Ebben az időszakban a február 9-re eső telihold lesz a fő momentum, de emellett olyan ritka hetünk lesz, hogy a február 8., 11., 13. és 14. mind Sziddha Jóga napok lesznek. Tehát bármibe is kezdünk azokon a napokon, az sikerre van ítélve.

Fizikailag nyaktól lefelé a csípőnkig kell vigyáznunk magunkra. Tehát a karjainkontól kezdve, a mellkasunkon át a hasüregünkig és természetesen le a csípőnkig mindenre. Kívül és belül!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A partnerkapcsolataink kerülnek előtérbe ebben az időszakban, főként a belső érzetek és a kommunikáció szempontjából. Szóval amennyiben úgy érezzük, hogy szükségszerű a kommunikációnk fejlesztése a partnerünkkel szemben, akkor ez kiváló időszak lesz arra, hogy megtegyük, és ez bizonyára hatni fog arra is, hogy miként éljük meg az együttműködésünket.Bika

(április 21 – május 21)

A beszéd, a tanítás, a tanácsadás és minden másfajta írott kommunikáció is fókuszba kerül ezen a héten. A fő hangsúly azon lesz, hogy ezzel képesek legyünk másoknak segíteni, irányt mutatni. Arra viszont kifejezetten figyeljünk oda, hogy ne csapjunk bele egyenesen a közepébe, először egy picit melegítsük be a hallgatóságot, a sértődések elkerülése végett.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az énünk, a közvetlen környezetünk (mind személyekben, mind az otthonunkban) fogják kitölteni ezt a szakaszt, és az a képességünk, hogy új rendszereket vigyünk az életünkbe. Így ez kiváló időszak lesz arra, hogy új dolgokba kezdjünk, legyen az edzés, tanulás vagy valami családilag együtt kivitelezett dolog. A lényeg az, hogy beépüljön az életünkbe, és csináljuk rendszeresen.


Rák

(június 22 – július 22)

Mi magunk, a közvetlen környezetünk és a belső elégedettségérzetünk kerül fókuszba ebben az időszakban. Ehhez szükségünk lesz egy kis elvonulásra, hogy át tudjunk érezni dolgokat, és meg tudjuk figyelni magunkat; most ez visz minket a legjobban előre. A környezetünk is sokkal többet kap belőlünk, ha kiegyensúlyozottak és elégedettek vagyunk.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Tevékeny és kommunikatív hétnek nézünk elébe, és több figyelmet fognak kapni az ambícióink is, de arra ügyelnünk kell, hogy ez ne menjen más dolgok kárára. Figyeljünk oda, hogy ne vigyünk dolgokat túzásba, mert most megélhetjük azt a klasszikus élethelyzetet is, hogy megnyerjük a csatát, de elveszítjük a háborút. Szóval ügyeljünk arra, hogy a hosszú távú érdekeinket ne sértse a rövid távú vehemenciánk.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk, az ambícióink és a pénzkeresetünk is fókuszba fog kerülni ebben a szakaszban, de az énünk és a családi atmoszféránk is. Szóval kiváló lehetőségünk lesz kialakítani egy olyan egynesúly állapotot, ahol a külső törekvéseink és a belső világunk összetalálkozik és egymással harmóniában él. Ehhez nyugodtan nézzünk szét azon a tájékon, hogy nekünk min kell változtatni magunkban, életvitelben, hogy ez összejöjjön.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A dolgok befejezése, lezárása kerül előtérbe ebben az időszakban, azzal a felhanggal, hogy ez milyen módon hat majd ránk személyesen. Szóval itt az idő olyan dolgokat elengedni, amelyek nem jó irányban befolyásolnak bennünket. Amelyek ránk nyomják bélyegüket. Az egyensúlyra kell törekednünk, ahol a mi hangulatunkat és hozzáállásunkat vissza kellene tükröznie a felénk irányuló hozzáállásnak is.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy bizonyos dolgokat a külvilágunkból visszaszorítsunk, hogy így kisebb hatással legyenek majd ránk, mint korábban. Ez főként a munkával és az abból a témakörből járó feszültésgekkel lesz kapcsolatos. Arra viszont törekednünk kell, hogy az érdemi részekkel továbbra is jó kapcsolatot kell ápolnunk, hogy fenn tudjuk tartani az egyensúly érzetét.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A munkánk, a munkatársaink, a pénzkeresetünk és az ambícióink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt ezen a héten az is különleges támogatást kap, ha a munkánkkal kapcsolatosan külföld felé nyitnánk, vagy csak egész egyszerűen nagyobb léptékben próbáljuk csinálni mindazt, amit eddig is tettünk. Szóval marketingre fel, és valósítsuk meg az elképzeléseinket.


Bak

(december 22 – január 20)

Tevékeny hétnek nézünk elébe, és most az a legideálisabb hozzáállás, hogy nekiveselkedünk és nyomjuk ezerrel. Természetesen nem csak úgy, durr bele bumm. Legyenek terveink, keressük meg hozzá a megfelelő segítséget, és így már működni fog az a klisé, hogy bármennyit is teszünk bele erőfeszítésben, annak függvényében fogunk előre haladni. Tehát a csillagos ég a határ!


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Tanulás, gyakorlás, spirituális gyakorlatok elvégzése és ehhez hasonló dolgok fogják kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Természetesen ideális esetben ezt valakivel, vagy valakikkel kellene csinálnunk, de olyanokkal, akik közel állnak hozzánk és nem úgy, mint egy kis spirituális felüdülés erre a szakaszra, hanem úgy, mint egy új rendszer, amit beiktatunk az életünkbe!


Halak 

(február 20 – március 20)

A lelki egyensúlyunk és lelki békénk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Vigyázzunk arra, hogy ne gondoljunk túl dolgokat, mert legtöbbször nem is a körülmények és a valós események szokták túlfeszíteni az embert, hanem mindaz, amit mi hozzáillesztünk a történésekhez. Szóval nyugodjunk le, mert az megnyugtat, és próbáljunk olyan dolgokra összpontosítani, és olyan dolgokat csinálni, ami táplálja a lelki békénket.

www.bhaktikutir.hu