Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. május 24 – május 31)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

A hét fő momentuma a május 26-ra eső Gyógyító Buddha nap lesz. Ezen a napon tegyünk az egészségünkért!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Erre a hétre a legfontosabb hívás a lelki béke megteremtése lesz. Amint kibékülünk a környezetünkkel, és főként a munkahelyi viszonyainkkal, érezhető lesz az a béke, aminek segítségével el tudjuk engedni sérelmeinket és rossz emlékeinket.



Bika

(április 21 – május 21)

Tartsuk nyitva a szemeinket, mert ezen a héten úgy léphetünk egy nagyot előre, ha valaki más félreáll előttünk a sorban. Természetesen senkinek sem szabad rosszat kívánni, de a helyzet adódhat, és persze még mindig előttünk lesz a választási lehetőség, hogy belépünk-e az adott térbe, vagy sem.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezen a héten az kell a lelkinyugalmunkhoz, hogy tisztázzunk néhány régmúlttal kapcsolatos kellemetlenséget. Ezek főleg a munkával kapcsolatos területen lehetnek, és abban a viszonylatban, hogy mi megy az ember háta mögött.


Rák

(június 22 – július 22)

Sok feladat hárulhat át ránk ezen a héten, és most a legkisebb is okozhat kellemetlenségeket és bonyodalmakat. Persze ilyenkor az ember képes odaállni és beletenni azt az energiát, ami szükségeltetik, de keressünk segítőket is.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten belefuthatunk egy-két nehéz helyzetbe, így próbáljunk megfelelő partnerekkel és határtalan nyugalommal belekezdeni a feladatainkba. Ne hagyjuk, hogy a váratlan történések befolyásoljanak minket.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Legyünk felkészültek és próbáljuk bevonni a környezetünket is a ránk váró feladatok megoldásába. A kreativitásunkkal és az ő segítségükkel meg tudjuk valósítani azokat a dolgokat, amelyeket már egy ideje halogatunk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Ha ezen a héten nem megcsináljuk a dolgokat mások helyett, hanem megmutatjuk nekik, hogyan is kellene azt csinálni, és akár még azt is, hogyan kell rákészülni a feladatokra, nagyon komoly időmegtakarítást érhetünk el a jövőben.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten nem lesz elég, ha simán megpróbálunk lekommunikálni dolgokat. Még akkor se, ha már egy kiépült rendszer szerint kellene megoldani a feladatokat. Ezen a héten oda kell állnunk és a példánkkal kell utat mutatni.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ezen a héten könnyebb lesz új életviteli rendszereket felépíteni, ami nagyon sok jót hozhat az életünkbe. Mindezt csinálhatjuk együtt a szeretteinkkel is, ami még teljesebbé fogja tenni az élményt.


Bak

(december 22 – január 20)

Gyors előrelépések, személyes kiteljesedés és az a képesség, hogy úgy fejezzünk be feladatokat, hogy az elégedettséggel tölt el minket. Ez vár ránk most a héten. Most be fogjuk tudni fejezni a régóta húzódó dolgainkat is.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten a kiadásokkal és veszteségekkel is számolnunk kell, így menjünk inkább elébe a helyzetnek és idézzük elő magunknak az elvesztés élményét. Költsünk szeretteinkre és magunkra, ezzel kiküszöbölhetjük a váratlan kiadásokat, hiszen pontosan tudni fogjuk, hogy mire ment el a pénz.


Halak

(február 20 – március 20)

A barátaink és a szeretteink körében próbáljunk eltölteni időt. Ez most kiegyensúlyoz minket, ami kiegyenesíti az idegszálainkat és feltölt minket arra, hogy újult erővel tudjunk nekivágni az életnek.

www.bhaktikutir.hu