Húzz egy kártyát

Kyle Gray: Angyali útmutatás jóskártya

Angyali útmutatás jóskártya

Az Angyali útmutatás jóskártya az angyali vezetőkkel való kommunikáció csodálatos eszköze. Ez a kártyacsomag híd a mennyország és a föld között, amely 44 őrangyal illusztrációját tartalmazza.

Napi útmutatás az angyalodtól

Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni.

A bőség angyalai jóskártya

Ha az anyagiakkal kapcsolatos gondok gátolják végtelen jóléted és boldogságod útját, ez a 44 lapos pakli és a kísérő kézikönyv segít beazonosítani, meggyógyítani és eltávolítani őket.

Nostradamus-tarot

A lenyűgöző lapokon Nostradamus erőteljes, végső látomásai a tarot szimbólumvilágának segítségével elevenednek meg.

Osho – Zen-tarot

A kártyák rendszere a zen bölcsességére épül, amely szerint külvilágunk történései saját gondolatainkat és érzéseinket tükrözik.

Az eredeti Rider-tarot

A tarot az emberi tapasztalat szimbolikus dokumentuma. A tarot lapjai mélyen gyökerező misztikus erők segítségével pszichológiai betekintést, bölcs tanácsadást és pontos jóslást tesznek lehetővé.

Arkangyalok ereje tarot

E lenyűgöző tarot-kártya segítségével szeretetteljes, konkrét tanácsokat kaphatunk, valamint önbizalmat, hogy hatásukra megtehessük a szükséges lépéseket is.

Angyalokkal gyógyító jóskártya

Ez a 44 lapos jóskártyacsomag az angyalaiddal való kommunikáció eszköze: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.