Ami a Patkányoknak szerencsét hoz

  • Patkány évek: …1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020…
  • Szerencseszínek: kék, arany, zöld
  • Szerencseszámok: 2, 3 és azok a számok, amelyek tartalmazzák ezeket (23, 32)
  • Szerencsét hozó virágok: liliom, afrikai ibolya
  • Szerencsenapok: minden kínai holdhónap negyedik és tizenharmadik napja
  • Szerencsés irányok: nyugat, északnyugat és délnyugat
  • Szerencsés hónapok: a kínai holdhónapok közül a 2., az 5. és a 9.

 

Amiket a Patkányok jobb, ha elkerülnek

  • Szerencsétlen színek: sárga, barna
  • Szerencsétlen számok: 5 és 9
  • Szerencsétlen irányok: dél és délkelet
  • Szerencsétlen hónapok: a holdhónapok közül a 4., a 10. és a 12.

 

Anyagiak

Noha nagy nyomás alatt lesznek a Patkányok a munkájuk területén, nagyobb esélyük van rá, hogy több bevételt szerezzenek, ugyanis a karrierjükben minden simán megy majd 2018-ban.

Mindössze annyi a teendő, hogy szakítani kell a hagyományokkal, és a végsőkig kitartani.

Karrier

A Patkányok több figyelemben és elismerésben részesednek vezetőiktől 2018-ban, és lehetséges, hogy előléptetés is vár rájuk, mivel több lehetőséget kapnak.

Szerelem

A Patkány nők népszerűbbek lesznek az olyan férfiak körében, akik magasan képzettek és jó anyagi háttérrel rendelkeznek. A Patkány férfiaknak azonban még több társasági eseményen kellene részt venniük.

Egészség

Mivel túlhajtják magukat, a Patkányok egészsége megromolhat, mind fizikailag, mind mentálisan, és emésztési zavaroktól is szenvedhetnek.

A Patkányokat nagyon érzékenyen érintheti a mentális kimerültség, mely a rájuk nehezedő nagy munkahelyi nyomás eredménye.

 

Pénzügyek 2018-ban — ★★★★☆

image1

A Patkányok várhatóan szerencsések lesznek olyan tekintetben, hogy váratlan kifizetéseik érkeznek, vagy népszerűtlen iparágak felől kapnak összegeket.

Nagyobb nyomás lesz rajtad, de többet is keresel majd. Ki kell tartanod, és mindig fogékonynak kell lenned az adott helyzetre. Ne légy túl passzív, különben elszalasztod a lehetőségeket.

 
 

Karrierkilátások 2018-ban ★★★★☆

A Patkányokat megbecsüli a főnökük, és valószínűleg több lehetőséget ad majd nekik. Akár előléptetésben is részed lehet, vagy több jogot kapsz a munkahelyeden, esetleg jobb munkakörülmények közé kerülsz. Ugyanakkor nagyobb nyomás nehezedik majd rád.

Vezetői beosztásban elismerik a Patkányok munkáját. Ezért oda kell figyelned arra, hogy ne tégy rossz megjegyzéseket, vagy ne tegyél olyasmit, ami zavart okozhat – ez biztosítja, hogy a főnököd elismerjen.

Különösen olyan területek képviselőivel kommunikálnak majd jól a Patkányok, amelyeknek köze van a talajhoz és a kőhöz. A talajmegmunkálás és az ásványi erőforrások, valamint a hőenergia olyan területek, amelyeken nagy előrelépéseket lehet majd tapasztalni.

 

Szerelem 2018-ban — ★★★★☆

image2

A nők szerencsések lesznek a szerelemben 2018-ban. Esélyed lesz rá, hogy megismerj egy kedves férfit. Talán gazdag lesz, de nem kérkedik vele, és néha lehet, hogy makacs.

A Patkány férfinak nincs annyi lehetősége ebben az évben, mint a Patkány nőnek, ugyanakkor még mindig van rá esély, hogy rátaláljon a szerelem. Lehet, hogy a partnered nem tudja, hogyan érzel. Lépned kell, ha szeretnéd, hogy fejlődjön a kapcsolatod.

 

Egészség 2018-ban — ★☆☆☆☆

image3

A Patkányok 2018-ban nem örvendenek jó egészségnek.

Mivel a munkahelyeden nehéz dolgod lesz, ez egészségügyi problémákat idézhet elő, például könnyen kimerülhetsz. Rossz lehet az emésztésed, és könnyen megvághatod magad éles tárgyakkal.

A Patkányoknak nem javallott túrázni, hegyet mászni vagy egyéb kalandos tevékenységekben részt venni, mivel megsérülhetnek. Rendszeresen vizsgáltasd ki magad, vagy sétálj egy tóparton vagy parkban, hogy rendezd a gondolataidat.

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

patkany-ajanlat
 

A KÍNAI ASZTROLÓGIA HÓNAPJAI

A kínai asztrológiában a hagyományos kínai napkalendáriumot használják a hónapok meghatározására, így az állatövi év februárban kezdődik, a február 5-e körüli két napban.

 

Első hónap (2018. február 16. – március 16): Megtörik a jég

Mivel profitálnak a kiváló munkahelyi kapcsolataikból, a Patkányok nagy áttörést érhetnek el a karrierjükben a kínai év elején. A Patkány nőknek nagyobb esélyük van előrelépni a párkapcsolatukban ebben a hónapban. Most az egészség kell hogy a legfontosabb legyen, és érdemes rendszeres napirendhez ragaszkodniuk, és kerülniük az éjszakázást.

