Ami a Lónak szerencsét hoz

  • Ló évek: …1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026…
  • Szerencseszínek: sárga és zöld
  • Szerencseszámok: 2, 3, 7 és az ezeket tartalmazó számok (mint a 23 és a 37)
  • Szerencsét hozó virágok:liliom és jázmin
  • Szerencsenapok: a kínai holdhónapok 5. és 20. napjai
  • Szerencsés irányok: kelet, nyugat és délnyugat
  • Szerencsés hónapok: a 4., 9. és 12. kínai holdhónapok

 

Szerencsétlen dolgok a Ló számára

  • Szerencsétlen színek: kék, fehér
  • Szerencsétlen számok: 1, 5 és 6
  • Szerencsétlen irányok: észak és északnyugat
  • Szerencsétlen hónapok: az 5., 7. és 11. kínai holdhónapok

 

Anyagiak

A Ló pénzügyi szerencséje meglehetősen jó 2018-ban, és szép összegeket tud keresni intelligenciájával, technikai képességeivel és befektetési stratégiáival.

Nem szabad azonban teret engednie az anyagiasságnak és extrémitásoknak.

Karrier

Főnökei ellenállásának következtében nem valószínű, hogy a Ló előléptetésre számíthat, így inkább technikai és kutatói képességeinek fejlesztésével ajánlott törődnie.

Szerelem, kapcsolatok

A Ló nem túl népszerű a másik nemnél 2018-ban, ami különösen igaz a Ló nőre, aki hajlamos vitázni partnerével, így neki visszavonultan érdemes élnie mindennapjait.

A Ló férfi jól kijön a kollégáival.

Egészség

A Lónak 2018-ban egészségügyi problémái lehetnek, gyomorproblémákkal és légzési nehézségekkel küzdhet.

Nem neki való a biciklizés, a hegymászás vagy a kalandos sportokban való részvétel sem 2018-ban.

 

Pénzügyek 2018-ban – ★★★★☆

image1

A Lónak jó pénzügyi kilátásai vannak a 2018-as évre.

A Lovak könnyen meggazdagodhatnak saját Ló-érzékeik segítségével – intelligenciával és bölcsességgel –, tehát érdemes természetes készségeiket és stratégiáikat alkalmazniuk.

A horoszkóp azonban azt is mutatja, hogy egy célt nagyon szeretnének elérni, függetlenül annak jogi vagy morális következményeitől. Tartsák tehát szem előtt, hogy nem lehetnek túl agresszívek vagy anyagiasak, máskülönben törvénybe vagy a körülöttük élők elutasításába ütköznek, még ha egy vagyont keresnek is.

A Ló jó megtérülésre számíthat az ingatlanpiacon, a technikai projektekben és kulturális területen. Ezek azonban sok energiát követelnek, és nagy valószínűséggel fel is zaklatják.

 

Karrierkilátások 2018-ban – ★★★☆☆

image2

Nem valószínű, hogy a Ló kinevezést kap ebben az évben.

Könnyen összetűzésbe keveredhet viszont vezetőjével, ami 2018-ban rossz kapcsolathoz vezethet köztük.

Jól fognak szerepelni azonban a tanulásban és a kutatás területén, és érdemes komolyan foglalkozniuk a technológiai projektekkel. Ez a főnökeik és közöttünk lévő konfliktust is csökkentheti.

Sőt, ez egy remek év a Ló számára, hogy hőenergiai, ingatlanpiaci projektekbe és kulturális vállalkozásokba kezdjen. 2018-ban nagy sikereket tud elérni ezeken a területeken, ezáltal pedig kikövezheti az utat egy szebb jövő felé.

A vállalkozók számára a 2018-as év nagy áttöréseket és fejlesztéseket tartogat.

 

Szerelem 2018-ban – ★★★☆☆

image3

A 2018-as év nem a Ló nő éve.

Könnyen elijesztheti szeretett társát, de kicsapongások és afférok is előfordulhatnak. Vagyis azt tanácsoljuk, hogy szerény legyen, keveset beszéljen, és többet gondolkodjon, nehogy megtörje a harmonikus aurát. Engednie kellene továbbá, hogy barátai és a környezetében lévők segítsenek jó benyomást tenni imádottjára.

Ha Ló férfi vagy, számodra ez nem egy rossz év, 2018-ban nagyon népszerű leszel. Emellett könnyen megbékélhetsz kapcsolatodban kedvesed mellett. De ne légy csapodár a szerelemben, különben a pletykák révén bajba kerülhetsz.

 

Egészség 2018-ban – ★☆☆☆☆

image4

A Lónak nem jók a kilátásai 2018-ra.

Lóként kétszer is gondold meg, hogy a törvénnyel szemben cselekszel-e, vagy konfliktusba keveredsz másokkal, különben könnyen ádáz harcok között találhatod magad. Gyomorbántalmaid léphetnek fel, és légzőrendszered is könnyen megbetegedhet.

