Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. július 12 – július 19)

Ezen a héten a fő momentum az lesz, amikor az indiai tradícióban július 16-án az Istenek lepihennek 4 hónapra. Ezt a szakaszt Indiában azzal „ünneplik” meg, hogy sokkal nyugodtabb életet próbálnak élni. Kevesebb jövés-menés, sok tanulás, pihenés és regenerálódás. Emellett a július 17–19. mind nagyszerű asztrológiai napok lesznek, amelyek kiválóak a fontos dolgok elintézésére.

Ebben a szakaszban kerüljünk mindenféle beavatkozást a veséink magasságától egészen le a bokáinkig, beleértve a csípőinket, a térdeinket, az alhasi szerveinket, mindent. Szimplán azért, mert a Hold tranzitja ezeket a területeket most érzékenyebbé teszi.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ebben a szakaszban kicsit könnyebben fog megborulni a lelki békénk, de erre is van megoldás. Amennyiben emberi szálakban gondolkodunk, a partnereink és a barátaink kiváló rálátással tudnak majd segíteni, míg ha egyedül szeretnénk, vagy egyedül kell megoldanunk, akkor a spiritualitás lesz a megoldás. Ami takarhat bármit, meditációt, mantrázást, vagy éppen ősi iratok tanulmányozását is.



Bika

(április 21 – május 21)

Tevékeny időszak vár ránk mind a munkánk területén, mind a többi feladatköreinkben. Viszont ezen a héten jobban elkülönül az, hogy kivel érdemes együttműködni, és kivel nem. És most nem a szakmai hozzáadott érték lesz a fő döntési elem, hanem az emberi minőség. Szóval lesznek kellemes meglepetéseink is ezen a héten, de készüljünk fel arra, hogy meg kell oldani némi feszültséget is emberi kapcsolataink terén.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Gondolkodás, elmélkedés, meditáció – döntően ezek a szellemi tevékenységek töltik ki ezt az időszakot. Az együttműködéseink nehézkesebbek lesznek, sőt kifejezetten feszültek is, ha a privát életünket vesszük alapul, így mi magunk is sokkal jobban járunk, ha az említett területeken próbálunk tevékenyebbek lenni. Ebben a szakaszban az emberi kapcsolataink akkor fognak simán működni, ha az segítségnyújtásban teljesedik ki.


Rák

(június 22 – július 22)

Kiváló hetünk lesz tanulásra. Ez értendő a személyes tanulmányokra és a másoktól való tanulásra is. Viszont ezt a tudást most még érlelni kell magunkban, mielőtt alkalmaznánk. Próbáljuk a frissen szerzett tudásunkat más szemszögből is áttanulmányozni, vagy akár más forrásokból is elmélyíteni és majd csak ezek után adjuk tovább. Ezzel elkerülhetjük a félreértésekből adódó nehézségeket.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben a szakaszban kicsit nehezebb lesz rendszereket betartani és egy kiötlött terv szerint haladni. Viszont kiváló lesz arra, hogy másoknak segítsünk, hogy a partnereinkkel foglalkozzunk, és arra is, hogy tüzet oltsunk olyan helyzetekben, amikor hirtelen felborul minden. Szóval tegyük magunkat szabaddá, amikor szeretteinknél beüt a krach, mert most úgyis lehetetlen lesz bármit is megvalósítanunk, ami terv szerint menne.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Beszélgetős, segítségnyújtós hétnek nézünk elébe. Viszont ez a hét megterhelő lesz számunkra is. Mert persze vannak olyan helyzetek, amikor tanácsadás közben rájövünk, hogy az elhangzottak ránk is vonatkoznak, attól függetlenül, hogy éppen mi mondtuk. Ez olyan érzetet hoz magával, amitől mi magunk is fellelkesülünk. Most ez nem lesz meg. Természetesen nekünk is szól mindaz, ami elhangzik, de most egy kicsit fájni is fog.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Magunkkal, a családunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Tevékenységek elvégzésére, dolgok lebonyolítására ez az időszak teljes mértékben alkalmatlan lesz, így ezekkel most ne is próbálkozzunk, inkább csak örüljünk egymásnak. Töltsünk el sok időt együtt, és élvezzük egymás társaságát. A kínosabb, nehezebb témaköröket is érdemes lesz kerülni, ez a hét nem a megoldások hete, inkább az örömé.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Ez a hét az elvonulásra lesz kifejezetten jó. Ezt természetesen csinálhatjuk a szeretteinkkel is, vagy a nagyon szűk környezetünkkel, de csak akkor, ha ők is bele tudnak rázódni abba a hangulatba, hogy nyugalomban és békésségben az ember úgy kapcsolódik ki, hogy visszahúzódik egy kicsit a saját belső világába ki. Úgymond ily módon történik meg a rekreáció, az újraépülés.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Tevékeny hetünk lesz, és most a pénzkereset fog fókuszba kerülni. Ehhez egy kicsit fel kell adnunk magunkból, és oda is kell tennünk magunkat, de ezen a héten ezt támogatják a bolygóállások. Ezzel olyan irányban teszünk erőfeszítéseket, amelyet támogat a sors, így értelemszerű, hogy komolyabb előrelépéseket is meg tudunk majd tenni.


Bak

(december 22 – január 20)

A munkánk és a pénzkeresetünk, valamint az énünk és a családunk között zajlik majd ez a hét, azzal a fókuszban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a két terület között. Most mind a két területen nagyobb szükség lesz ránk, így előfordulhat, hogy ennek a szakasznak a végére már ki is leszünk purcanva, de most tegyük oda magunkat mind a két helyen. Az olyan apró trükkök, mint korábban kelni, hogy már hajnalban elvégezzünk egy csomó feladatot, kiválóan fog működni.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten sokkal könnyebb lesz befejezni és lezárni dolgokat, mint bármikor máskor a közeljövőben, szóval hajrá. Tegyünk pontot a végére a régóta halogatott teendőinknek, mind a munkánk területén, mind a személyes életünkben. Vegyük elő a fiók alján porosodó aktáinkat, és húzzuk be azt a csavart, ami miatt lóg az eresz. Tegyünk egy karbantartó körívet életünk minden területén.


Halak

(február 20 – március 20)

Mélyen szántó dolgok fogják kitölteni ezt az időszakot, mint pl. az elmúlás vagy a túlvilág. Nem depresszív irányból, csak úgy magától, hiszen ezek a dolgok amúgy is elő-elő kerülnek időnként az életünkben. De most majd tehetünk is ezt-azt ebben az irányban. Tervezgessünk előre. Mit szeretnénk csinálni, ha több lesz a szabadidőnk? Mi tesz majd minket boldoggá? Keressük meg azt a kicsit sem fontos, de elképesztő örömet hozó területet, ami feltölt minket.

www.bhaktikutir.hu