elengedes_es_megadas

 

Tündöklő szeretetünk üdvösségével öntözünk meg. Tárd szét karjaid, és engedd el azokat a kihívásokat, amelyeket kezeddel oly erősen magadhoz szorítottál. Nyisd ki kezedet, tárd ki karodat és szívedet szeretetünk és támogatásunk előtt.

Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, mert a helyzetet segítség nélkül próbáltad megoldani. Nagyon szívesen segítenének és válaszolnának imáidra, de előtte meg kell adnod magad, és el kell engedned a helyzetet. A megadás csupán azt jelenti, hogy belefáradtál a küzdelembe. Arra az érzelmi elengedésre utal, amely hisz abban, hogy a Lélek isteni bölcsessége (ebbe beletartozik felsőbb éned is) képes jobb munkát végezni. A megadás nem azt jelenti, hogy feladod, vagy azt akarod, hogy irányítsanak téged. A megadáson keresztül biztosítva lesz számodra egy jobb végkifejlet. Ha segítségre van szükséged önmagad megadásával kapcsolatban, kérd az angyaloktól.

A lap további jelentései: Ne aggódj azon, miként kapsz választ imáidra. Hagyd, hogy Isten találja ki a részleteket. Légy hajlandó segítséget kérni. Szabadulj meg a feszültségtől és az irányítási vágytól, és a dolgok jobban alakulnak majd. Kapcsolataidban kerüld az erőfitogtatást. Egyszerűen csak birtokold erődet, így nem kell majd megharcolnod érte.