A Lónak nem ajánlott egyszemélyes túrákat tennie 2018-ban, de hegyet mászni vagy egyéb kalandos tevékenységet végeznie sem. Ha ezt figyelmen kívül hagyja, veszélybe kerülhet. Javasolt rendszeresen részt vennie egészségügyi felülvizsgálatokon, és ne sajnálja az időt elméje pihentetésére sem egy erdőben vagy tóparton.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

lo-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16.): Jó

Pénzügyi téren az első hónap nagyon szerencsés a Ló számára, mivel karrierjében számos lehetőség adódik. Nem pusztán megoldja a munka területén adódó problémákat, hanem megvalósítható tervet is készíthet a jövőre nézve. Ha stabil munkája van, rengeteg pénzt kereshet.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Eseménydús

Az első hónapban meglévő stabil munkahelyi státuszhoz képest a második hónap eseménydúsabb időszak a Ló számára, ami életmódja megváltozásának következménye. Mivel a Ló lobbanékony természetű, alig tudja megőrizni stabil lelkiállapotát, és nagy valószínűséggel vitázni fog partnerével ebben az időszakban.

 

Harmadik hónap (2018. április. 16. – május 14.): Hanyatlás

Nyilvánvaló hanyatlás jelentkezik a Ló karrierjében a harmadik hónapban, és a Ló bármennyire próbálkozik is, alig tud majd hatással lenni rá. Ami még rosszabb, hogy könnyen elveszítheti azt a pénzt, amit korábban befektetett. Nagyon össze van zavarodva kapcsolatát illetően, és bizonytalan jövője tekintetében.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13): Bizonytalanság

A negyedik hónapban összeomolhatnak a Ló emberi kapcsolatai és karrierje is. Képtelen lesz megragadni a lehetőséget a pénzügyi gyarapodásra, pedig jó lehetőségek kerülnek az útjába.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Küszködés

A Ló nagy krízisekkel szembesül karrierjében az ötödik hónap során. Nyugtalan lelkiállapotából kifolyólag nem tud hideg fejjel gondolkodni, és még az is előfordulhat, hogy megbán hirtelen hozott rossz döntéseket.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10.): Hangsúlyos

Összességében nagyban javul a Ló pénzügyi szerencséje a hatodik hónapban, és karrierjében folyamatos haladást sikerül elérnie, ha munkakörnyezete elég stabil hozzá. A Ló férfi népszerűbb, mint a Ló nő, és az utóbbinak érdemes odafigyelnie viselkedésére, hogy a partnerével ne kerüljön konfliktusba.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): A legjobb

Szerelem tekintetében a hetedik hónap a legjobb időszak a Ló számára. A sok előtte álló lehetőségnek köszönhetően a Ló nagyon jól kezd kommunikálni az ellenkező nemmel. Az a Ló, akinek szilárd, jó kapcsolata van, nagy valószínűséggel meg fog házasodni.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Jobb

A jó szerencse továbbra is a Ló oldalán áll a nyolcadik hónapban. Nagyon jó lehetősége adódik a munkából történő gyarapodásra, különösen annak, aki a tengerentúlon dolgozik, és váratlan segítséggel megfelelő befektetésből profitot tud termelni. Az egészséget tekintve a Lónak oda kell figyelnie a közlekedési szabályokra, hogy elkerülje a baleseteket.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Rossz

A kilencedik hónap nem lesz túl jó a Ló számára. Bajba keveredik, és alig marad ideje karrierjére és kapcsolataira. A Ló csak akkor tudja a munkahelyi és otthoni életét stabilan tartani, ha mindent megtesz, hogy megoldja a problémákat.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Bonyolult

Zavarják a tizedik hónap folyamatos történései, és mind magánéletében, mind karrierjében problémákkal szembesül. Meg kell találnia a helyes utat, hogy miként kezelje munkáját és kapcsolatait, hogy bebiztosíthassa magát.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – január 5.): Túl stresszes

A Ló alig tud stabil lelkiállapotban maradni munkájában és otthonában a 11. hónap során, mivel nagy nyomásnak van kitéve. Jobban oda kellene figyelnie egészségére, hogy elkerülje a baleseteket.

 

Tizenkettedik hónap (2018. január 6. – 2019. február 4.): Döbbenet

A Ló mind kapcsolataiban, mint karrierjében nehéz helyzetekben találja magát a 12. hónapban. Egyik visszaesés a másik után következik a munkájában, és úgy tűnik, hogy a siker és a jólét messze elkerüli. A legfontosabb, hogy a Ló nem elég határozott, hogy megoldja saját problémáit, ami szerencsétlenségének a gyökere.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

lo-ajanlat