 

Második hónap (2018. március 17. – április 15.): Lehetőség

A második hónap mindenképpen kiváló lehetőség a Patkányoknak arra, hogy szerelembe essenek, mivel jó szerencse áll melléjük a karrier, a jólét és a kapcsolatok területén. Az egészségükkel kapcsolatban fontos, hogy többet mozogjanak, és le tudják győzni a lustaságot.

 

Harmadik hónap (2018. április 16. – május 14.): Nyomás alatt

A harmadik hónapban extrém nyomás alatt lesznek a Patkányok, akiknek teljesen bele kell vetniük magukat a munkába, hogy sikereket tudjanak elérni a karrierjükben, de sikerülni fog. Ami az anyagi szerencsét illeti – amely közepes ebben a hónapban –, a Patkánynak vissza kellene fognia a kiadásait, hogy később fontos dolgokra költhessen. A kapcsolatok terén a Patkányoknak tisztán kell tartani a fejüket, mivel limitált az energiájuk. Emellett ajánlott jobban odafigyelniük az egészségi állapotukra, még akkor is, ha nagyon lefoglalja őket a szakmai előmenetelük.

 

Negyedik hónap (2018. május 15. – június. 13.): Nehézségek

A Patkányok nehézségbe ütköznek a karrierjük alakításakor és a jólétük biztosításakor a harmadik hónaptól érvényes bolygóhatások miatt. Kevesebb idejük jut a kapcsolataik ápolására, és egészségük tekintetében is az év legrosszabb időszakát élik.

 

Ötödik hónap (2018. június 14. – július 12.): Rossz

Minden összeesküszik a Patkányok ellen ebben a hónapban a folyamatos rossz szerencséjüknek köszönhetően. Ahelyett, hogy villognának a munkahelyükön, inkább húzódjanak vissza, és minden maradjon a régiben, hogy elkerüljék a bajt.

 

Hatodik hónap (2018. július 13. – augusztus 10): Változás

Az előző két hónap negatív anyagi hullámához képest jó irányba változnak a dolgok a hatodik hónapban, ennek ellenére azonban még mindig feszültek lehetnek. Anyagi téren be kell húzniuk a nadrágszíjat, és ajánlott elkerülniük az extra kiadásokat. A kapcsolatok terén a hónap elején a dolgok elkezdenek jó irányba indulni.

 

Hetedik hónap (2018. augusztus 11. – szeptember 9.): Tiszta lappal

Új időszámítás kezdődik a Patkányok számára a karrierjükben ebben a hónapban. Váratlan segítség is érkezhet, és meg tudják majd oldani személyes problémáikat. Nagyobb esélyük lesz a pénzkeresésre is, jelentősen több bevételre számíthatnak az előző hónapok nehézségei után. Kapcsolataikban a Patkányok hullámhegyeket és -völgyeket élhetnek át, a házas Patkányok pedig jó hírnek örülhetnek, például gyermekáldásnak.

 

Nyolcadik hónap (2018. szeptember 10. – október 8.): Fejlődés

A nyolcadik hónapban jelentős lendületet vesz a Patkányok szerelmi élete, különösen akkor, ha egyedülállók. Most nagyobb eséllyel ismerkedhetnek össze az igazival. Ismét képbe kerülnek a pénzügyi lehetőségek ebben a hónapban, és a Patkányok képesek lesznek egyensúlyban tartani a munkájukat és társasági életüket, amennyiben pontos alvási és evési napirendet tartanak.

 

Kilencedik hónap (2018. október 9. – november 7.): Szerencse

A kilencedik hónapban a Patkányok kiváló munkahelyi teljesítménye meghozza gyümölcsét az anyagiak terén is.  A Patkány nőknek nagy szerencsében lesz részük, és jó eséllyel találkozhatnak a nagy Ő-vel ebben a hónapban.

 

Tizedik hónap (2018. november 8. – december 6.): Keserédes

Ebben a hónapban olyan változások lépnek életbe a munkahelyükön és az anyagi helyzetükben is, melyek nagy hatást gyakorolnak a karrierjükre. Bevételeik, ahogy megjelennek, szinte azonnal el is tűnnek, mégis stabil marad az anyagi helyzetük, amíg nem változtatnak túlságosan az életmódjukon.

 

Tizenegyedik hónap (2018. december 7. – 2019. január 5.): Stabilitás

A Patkányok munkája meglehetősen stabil a tizenegyedik hónapban, ugyanakkor a Patkány nők nagyon érzékenyen reagálnak a kapcsolataikban felbukkanó akadályokra. Óvakodniuk kell a habzsolástól, és figyelniük kell a szemükre, a lépükre és a hasukra.

 

Tizenkettedik hónap (2019. január 6. – február 4.): Felfrissülten

A Patkányok előrelépnek a munkájukban, és megnövekedett bevételnek örülhetnek. Arra is jó esélyük van, hogy előléptetik őket. Miközben pedig látszólag nem történnek nagy változások a párkapcsolatukban, a Patkányok sok jóra számíthatnak a szerelmi életükben, házasságukban. Mivel úgy érezhetik, hogy életük ismét sínre került, a Patkányok jó évzárásnak örvendhetnek, még akkor is, ha a pénzügyi szerencséjük még mindig változóban van.

Forrás: chinahighlights.com

 

A Kutya évében nagy segítségedre lehetnek az alábbi könyvek. – >> Kattints a képre

patkany-ajanlat