Ebben az időszakban természetesen a húsvéti ünnepek a legdominánsabb napok, és az, hogy szeretetben töltsük el a közös időt. Viszont az április 15–16-ai napokon vigyázzunk magunkra, mert azok egy kicsit keményebb napok lesznek.

Fizikailag a csípőnktől a bokánkig kell vigyáznunk magunkra, legyenek azok az adott területen lévő ízületek, erek, vagy éppen az inak és a szalagok.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A munka és a pénzkereset területei fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban, és most nagyon oda kell tennünk magunkat. Valószínűleg nem azt kell csinálnunk, amiről mindig is álmodtunk, de ettől függetlenül most komolyabb erőfeszítéseket kell beletennünk a munkánkba. Ez lelkileg is megerősít minket, hiszen képesek vagyunk valamire, amit eddig még nem biztos, hogy meg kellett tennünk.Bika

(április 21 – május 21)

Az együttműködéseink és a munkánk kerül fókuszba ezen a héten, főként abból a szemszögből, hogy a lelkünk miképpen reagál ezeken a területeken a váltásra. Bármi is történjen most, a lelkünkre kell odafigyelnünk, a lelkünket kell felerősítenünk és megacéloznunk, így történjen bármilyen változás is, képesek leszünk jól kezelni azt.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ebben a szakaszban kénytelenek leszünk feszültségeket és nehézségeket kezelni. Ezt most úgy fogjuk tudni a lehető legjobban megoldani, ha mi teszünk bele többet. Teljesen mindegy, hogy ki a hibás, ki volt a kiváltója a feszültségnek, nekünk kell felülemelkednünk az egész rumlin, és mi leszünk olyan lelkiállapotban, hogy megtegyük, kimondjuk, meglépjük azt, amit kell.


Rák

(június 22 – július 22)

A mostani időszakban azt a belső hívást fogjuk megélni, hogy mindent újra meg újra meg kell vizsgálnunk racionálisan, intellktuálisan. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen zárjuk ki az intuitív oldalunkat, inkább azt, hogy először mindent át kell fésüljünk a tudatos agyunkkal, a racionális elménkkel, és majd csak ez után a szűrő után fogjuk azt érezni, hogy bekapcsol a megérzőkénk.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

A lelki nyugalmunk, az otthonunk és a partnerkapcsolatunk fog előtérbe kerülni, némi feszültséggel és ellenségeskedéssel fűszerezve. A védikus filozófia szerint elébe lehet menni a nehézségeknek, és akár magunknak is előidézhetünk kellemetlenségeket, hogy más nehézségek ne jöjjenek fel egy adott szakaszban. Szóval bátran nyomjuk ki magunkból a feszültséget az otthonunk nehezebb részeinek irányába. Szortírozzunk, takarítsunk, szüntessük meg a kupit a garázsban stb.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A gyakorlás, a tevékeny pörgés és a tanulás fogja kitölteni ezt a hetünket. Szóval vegyük elő azokat a témaköröket, amelyekben már régóta el szerettünk volna merülni, de eddig nem volt rá időnk vagy energiánk. Valamint azokat a dolgokat is kerítsük elő, amelyekkel már volt szerencsénk foglalkozni, de nem volt időnk vagy erőnk arra, hogy elmélyüljünk benne, vagy a készség szintjére emeljük azt.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A beszéd és a kommunikáció kerül fókuszba ebben az időszakban. Viszont a stílusra vigyáznunk kell, amellett hogy az embert a jó szándék vezérli. Nagyon sokszor hiába mondjuk el valakinek az évszázad ötletét, vagy hiába adjuk meg a titkos formulát a tökéletességhez, ha azt túl egyenesen, túl nyersen tesszük meg, akkor az infó nem fog célba érni.Skorpió

(október 24 – november 22)

Mi magunk, a családunk és az otthonunk fog minden más fölé kerekedni ebben a szakaszban. Próbáljunk minél több időt közösen eltölteni, és próbáljunk dolgokat együtt csinálni. Most az lenne az ideális, ha nem mindenki a saját feladatát látná el a családban, hanem mindenki együtt, közösen látná el mindenki feladatát. Ez a hozzáállás hozza majd a legtöbb elégedettséget.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Mi magunk, és egy kicsit az elzárkózás és az elvonulás tölti ki ezt a hetet. A beszéd most nem igazán fog jól menni, és könnyebb lesz félreértésekbe és konfliktusokba is keveredni a beszédünk révén, viszont a kommunikáció egyéb formái lényegesen jobban mennek majd. Tehát foglalkozzunk magunkkal és a lelkünkkel, de ha kifelé nyílunk meg, inkább írjunk.


Bak

(december 22 – január 20)

Mi magunk és az elképzeléseink, vágyaink fognak terítékre kerülni ezen a héten. Mindez egy kicsit a spirituálisabb, kicsit a mélyebb érzések szempontjából. Bátran nyíljunk meg szeretteinkenk, akik sokszor egészen másképp látják a törekvéseinket, és így nagyon nagy segítségünkre lehetnek abban, hogy a vágyaink és az elképzeléseink mennyire kivitelezhetőek, vagy mennyire célszerűek.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Mi, a munkánk és a pénzkeresetünk lesznek a domináns témakörök ebben az időszakban, azzal az extra pikantériával megfűszerezeve, hogy mit vagyunk hajlandók, mit vagyunk képesek feladni annak érdekében, hogy meg tudjunk valósítani dolgokat. Ebben kérhetünk segítséget barátainktól, tesvéreinktől, de ettől függetlenül nagyon sok energiát kell majd beletennünk a feladatainkba.


Halak 

(február 20 – március 20)

A befejezések és a lezárások fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. De arra különösképpen oda kell majd figyelnünk, hogy mi hogyan látjuk ezeket a folyamatokat. Meg kell erősítenünk magunkat abban, hogy mindennek egyszer vége szakad, és az alámerülés helyett arra kell összpontosítanunk, hogy mi lesz majd a következő lépésünk, mit fogunk csinálni ez után a szakasz után.

www.bhaktikutir.hu