Ami a Kakasoknak szerencsét hoz

  • Kakas évek: …1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029
  • Szerencseszínek: arany, barna, sárga
  • Szerencseszámok: 5, 7, 8
  • Szerencsét hozó virágok: kardvirág, kakastaréj
  • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap 4. és a 26. napja
  • Szerencsés irányok: dél, délkelet
  • Szerencsés hónapok: a 2., 5. és 11. kínai holdhónapok

 

Amit jobb, ha a Kakasok elkerülnek

  • Szerencsétlen szín: piros
  • Szerencsétlen számok: 1, 3, 9
  • Szerencsétlen irány: kelet
  • Szerencsétlen hónapok: a 3., 9. és 12. kínai holdhónap

 

Anyagiak

Annak ellenére, hogy a Kakasok nem tesznek szert nagy vagyonra, stabil szerencséjük lesz a pénzzel kapcsolatban. Ez annak köszönhető, hogy az idősebbektől kapnak majd segítséget 2018-ban. A Kakas vállalkozók nagyot aratnak, annak ellenére, hogy nagy lesz rajtuk a nyomás.

Karrier

A Kakasok 2018-ban előléptetésre és fizetésemelésre egyaránt számíthatnak. Emellett ideális az időpont számukra a továbbtanulásra is.

A Kakas vállalkozók nagy nyomás alatt vannak, de nagyobb profitra tehetnek szert, ha másokkal együttműködnek.

Szerelem

A Kakas nőknek nagyobb szerencséje és több lehetősége lesz a párkapcsolatok terén, mint a férfiaknak.

Habár az idősebbektől való segítségkérés hasznos lehet, a Kakas férfiak nyomás alatt vannak a párjaikkal kapcsolatos félreértések miatt, ami a kapcsolatuk kudarcához vezethet.

Egészség

2018-ra a Kakasoknak rosszak az egészségügyi kilátásaik. Könnyen megfázhatnak majd, és szenvedhetnek légzőszervi betegségektől vagy gyomorbántalmaktól. Nem ajánlott sokáig fennmaradniuk éjszakánként.

 

Pénzügyek 2018-ban★★★☆☆

image1

A Kakas pénzügyi kilátásai átlagosak 2018-ban. A befektetéseik összességében javulnak, de hatalmas vagyonra nem tesznek szert.

Ha a Kakas jegyében születtél, ingatlanbefektetéseid megtérülhetnek, főleg ha egy tapasztaltabb személy segítségét kéred. Képzettséged vagy jó híred által valószínűleg jobb bánásmódban is fogsz részesülni.

Emellett a nyersanyagiparba való befektetés is jó ómen számodra, habár lehet, hogy stresszel kell majd szembenézned, esetleg félrevezetnek.

2018 jó év a vállalkozóknak. Nagy haszonra tehetnek szert, de ezzel a stressz-szintjük is emelkedni fog. Figyeljenek arra, hogy a törvényes kereteken belül maradjanak.

 

Karrierkilátások 2018-ban★★★★

image2

A Kakasoknak jó kilátásaik vannak a karrier területén 2018-ban.

Jó esélyük van az előléptetésre, emellett pedig fejlődés várható a kutatási munkájukban, a hírnevük építésében, a tanulmányaikban és a munkakeresésben is. Az idősebbektől, vezetőiktől várhatnak segítséget.

Ha már benne vagy az üzletben, ez egy jó év, hogy belevágj hőenergiával és ingatlannal foglalkozó, valamint nyersanyagipari projektekbe.

Ha tapasztaltabb, idősebb emberekkel dolgozol együtt, jobban fogsz fejlődni. Ezzel együtt viszont stresszel is szembe kell majd nézned, és előfordulhat, hogy egy helyettes vezető megpróbál majd az utadba állni.

 

Szerelem 2018-ban★★☆☆☆

image3

A Kakasok nem lesznek túl szerencsések a szerelemben 2018-ban.

A Kakas nők jobban fognak boldogulni, mint a férfiak, viszont könnyen félrevezethetik őket egy kapcsolat építése közben. Az is előfordulhat, hogy nyugtalannak érzik majd magukat az elején, és több erőfeszítést kell tenniük annak érdekében, hogy a kapcsolat működjön.

A Kakas férfiaknak a rangidősök nyújtanak majd segítséget, a szerelmükkel azonban haragban fognak állni. Nehezebb lesz számukra a kommunikáció, és instabil lesz a párkapcsolatuk.

