Ezen a héten a március 3. és 5. a nagyon kellemes napok, lévén Sziddha jóga napok! Így ezeken a napokon bármit is tervezünk, az sikeres lesz! Ezenkívül a március 3. Gyógyító Buddha nap is egyben, tehát mindenképpen tegyünk az egészségünkért.

Testileg a fejünk búbjától le egészen a gyomrunkig mindenre vigyázzunk! Az adott területen az ízületeinkre, a szerveinkre, a nyirok- és vérkeringésünkre, de még a hormonháztartásunkra is!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az énünk és a közvetlen környezetünk kerül fókuszpontba ebben az időszakban, főként a lakókörnyezetünk szempontjából. Bennünk lesz az igény, hogy a kényelmi funkciókon dolgozzunk, és az olyan területeknek is több figyelmet szenteljünk, mint például az otthonunk atmoszférája. De vigyáznunk kell, hogy ne pörögjük túl ezt az érzetet, és ne vállaljunk be olyan fejlesztéseket, amelyeket nem fgounk tudni befejezni.Bika

(április 21 – május 21)

A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a hetünket. Leginkább mindezt kifelé irányítva. Szinte bárkinek képesek leszünk segíteni tanácsokkal, odafigyeléssel, de arra vigyázzunk, hogy mi magunk ne maradjunk ki túlságosan a történetből. Mert persze az ember önös érdekek nélkül kommunikál, főleg ha a másik a segítségünkre szorul, de arra vigyázni kell, hogy ne tűnjön el a személyiségünk a történetből.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ebben a szakaszban ügyesen kell majd bánnunk az időnkkel, mert mi magunk és a családunk is igényelni fogja a közös időtöltést, ugyanakkor a külvilág is igényt tart ránk. Főként a barátok és a munkatársak. Valahogy mindkét oldalnak kell időt adjunk, mert ilyenkor, amikor a csillagok is támogatják ezeket az érintkezéseket, mindig ott van valami különleges ezekben a kapcsolatokban, ami lehet, hogy csak egy mondat, de az a mondat csak most, csak tőlük jöhetett.


Rák

(június 22 – július 22)

A munkánk – és mindaz, ami ezzel jár – kerül terítékre ebben az időszakban. Valamint az utazás is. A munkánkhoz, munkatársainkhoz stb. kelleni fog a személyes varázsunk is, szóval abba sok és értékes energiát kell beletennünk, míg az utazás, ha nem a munkánkkal kapcsolatos, leginkább a töltődésünket fogja szolgálni. Így be is zárul a kör, tehetünk valamit a töltődésünkért, és aztán azt a többletenergiát belenyomhatjuk a teendőinkbe.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten mindent egy kcisit másképpen fogunk látni. Mindent egy kicsit spirituálisabban, mindennek inkább a lényegi oldalát fogjuk érzékelni. Ehhez természetesen párosulni szokott némi elzárkózás, némi elvonulás, de ez meg ahhoz kell, hogy el tudjunk mélyülni a szemlélődésben. Mert nem is az a lényeg, hogy máshogy lássuk a dolgokat, inkább az, hogy lássunk, ne csak nézzünk!Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és a karrierünk fogja a legtöbbet kivenni belőlünk ebben az időszakban. Sőt, arra kell vigyáznunk, hogy ne nyomjuk túl a dolgokat. Mert mindamellett, hogy az ember jól szeretné elvégezni a feladatait és képes elképesztő mennyiségű energiát beletenni a dolgokba, az egyensúlyt mindig és mindenkor meg kell őrizni. Mert amennyiben hajlamosak vagyunk időnként kiégetni magunkat, az sokszor inkább megbízhatatlanságnak tűnik, és nem áldozatkészségnek.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Mind a privát, mind pedig a külvilági életünkben. A munkánkkal kapcolatosan ez egy kiváló időszak lesz arra, hogy újra tudjuk kalibrálni a céljainkat és a terveinket. A privát életben pedig ez az idő arra lesz a legalkalmasabb, hogy olyan témákat és területeket dolgozzunk fel a partnerünkkel, amelyek feszültséget hoznak a mindennapjainkba.Skorpió

(október 24 – november 22)

A kifelé irányulás az, ami most jót fog tenni a lelkünknek. Most sokkal kiélezetebben fogjuk érzékelni a környezetünket, és nem csak a nagyon közelállókat. Szóval figyeljünk oda arra, hogy kinek tudunk segíteni. Ez lehet bármi, egy kedves szó, vagy egy bevásárlótáska felvitele az emeletre. Ez nem menekvés a saját dolgaink elől, hanem olyan időszak, amikor nekünk is szükségünk van egy kis kívülről jövő energiára, minél több irányból.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ezen a héten a finomabb érzékeléseink kerülnek előtérbe. A belső igényünk az lesz, hogy mindent sokkal alaposabban vizsgáljunk át intellektuálisan is és mentálisan is, ami erőteljesebben a megéléseket és az érzelmeket veszi figyelembe. De mindemellett az intuítiv oldalunk is sokkal erőteljesebben fog működni, ami így teljesen ki tudja majd egészíteni az alaposabb vizsgálódóbb oldalunkat.


Bak

(december 22 – január 20)

Az otthon, a család, a partnereink – ezek a kellemes területek kerülnek előtérbe az életünkben. De az is releváns információ lehet, hogy az erőfeszítések és a kemény munka is utat találhat hozzánk és az említett területek személyeihez. Szóval csináljunk dolgokat együtt, ami ebben az időszakban lehet akár kerti munka, így a tavasz közeledtével, vagy bármi más olyan tevékenység, ami szépíti az otthonunkat.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Aktív időszaknak nézünk elébe az élet minden területén. Mind aktivitásban, mind kommunikációban, mind tanulásban, mind gyakorlásban erős időszakunk lesz. De az az apró kis információ, ami majd abban fog segíteni bennünket, hogy mégis milyen irányba tegyük a legkomolyabb erőfeszítéseinket, az a szépség. Tehát ha a terítéken lévő témakörökben ott van a művészet, a lágyság, az igényesség, akkor azokba a területekbe kell a legtöbbet beleadni.


Halak 

(február 20 – március 20)

A beszéden és a kommunikáción lesz a hangsúly ebben a szakaszban. De ez most számunkra is terápiás jellegű lesz. Egyrészt bátran nekiállhatunk kellemetlenebb témákat és régi élményeket felboncolgatni és tisztába tenni, másrészt most minden, amit mondunk, visszafelé is fog működni, ránk hatva is. Amikor beszéd közben döbbenünk rá, hogy milyen jó az, amit mondunk, és hogy milyen jó lenne azt csinálni is!

www.bhaktikutir.hu