Ezen a héten március 15. és 16. lesz a fő momentum. Két ismétlődő napról van szó. A vasárnapi nap az indiai kultúrában számít kiváló napnak arra, hogy tegyünk az egészségünkért, a hétfői nap pedig a tibeti kalendárium szerint tökéletes nap ugyanerre.

Ezen a héten a csípőnktől le egészen a térdünkig kell majd vigyáznunk magunkra. A nemi és ivarszerveinkre, az ízületeinkre, de az izmokra és a szalagokra is!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ezen a héten a munkánk kerül előtérbe, és amennyiben képesek vagyunk extra energiákat megmozgatni és időben is többet áldozni a feladatainkra, a sors is velünk lesz. Most a szerencse is mellénk fog állni, és minden egy kicsit könnyebben sikerül, sőt meg fogjuk találni azokat a társakat és partnereket is, akik előre tudják mozdítani a mi tevékenységi köreinkben zajló eseményeket.Bika

(április 21 – május 21)

Mélyebb spiritualista gondolatok és elképzelések fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. És nemcsak az elmélkedés és elfilozofálgatás szintjén, hanem olyan mélységben, amikor már az ember fizikailag is tesz elképzelései megvalósításáért. Ez most ideális időszak arra, hogy beiktassunk új teendőket, új szokásokat és legfőbbképpen új lelki gyakorlatokat, amelyek megváltoztatják az életünket.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Az intellektuális részünk fog nekiveselkedni ennek a szakasznak, így dominánsan problémamegoldó üzemmódban fogunk működni! Így értelemszerűen bennünk lesz a vágy, hogy optimalizáljuk napjaink menetét, hogy ezzel is növeljük a hatékonyságunkat. De előtérbe kerülnek a partnerkapcsolataink is, sőt, most meglesz bennünk az a gesztus is, hogy többletenergiát is tegyünk abba, hogy átlendüljünk az együttműködésünk nehézségein!


Rák

(június 22 – július 22)

A lelki egyensúlyunk, az életviteli rendszereink, a partnerkapcsolataink és az a képesség, hogy odategyük magunkat kerül fókuszba ezen a héten. Szóval minőségi előrelépéseket leszünk képesek megtenni, amennyiben az igazán fontos és jó dolgokra összpontosítunk. Próbáljunk minél több energiát beletenni abba, hogy átalakítsuk az együtt töltött idő minőségét, és amennyiben ez megy, minden más terület is fel fog virágozni.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy nekiveselkedjünk olyan feladatoknak, olyan teendőknek, amelyek már egy ideje húzódnak, de mégis szükséges lenne a befejezésük. Most meglesz bennünk az a belső erő, hogy megcsináljuk és befejezzük ezeket a feladatokat, de úgy kell alakítani az életünket, hogy legyen rá idő, sőt legyen idő a feladatok elvégzése után a kikapcsolódásra és a lazításra, hogy legyen kilátásunk némi önjutalmazásra is!Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A tanulás kerül előtérbe ebben a szakaszban. Minden módon, és szinte bármilyen szintű mélységig. Szóval lesz lehetőség elmélyülni fontos témakörökben, ami az élet nagy dolgairól szól és akár meghatározó lehet hosszú-hosszú időre is az életünkben, de arra is, hogy a felszínt kapargatva éppen csak hogy érintőlegesen belekóstoljunk könnyebb témakörökbe, amelyek mindig is érdekeltek minket, csak eddig nem szántunk rá időt.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban – azzal a különleges pikantériával, hogy próbáljunk meg minél önzetlenebűl adni magunkból. Figyeljünk oda arra, hogy ki az, akinek a segítségére lehetünk, és próbáljunk teljesen érzelemtől függetlenül, szinte szakmailag segíteni nekik a belőlünk jövő bölcsességgel és az évek alatt összeszedett tapasztalati tudásunkkal.Skorpió

(október 24 – november 22)

A családi atmoszféránk kerül fókuszba ebben a szakaszban. Most az is kiváló választás lenne, hogy minél több időt töltsünk egymás közt, a külvilágot egy kicsit kizárva. De az is jó döntés lehet, ha együtt csinálunk mindent, és aktívan töltjük a közös időnket. A lényeg az lenne, hogy egymás irányába legyünk elfoglalva és egymás társaságát élvezzük, mert most ebből tudunk töltődni és táplálkozni.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A családi kötelékek és a barátok fogják kitölteni azt a hetet az életünkben. És minél többet tudunk velük lenni, annál jobban leszünk mi magunk. Ez most nem arról szól, hogy jól leszívjuk őket, és belőlük táplálkozva energiavámpírként felerősödünk. Kétségkívül töltődni fogunk belőle, de mi magunk is elemünkben leszünk, így képesek leszünk őket visszafelé is tölteni.


Bak

(december 22 – január 20)

A munkánk és a karrierünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, és ez most sokat kivesz belőlünk. Készüljünk fel arra, hogy több időt, több energiát és több erőfeszítést teszünk ezekbe a területekbe. Ez sokat kivesz belőlünk, szóval figyeljünk oda az egészségünkre, és arra, hogy mi magunk ne viselődjünk meg annyira, hogy szinte már feleslegesnek érezzük az erőfeszítéseinket.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A befejezések és a lezárások kerülnek fókuszba ebben a szakaszban. Mind személyes szinten, mind tárgyilagos területeken. Lehetőségünk lesz arra is, hogy egy kicsit az ambícióinkat is tárgyilagosabban lássuk, és újra kalibráljunk a vágyainkon is egy keveset. Így képesek leszünk finom szinten is feladni olyan vágyakat, igényeket, amelyek megszerzése valószínűleg nem visz minket előrébb.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk és a pénzkeresetünk kerül terítékre ezen a héten, de egy sokkal mélyebb és személyesebb szemszögből. Például abból, hogy lelkileg milyen hatással van ránk a fizikai világban betöltött szerepünk, feladatunk. Hogy a munkánk mennyire kepcsolódik az életfeladatunkhoz és mennyire érezzük azt, hogy az életmódunk a beteljesedés felé vezet minket, vagy csak éppen elláttunk egy feladatkört, ami lehetne bármi más is.

www.bhaktikutir.hu