőtt még belekóstolnánk valami teljesen újba.Skorpió

(október 24 – november 22)

A munkánk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ezen a héten, és az, hogy most bizony áldozatokat is meg kell hozni az előrelépések érdekében. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy a családi atmoszféránkban ez ne okozzon törést. Próbáljunk olyan jellegű áldozatokat hozni, ami inkább minket terhel, és nem a családot. Például nagyon korán kelni, és úgy ellátni a feladatokat, hogy a közös időtöltés az este folyamán akár érintetlen is maradhasson.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A befejezéseken lesz a hangsúly ebben az időszakban. És az olyan dolgok befejezésén is, amit lehet, hogy mi magunk nem akarunk lezárni. Ami már egy picit meghatározza a mi lényünket és az identitásunkat is. De most meglesz bennünk az az erő, hogy lezárjuk ezeket a dolgokat is, amelyek már nem visznek minket előre, csak megszokottak, és ez persze elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni és új dolgokba tudjunk kezdeni.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten arra kell vigyáznunk, hogy ne szakadjunk el túlságosan a világunk világi részétől. Azon fogjuk magunkat kapni, hogy mély és spirituális dolgokban gondolkodunk, ami ebben az időszakban azzal is járhat, hogy a materiális világ és élet felszínességét fogja előtérbe hozni, ami a lélek állandóságának tükrében ténylegesen elenyészőnek tűnhet, de ne feledjük, hogy az élet spirituális szépségeit ebben a világban is meg lehet élni.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni, a választottak és a külvilágiak. A választottak természetesen a partnereinket és a barátainkat takarja, hiszen őket mi választjuk kísérőnek az életünkben. A külvilági viszonyaink pedig a munkánk területéből hozzánk kapcsolódó embereket jelzi, akikkel úgymond muszáj együttműködnünk, de természetesen nem a végtelenségig. Most ők fogják kitölteni és színesíteni a hetünket.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk és az életfeladatunk kerül fókuszba ebben az időszakban, mégpedig a befektetett erőfeszítések és a hozott áldozatok szemszögéből. És abból a szemszögből, hogy mennyire van egyensúlyban az általunk befektetett energia a környezetünkből jövő visszajelzésekkel. Most könnyebb lesz feleleveníteni azokat az alkalmakat és eseményeket, amelyekben odatettük magunkat az ügy érdekében, de akkor ez nem lett nyugtázva.

www.bhaktikutir.hu