Természetesen ezen a héten a fő esemény a Valentin-nap, ami ráadásul sziddha jóga napra esik. Szóval a sok leánykérés, amit erre a napra szoktak időzíteni, valószínűleg nagyon komoly és egészséges kapcsolatban végződik! Egyébként ebben az időszakban a január 16., 20. és 21. is igen kellemes nap asztrológiailag.

A szervezetünket nézve a csípőnktől le egészen a térdünkig kell vigyáznunk magunkra. Tehát az alhasi szerveinkre és az adott területen lévő teherviselő ízületeinkre is. Szóval egy szimpla combtetkótól, a Valentin-napos közös intim piercingen át vigyázzunk az olyan kellemetlenségekre is, mint például a felfázás, vagy az izületeink túlterhelése.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az együttműködéseink és a munkánk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Főként abból a szemszögből, hogy ez milyen hatással van ránk lelkileg, és hogy mennyire van még bennünk az a jóleső tűz, amivel a világot is meg lehet váltani, vagy éppenséggel mennyire vagyunk belefásulva a mindennapjainkba. Ez természetesen nemcsak a professzionális együttműködéseinkre vonatkozik, hanem a privát életünkre is.Bika

(április 21 – május 21)

A segítői és spirituális oldalunk kerül megszólításra ebben az időszakban. És nemcsak passzióból vagy időtöltésből segítünk másokon, hanem nagyon mély belső indíttatásból. Olyannyira emelkedettek leszünk, hogy képesek leszünk a saját dolgainkban lemondásokra és megszorításokra, hogy ezzel is jobban és még áthatóbban tudjunk másokon segíteni akár fizikailag, akár lelkileg.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten a belsőnk lesz aktívabb. Így mindent áthatóbban és mélyebben fogunk kezelni az életünkben. Most nem arról van szó, hogy mindent érzékenyebben és leginkább az érzések és érzelmek szintjén élünk meg, az intellektusunk is igencsak előtérbe fog kerülni. Inkább arról van szó, hogy mindent alaposabban és mélyrehatóbban fogunk értelmezni. Valószínű, hogy ez az üzemmód lenne az ideális mindig és mindenkoron.


Rák

(június 22 – július 22)

Az érzelmeink, az otthonunk, a gyerkőceink, a partnereink – ezek a szép dolgok kerülnek terítékre ebben a szakaszban, és mindez az aktivitás szemszögéből. Bátran fogjunk bele közös teendőkbe, legyen az alkalmi sportfoglalkozás, vagy éppen egy új rendszer, amit be szeretnénk vezetni a szeretteinkkel való aktív időtöltésbe. De az is kiváló, ha a ház körüli teendőkre összpontosítunk, csak csinájuk együtt.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Tevékeny hétnek nézünk elébe. És míg meglesz az erő, hogy folyamatosan és állandóan menjünk előre és feladatot feladat után telejesítve nyomjuk ezerrel, arra is oda kell figyelnünk, hogy mielőtt belevágnánk a történetbe, készítsünk terveket, vegyük számításba a különbőző lehetőségeket, és álljunk elő olyan munkatervvel, ami mentén haladva már előre is láthatjuk, hogy mikor hol fogunk tartani.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A kommunikáció minden alakja és formája fogja kitölteni ezt a szakaszunkat. Beszélgetés, tanácsadás, de akár az írott kommunikáció is előtérbe kerülhet, de a fő motiváció az lesz, hogy segítsünk másoknak összerakni a rendet, a rendszert. Mindezt tehetjük a saját élettapasztalatunkból, de akár taníthatunk olyan rendszereket, amelyeket régebben már elsajátítottunk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Az énünk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ebben az iőszakban. Mindez nagyon tevékeny formában. Szóval folalkozzunk többet a szeretteinkkel, vagy a fizikai környezetünkkel, az otthonunkkal. Vagy persze az is lehet, hogy egyszerre mindennel. Építsük, szépítsük az otthonunkat, lakókörnyezetünket. Menjünk ki a kertbe, készüljünk fel a tavaszra és a melegebb időre!Skorpió

(október 24 – november 22)

Ideális időszakunk lesz arra, hogy megfogalmazzuk, szavakba öntsük azt, ami éppen bennünk van. Most olyan dolgokat is képesek leszünk felszínre hozni, amelyek igencsak régóta vannak bennünk, és nagyon mélyen. Viszont mindezt úgy fogjuk tudni a leghatékonyabban bedobni a közös térbe, ha megpróbálunk mindenféle sértettség és érzelmi kitörés nélkül kommunikálni, tárgyilagosan és nyugodtan. Így fogjuk elérni a legkedvezőbb hatást.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Mi magunk és a hozzánk legközelebb álló szeretteink kerülnek fókuszba ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy milyen terveink, vágyaink és ambícióink vannak a közeljövőre. Próbáljunk nem elvárásokat, vagy más feszélyeztető témákat megfogalmazni, maradjunk az említett területeknél. Természetesen az, hogy közös terveket és vágyakat építgetünk, szintén erősen hat magára az összatartozás érzetére is!


Bak

(december 22 – január 20)

A munkánk, a karrierünk és a pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ebben a szakaszban. És az, hogy megtaláljuk az egyensúlyt abban, hogy mennyire hozzunk áldozatot és mennyire vállaljuk be a leterhelődést a munkánk érdekében, ahhoz képest, amit nyerünk az egészen. Bizonyos dolgokat el kell majd engednünk ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjuk ellátni a feladatainkat.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ebben az időszakban konzultáljunk olyan barátokkal, akik nagyon jól ismernek bennünket, és akik teljesen objektívek is tudnak maradni a mi érdekünkben. Majd futtassuk át rajtuk az elképzeléseinket és a terveinket, mert valószínűleg ők sokkal nyugodtabban és higgadtabban fogják tudni elemezni és értékelni mindazt, amiről mi azt gondoljuk, hogy ez a világ legnagyobb üzlete, lehetősége, célja.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk és a karrierünk fog előtérbe kerülni az összes velejáróval, mint például fizetés, elismerés stb. De abból a szempontból, hogy ez milyen módon harmonizál a belsőnkkel, a lelkünkkel. Hogy mindaz, ami történik velünk az ébren töltött órák nagy részében, mit tesz a lelkünkkel. De az is terítékre kerülhet, hogy a jelenlegi munkánk mennyire van harmóniában az életfeladatunkkal, a régi, még teljesen belsőnkből jövő vágyainkkal.

www.bhaktikutir.hu