Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. május 31 – június 7)

Ebben az időszakban így fognak alakulni a napjaink:

Ezen a héten még a jó napokon is kerüljük az orvosi, szépészeti vagy bármilyen más beavatkozást a fejen, arcon, nyakon, vállakon, karokon, kezeken, mellkason vagy a lapockák környékén.

A pénteki napok lágy természetűek, ezeken a napokon célszerű kellemes és kényeztető dolgokkal foglalkozni, mint pl. barátokkal időt tölteni, szépészeti beavatkozásokra elmenni, vásárolgatni, művészeti foglalkozásokon részt venni, kényeztető kezeléseket igénybe venni, mint pl. masszázs vagy akár szórakozni és/vagy étterembe menni. Viszont ezen a napon, május 31-én pont egybeesik egy halálbolygóállás is a péntekkel. Szóval ha a kettőt ötvözni kellene, valószínű, hogy olyan kozmetikai beavatkozásra menjünk el, mint pl. egy végleges szőrtelenítés, mert ott valami meg is fog halni.

A szombati napok éles természetűek. Ilyenkor a keményebb és a kötelezőbb dolgokért érdemes tenni, de nagy általánosságban mindennemű materiális dolgokra kedvezőtlen ez a nap, mert nagyon lassan jönnek be a hatásai, de pont ezért kiváló spirituális tevékenységekre, mint pl. meditálás, imádkozás, böjtölés, stb. Ezen a héten ráadásul a szombat, az Újhold közelsége miatt kiváló alkalmunk lesz megszabadulni dolgoktól. Kiszortírozni és elajándékozni, ez legyen a mottónk.

A vasárnap egy nyugodt és szilárd nap, nem véletlen, hogy amikor hetente csak egy pihenő dukált a mi nyugati társadalmunkban is, akkor az a nap a vasárnapi napra esett. Viszont a mostani vasárnap éles és agresszív bolygóállásokkal párosul, így valami drasztikus dologban tudunk „maradandót alkotni”. Ez lehet egy kezelhetetlen háziállat első betanítási napja, vagy valami nehéz terület végleges lezárása. Valamint az éles napok kiválóak gyógynövény- vagy gyógyszeres kúrákra is, hiszen ami egy adott állapotnak gyógyhatású, az egy másik állapotnak akár mérgező is lehet. Szóval ez a nap alkalmas lesz egy hosszabb kúra elkezdésére is.

A hétfői napok gyors és könnyű természetűek, olyan feladatokra alkalmasak leginkább, amihez nagy elán kell, de nem feltétlen tart sokáig is. Mint pl. kampányok elindítása és/vagy kommunikációs csatornák megnyitása, de kiváló utazás és/vagy tanulmányok elkezdéséhez is. Viszont ez a hétfő az Újhold miatt leginkább arra lesz alkalmas, hogy a régi, de még nem befejezett dolgainkba kezdjünk újra, és ne a teljesen új dolgokra koncentráljunk.

A keddi napok agresszív természetűek, így kemény dolgokra hivatottak. Ilyen napokon szoktak nagyobb százalékban perek és konfliktusok indulni, sőt az erőszakos cselekmények is nagyobb számban fordulnak elő. A mostani kedden ez még hatványozottabban lesz érezhető. Asztrológiai ajánlásunk: bújjunk el és zárkózzunk be. Ha muszáj kimozdulnunk, legyünk különösen óvatosak.

A szerdai napok éles-lágy természetűek. Ezt azt jelenti, hogy olyan nehezebb feladatokra hivatottak, aminek a végeredménye viszont kellemes. Így a szerdák kiválóak szerelőkkel való munkálkodásra, orvosi beavatkozásokra, hivatalos ügyintézésre, stb. Ez a szerda viszont abban még hatékonyabb lesz, hogy a nagyon nehéz dolgainknak fussunk neki. De a mai szerda orvosi beavatkozásokra nem lesz alkalmas.

A csütörtöki napok érdekesek, mert a délelőtti szakaszban gyors intézkedésre, utazás elkezdésére, pénzügyi tranzakciók elindítására és egyéb gyors dolgokra alkalmas, míg a délután szilárd természetű, ami így arra lesz a legalkalmasabb, ha hosszú távú dolgokra összpontosítunk, mint pl. szerződések aláírása, alapok letétele mind fizikai síkon, mint átvitt értelemben, de akár egy pozíció betöltésére is, mármint ha úgy szeretnénk, hogy az hosszú távon működjön. Viszont a jelenlegi csütörtök nem lesz alkalmas az említett tevékenységekre, mert pont egy nehéz bolygóállás felborítja ezeket az általános hatásokat. Próbálkozzunk azokkal a feladatainkkal, amelyekkel egy ideje már nem foglalkoztunk, de egy kis friss elánnal újra mozgásba hozhatjuk őket. Ezen a héten még a jó napokon is kerüljük az orvosi, szépészeti vagy bármilyen más beavatkozást a fejen, arcon, nyakon, vállakon, karokon, kezeken, mellkason vagy a lapockák környékén.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni azt a hetünket, de óvatosnak kell lennünk. Mert míg kétség sem fér hozzá, hogy a beszédünk jó szándéktól vezérelt, valahogy ez az időszak nem kedvez annak, hogy könnyen meg tudjuk értetni magunkat. Így most könnyebb lesz félreértésekbe keveredni. Szóval ne feszegessünk érzékeny témákat, ne menjünk bele vitás helyzetekbe.