 

Egészség 2018-ban★★☆☆☆

image4

A Kakasoknak nem lesz szerencséjük az egészségükkel 2018-ban.

Könnyen lehet, hogy a légzőrendszerük megfertőződik, és gyomorproblémáik is jelentkezhetnek. Emellett könnyen megfázhatnak, és az ételmérgezéssel is vigyázniuk kell majd.

Ha a Kakas jegyében születtél, különösen óvakodnod kell a gomba általi mérgezésektől, és minden talajból származó étellel elővigyázatosan kell bánnod. Lehet, hogy nem a mérgezés lesz majd a probléma forrása, hanem egy baktérium, amely gyomorproblémát okozhat.

Ne maradj fent sokáig esténként, és szánj időt a kikapcsolódásra erdős és tavas környékeken.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kakas-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Ígéretes

A Kakasok várhatóan megmutatják képességeiket a munkában, amit a főnökeik nagyra fognak értékelni. Nem kell aggódniuk, ha pozitív a hozzáállásuk a munkával kapcsolatban. Ami a vagyont illeti, lehetséges, hogy pénzkeresési csatornák nyílnak meg a Kakasok számára. A Kakasoknak javasolt odafigyelni az étkezésükre, hogy elkerüljék az emésztőszervi betegségeket.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Balszerencse

A második hónap balszerencsés lesz a Kakasok számára. Gyakran mennek üzleti útra, és sok változással kell szembenézniük. Egyik probléma jön a másik után, és ezek közül egyiket sem lesz könnyű rövid idő alatt megoldani.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Közepes

A Kakasok közepes szerencsével rendelkeznek ebben a hónapban, és habár sok lehetősséggel kerülnek szembe, nem igazán tudják ezeket megragadni. Nem próbálnak aktívan pénzt keresni, mivel pesszimistán tekintenek a lehetőségekre. Ami a kapcsolatokat illeti, a Kakas nőkre nagy eséllyel talál rá a szerelem ebben a hónapban.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Lehetőségek

A Kakasok sok munkahelyi lehetőséget kapnak, de ezzel szemben nagy lesz rajtuk a nyomás. Előléptetésre is számíthatnak, ha a végsőkig kitartanak. Teljesen leköti őket a munka, ezért nem ajánlott a befektetésekre időt pazarolniuk.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Borzalmas

A Kakasok nagyon fáradtnak érzik magukat, mert az előző hónapban rengeteget dolgoztak, ami nagyban befolyásolja az életüket. A kapcsolataikban nem tudnak hatékonyan kommunikálni, ami nagyobb űrt eredményez a Kakasok és a partnerük között.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Hatékonyság

A hatodik hónapban a Kakasok költségvetési szerencséje nő, és lesz esélyük jó, egyszerű munkák elvégzésére. Mindezek ellenére azonban még mindig anyagi nyomás alatt lesznek. Ilyen körülmények között a Kakasoknak ajánlott újratervezni a kiadásaikat, hogy elkerüljék a pazarlást.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Rossz

A Kakasokat sok aljas ember veszi körül, ami nagyban befolyásolja a munkájukat, ezért nagyon fontos, hogy jóban legyenek a kollégáikkal és főnökeikkel. Ami a pénzügyeket illeti, jobb, ha elkerülik a rizikós befektetéseket.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Rosszabb

Ez a hónap balszerencsés a Kakasok pénzügyeit tekintve, amit a személyes kapcsolataikban adódó problémáknak köszönhetnek. Alkalmazkodniuk kell, és elég rugalmassá kell válniuk ahhoz, hogy elkerüljék a vitákat. A lényegtelen dolgokat ne vegyék túl komolyan.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Megkönnyebbülés

A pénzügyi szerencséjük miatt a Kakasok megkönnyebbülhetnek, és a problémáikat egy stabil munkahelyi közegben oldhatják meg.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Váratlan szerencse

A szerencse rámosolyog a Kakasokra ebben a hónapban, és nagy vagyonra tehetnek szert, ha a sok befektetési lehetőség közül a megfelelőt választják.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Előléptetés

A Kakasok előléptetésre és fizetésemelésre is számíthatnak ebben a hónapban. Meg kell tanulniuk bánni a körülöttük lévő emberekkel, és mások elismerése által előmozdítani a saját karrierjük fejlődését.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Rágalom

A Kakasok az aljas emberek célpontjaivá válnak ebben a hónapban, szóval meg kell tanulniuk tartózkodni, és jóban lenni a kollégákkal és főnökökkel, hogy elkerüljék a bajt.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

kakas-ajanlat