Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. július 19 – július 26)

Ebben a szakaszban a július 25-re eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő momentum, ezen a napon mindenképp tegyünk az egészségünkért! Egyébként a 20-a és a 24-e is jó meglepetésekkel szolgálhatnak, míg 23-án vigyázzunk, mert kellemetlenségek kerülhetnek előtérbe.

Kerüljük a beavatkozásokat térdtől lefelé, egészen a lábujjaink végéig, és kíméljük a fejünket és az arcunkat a külső behatásoktól.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A munka és a pénz területei kerülnek előtérbe ezen a héten, és az, hogy mit kell személyesen is feláldoznunk, hogy ezeket a területeket működtessük. Abból a szempontból is érdemes átgondolni, hogy ez megéri-e nekünk: Milyen hatással van a munkánk a lelkünkre, vagy éppen hogy megéri-e anyagilag és/vagy mentálisan elvégezni azt a munkakört, amiben vagyunk.



Bika

(április 21 – május 21)

A befejezés, a lemondás és ezek a témakörök fognak felelevenedni a héten. Főként a személyes életünkben. Mit kell feladnunk a külvilági életünkben, hogy nyugodtabbak és békésebbek lehessünk? Mit kell átkalibrálnunk a munkában, az ambícióinkban, a karrierterveinkben ahhoz, hogy ne érezzük azt a nyomást, hogy nekünk mindig és állandóan előre kell haladnunk, termelnünk, költenünk és fogyasztanunk kell.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Spirituálisabb módon fogjuk látni a környezetünket, és képesek leszünk megtenni olyan lépéseket, melyeknek következtében átkerül a fókusz az olyan értékekre, mint például a barátok, az életfeladatunk megtalálása és felvállalása, a lelki egyensúly, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és mindarra, ami valójában fontos az életben. Egy szóval átkerül a hangsúly az átmenetiről az örök dolgokra.


Rák

(június 22 – július 22)

Nagyon erős fókuszba kerül a személyes viszonyunk az együttműködéseinkhez, és minden máshoz, ami ehhez a témához kapcsolódik. A személyes együttműködéseink, a munkánkban működő kapcsolatrendszerünk, a társaságunkban és egyben hátunk mögött zajló kommunikáció is elénk fog kerülni, és bölcsen meg kell választanunk, hogy milyen hozzáállást választunk ezekkel kapcsolatban.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban kiváló lehetőségeink fognak adódni, hogy segítsünk másoknak. De úgy, ahogy ők szeretnék. Figyeljünk, és ki fog derülni, hogy kit mivel tudunk leginkább pátyolgatni. Kinek lehet szüksége egy kis lelki támaszra, és/vagy kinek van szüksége esetleg valami egészen apró dologra, vagy csak egy kicsi segítségre, például arra, hogy valamit elviszünk neki egyik helyről a másikra, vagy felfúrunk egy polcot.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten képesek lehetünk új életviteli rendszerek kialakítására, és új dolgok begyakorlására is. Sőt, mindezt olyan mély szintig, hogy egy idő után mindez második természetünkké váljon. Képessé válhatunk tehát egy olyan mély tudás elsajátítására, ami megváltoztat bennünket és az értékrendünket. Aggodalomra semmi ok, mindezt nem ezen a héten kell megvalósítanunk, viszont ezen a héten kell elkezdenünk.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Az otthonunk, a gyermekeink, a partnereink és az együtt elvégzett feladatok kerülnek előtérbe ebben az időszakban. Töltsünk el aktív, minőségi időt egymás társaságában. Szépítsük az otthonunkat, a kertjeinket, bármit, ami javítja az életminőségünket. Természetesen itt a gyerek is tud metaforikusan szerepelni, tehát ha nincs gyermekünk, akkor egy olyan szerettünkkel kellene együttműködnünk, aki felnéz ránk, vagy aki lényegesen fiatalabb nálunk.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Pörgős szakasz vár ránk mind a tevékenységeink, a kommunikációnk, mind pedig a tanulás szempontjából. A hetünknek az lesz a nyitja, hogy a felsoroltakat próbáljuk valakivel együtt csinálni. Mert ő lesz, aki felrakja a pontot az i-re. Kiválóan meg tudunk majd mindent csinálni, de a külső segítőnk fogja tökéletesre igazítani az egészet, és ez egyaránt jó lesz nekünk, nekik és a környezetünknek is.


Nyilas

(november 23 – december 21)

A kommunikáció kerül terítékre ezen a héten, de nem csupán lehetőségként, hanem ténylegesen a legkülönfélébb módokon kell majd megnyilvánulnunk. Személyes beszélgetés/tanácsadás, mások előtti felszólalás, vélemény kinyilvánítása a munkahelyen, stb. Arra kell csak figyelnünk, hogy a megszólalásainkkal segítsünk másoknak a tisztánlátásban, ami nemcsak egy helyzetre vonatkozhat, hanem akár magára a hallgatóra is.


Bak

(december 22 – január 20)

Mi magunk fogunk előtérbe kerülni, és nem a szokásos Bak módon, mint megoldó, elintéző, a rendszert üzemeltető személy, hanem úgy is, mint pihenő, tanuló, feltöltődő individuum. Ez valószínűleg újdonságként fog hatni a környezetünkre, de itt az idő, hogy egy új oldalunkról is bemutatkozzunk. Mert mindenkinek kell a pihenés és a feltöltődés, még azoknak is, akik általában inkább másokat segítenek hozzá ehhez. Főként nekik.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Az énünk, a hozzánk közelállók, a lakókörnyezetünk és úgy általában a közvetlen közelünkben történő dolgok és személyek fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Ideálisan mindez úgy, hogy közben egy kicsit ki is zárjuk a külvilágot, hogy befelé koncentráljuk az energiánkat. Tehát ez egy elképesztően jó hét lesz arra, hogy például elmenjünk nyaralni valamilyen eldugott, csendes kis helyre.


Halak

(február 20 – március 20)

A barátaink és a rokonaink fogják bearanyozni ezt a szakaszt, így próbáljunk minél több időt eltölteni velük. Nem baj, ha nem most van a szabadságunk, próbáljunk velük munka utánra közös dolgokat leegyeztetni, és minél több időt eltölteni olyan emberek társaságában, akik szeretnek bennünket. Az egészben az lesz a zseniális, hogy mi sem leszünk energiavámpírok, és képesek leszünk tölteni a szeretteinket.

www.bhaktikutir.hu