Bika

(április 21 – május 21)

Ebben az időszakban az lenne az ideális, ha magunkkal és a családunkkal foglalkoznánk. Elvonultan, másokat egy kicsit kerülve. De a családdal foglalkozás is lényegesen nehezebb lesz, mint az, hogy most magunkkal foglalkozzunk, töltekezzünk, pihenjünk. Úgy lesznek elkerülhetők a családon belüli feszültségek, ha az aktív együttlétet helyezzük előtérbe.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ezt a hetet vitathatatlanul nehezebben fogjuk megélni az átlagosnál. Nehezebb lesz megnyílni, és nehezebb lesz a kellemes dolgokra koncentrálni, leginkább a negatívumok fognak szemet szúrni. Az elvonulás és a begubózás kitűnő ötletek lehetnek, de az elutazás lenne maga a tökély. Az ilyenkor átélt sok-sok újdonság sohasem negatívként raktározódik el, csak „más”-ként.


Rák

(június 22 – július 22)

A munkánk, a pénzkeresetünk és ezen területek ránk mért hatásai fogják kitölteni ezt az időszakot. Amennyiben mi választhatjuk ki, hogy mit csinálunk a munkánkban, ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy külföld és/vagy külföldiek irányába nyissunk, ellenkező esetben lelkiekben azért meg kell majd küzdeni egy-két régi sérelemmel a munkánkkal kapcsolatosan.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ezen a héten a munkánk és a pénzkeresetünk kerül górcső alá, méghozzá abból a szempontból, hogy ez hogyan hat a lelkünkre. Lépten-nyomon az fog szembejönni, hogy mi változott az említett területeken amióta elkezdtünk tevékenykedni – úgy általánosságban, de kifejezetten a jelenlegi munkakörünket értve is. Most a lelkünknek kell lenni az iránytűnek.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és a hivatásunk területei kerülnek terítékre ezen a héten. És mindegy, hogy hogy állunk, vagy mi változott bennünk az elmúlt években, most ott lesz az a hívás, hogy tegyünk abba az irányba is, ami tényleg mi vagyunk. Nem lesz fárasztó, hogy esetleg még munka után is tenni kell valamit, mert ezt az extrát a lelkünkért tesszük!


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Mély spirituális, kifejezetten nem e világi dolgok fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Még azok számára is, akik nem szoktak elkalandozni a kézzelfogható világtól. Ez a hét olyan dolgokat fog feszegetni bennünk, amelyekre sokkal könnyebb választ találni egy ősi írásban vagy egy régi hitrendszerben, mint a mai felgyorsult világban.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Együttműködéseink területén érhet minket némi feszültség, így legyünk óvatosak, és próbáljunk nyugodtak maradni. A partnereink kommunikációja és pénzügyletei most akár vörös posztó effektusként is hathatnak ránk, így próbáljunk a problémák megoldására összpontosítani és nem belemerülni a probléma jellegébe.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Mindennemű együttműködés igencsak terhelt lesz ezen a héten mind a privát, mind a professzionális életünkben. Az ellenségeskedéstől kezdve az alaptalan támadásokig elég komoly dolgokat is át kell majd éljünk, nem beszélve a felülemelkedésről és későbbiekben a megbocsátásról. Próbáljunk higgadtak maradni, és mindent átfuttatni az intellektusunk szűrőjén.


Bak

(december 22 – január 20)

Ebben a szakaszban nem kizárt, hogy szembe kell néznünk némi feszültséggel, így egyfelől vegyük magunkat körül azokkal, akik mentsvárként, bástyaként mellettünk állnak, lásd szeretteink, partnereink, de az sem egy utolsó ötlet, ha most sokat vagyunk otthon és hanyagoljuk a külvilágot a felesleges feszültségek beinvitálásának elkerülése végett.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Amennyiben ebben az időszakban képesek vagyunk terv szerint eljárni és még oda is tenni magunkat, elképesztő előrelépésekre vagyunk hivatottak. Próbáljunk nem túlgondolni dolgokat. Írjunk össze egy listát, egy tervet arra, hogy miket kell végrehajtanunk, de azt is, hogy hogyan. Most ne kelljen gondolkodni még a módszeren sem. Szimplán próbáljunk kivitelezni.


Halak

(február 20 – március 20)

A beszéd és a kommunikáció területei fognak előtérbe helyezkedni ezen a héten. És most pont ugyanolyan jól fog hatni ránk az, amit mondunk, mint azoknak, akiknek mondjuk. Lépten-nyomon bennünk lesz a legkedélyesebb beszélgetések alatt is, hogy „hú, ez nagyon jó, ezt miért nem csinálom a saját életemben is?!”.

www.bhaktikutir.hu