Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. március 29 – április 5)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a fő momentum az április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Kos: A munkánk és pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ebben az időszakban, azzal a lehetőséggel, hogy összehasonlítsuk az életfeladatunk és ambícióink területeivel. Tehát az kerül fókuszba, hogy mik a vágyaink és ahhoz képest most mit csinálunk.



Bika

(április 21 – május 21)

Bika: A hozzánk közel állók, de nem rokonok fogják kitölteni ezt a hetet, tehát a barátaink és a munkatársaink. A mi ragyogásunk lesz az ő vigaszuk, szóval készüljünk fel, hogy adni, adni és adni fogunk ezen a héten.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ikrek: Spirituális dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ezen a héten. Most ne arra gondoljunk, hogy furcsa rituálékat kell csinálnunk temetőben szedett macskaszőrrel, hanem arra, hogy az a belső rend, az a tartás kerül a középpontba, ami megadja az értékrendünket.


Rák

(június 22 – július 22)

Rák: Kiváló hetünk lesz arra, hogy konfliktuskezelést végezzünk a partnereinkkel, legyenek ők a férfi/női partnereink, vagy akár az üzleti partnereink, és ezek a kiegyengetések hozzák meg nekünk a lelki békét és nyugalmat.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Oroszlán: Át kell majd verekednünk magunkat némi nehézségen és némi félreértésen, de nem lesz annyi lelki erőnk, hogy mindezt egyedül csináljuk meg. Keressünk olyanokat magunk mellé, akik segíthetnek az átlendülésen.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Szűz: Akkor tudjuk sikeresen zárni ezt a hetet, hogyha a következő formula szerint járunk el: megtervezzük a dolgokat, kiküszöböljük a nehézségeket és megkeressük azt az alanyt, aki a segítségünkre lesz mindenben.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Mérleg: Tanulás és gyakorlás, ez a két terület fogja kitölteni a hetünket! Valamint az, hogy a tudásunkat és a képességeinket mások segítségére fel is használjuk. Segítsünk, kezeljünk, részesítsük a szeretteinket némi terápiában.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Skorpió: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe. De ne gondoljunk arra, hogy most egy túl pörgős, őrületes sebességű időszakunk lesz, inkább tervezzünk, próbáljunk rendszerben csinálni dolgokat, és nagyot tudunk majd előrelépni.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Nyilas: Beszélgetős hetünk lesz, és a bolygóállások miatt még az is előfordulhat, hogy olyannyira diplomatikus lesz a kommunikációs stílusunk, hogy már szinte nem is értik majd, hogy miről beszélünk. Szóval nem kell nagy dolgokba kezdeni, csak beszélgessünk lazán.


Bak

(december 22 – január 20)

Bak: Mi magunk, a közvetlen családunk és némi utazás kerül majd előtérbe ebben a szakaszban. De nem is lesz feltétlen szükség arra, hogy elutazzunk, inkább csak hogy elvonuljunk, és élvezzük egymás társaságát.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Vízöntő: Lehetőségünk lesz ezen a héten megszabadulni dolgoktól. Sőt, nemcsak nekünk, hanem a családunknak is. Szóval nyugodtan lomtalanítsunk, takarítsunk, hogy teret nyerjünk új dolgoknak, új lehetőségeknek.


Halak

(február 20 – március 20)

Halak: Ez a hetünk arról fog szólni, hogy egy kicsit rendet tegyünk az életünkben, a fejünkben. Át kell vizsgáljuk a vágyainkat és az ambícióinkat, és azokra fókuszálni, amelyek előrevisznek minket, és töltenek bennünket. A zavaros dolgoktól szabaduljunk meg.

www.bhaktikutir.hu