Építsd be az étrendedbe az egyedülálló, jótékony hatású superfood smoothie-kat, melyekkel formába lendülhetsz kívül- belül!

Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek, melynek segítségével a nyári bomba alak is könnyebben elérhető! Űzd el szervezetedből a lerakódott salakanyagokat ízletes turmixokkal, melyeknek köszönhetően a fogyás is gyorsabban indul el! A tisztító hatás az egészségedre is pozitívan hat, mert a méreganyagok távozása a vitaminok és a hasznos tápanyagok felszívódását segíti elő, így javulhat az állóképességed és megerősödhet az immunrendszered. Julie Morris olyan szuperegészséges és finom smoothie-recepteket alkotott, melyek között pozitív hatások szerint válogathatsz, mint például melyik támogatja az egészséged, az immunrendszered erősségét, a fiatalságod megőrzését és a szépséged is, vagy épp melyek a méregtelenítő hatásúak.

Kamillás eper smoothie

Ízelítőképp Julie Morris egyik olyan finom szuperételes receptjét mutatjuk be, melynek pompás íze mellett a pozitív hatásai is lenyűgözőek!

A kamillás eper smoothie könnyen elkészíthető, superfoodot tartalmazó, ínycsiklandozó, krémes frissítő, melyet a nap bármely szakában fogyaszthatunk!

kamillas_eper_cikk

A superfoodokat tartalmazó smoothie-k azért csodálatosak, mert nem csak akkor hatásosak, ha teljesen életmódot váltasz, az is elég, ha beépíted az étrendedbe a neked ízlőket. Fogyasztásukkal a következő előnyöket élvezheted majd:  Kérem, nézzétek meg, átalakítottam!

  • leküzdheted a fáradtságérzeted, energetizáló hatásuknak köszönhetően;
  • elérheted, és könnyedén meg is tarthatod az ideális testsúlyt;
  • erősítheted az immunrendszered;
  • megelőzheted az esetleges betegségek kialakulását;
  • lúgosíthatod a szervezeted;
  • megfelelően táplálhatod a tested, hiszen minden szükséges vitamint, tápanyagot és ásványi anyagot tartalmaznak, amire szüksége van a szervezetednek.

0414_smooth

superfood_banner_670x200c-01