Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. augusztus 2 – augusztus 9)

Ezen a héten a fő momentum az augusztus 5-re eső Garuda napja lesz. Garuda a misztikus gyakorlások egyik fő alakja az egész délkelet-ázsiai régióban. Szóval a gyógyítási tanulmányoktól kezdve, a komolyabb lelkülettel bíró harcművészet gyakorlásán át, minden ilyesmire nagyon áldásos lesz ez a nap!

Fizikailag pedig ezen a héten ügyeljünk a felső emésztőszerveink vonalától le egészen a nemi és ivarszerveinkre, mindenre. Mert ezen a héten, ha hajlamosak vagyunk összeszedni fertőzéseket az uszodában, akkor össze fogjuk. Ha néha belobban az epénk, akkor ezen a héten az biztosan meg is fog történni. És nem azért, mert baj van. Csupán jobban oda kell figyelni, mert a Hold mozgása miatt egy kicsit érzékenyebbé válunk itt-ott.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ezen a héten az intellektusunk működése lesz a domináns erő az életünkben. Elképesztő erővel fog előretörni az az ingerencia, hogy mindent átvizsgáljunk, mindenen gondolkodjunk. Az élet nagy dolgaitól kezdve a legapróbb dolgokig. Amennyiben féltékeny típusok vagyunk, ezt a hetet eléggé nehézzé tehetjük partnereink számára, valószínűleg rá kellene segíteni erre az időszakra egy kis nyugtató teával.



Bika

(április 21 – május 21)

Aktív időszaknak nézünk elébe, olyan felhangokkal, hogy minél többet segítsünk másokon. Ugyanakkor a kommunikációs és a tanácsadós énünk is meg lesz szólítva, szóval az a segítség is lehet sokrétű, amit most nyújtani tudunk. Egészen a fizikai apróságoktól, mint arrébb tenni valamit, a mélyen szántó, komoly beszélgetésekig, ami a legbelsőbb titkokat is képes boncolgatni. Az a lényeg, hogy engedjünk a hívásnak és segítsünk.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Aktív szakaszt fogunk megélni, és meglesz hozzá az a golyóálló érzetünk is, hogy fáradhatatlanul tudjunk menni és csinálni mindent, amit eltervezünk. És ebben az időszakban ez lesz a nyitja mindennek. Hogy tervezzünk meg mindent előre és alaposan! Mert ezen a héten elképesztő mennyiségű dolgot leszünk képesek megcsinálni, megoldani, vagy úgymond kipipálni a teendőink listájáról. De legyen hozzá tervünk, hogy még hatékonyabbak tudjunk lenni.


Rák

(június 22 – július 22)

A rokonaink, a családunk, a gyermekeink és az otthonunk fog terítékre kerülni ezen a héten. De nem szabad elfelejtkeznünk saját magunkról sem. Elképesztő intenzitású dolgok fognak működni bennünk, és mind a kommunikáció, mind az aktív tevékenység területén hihetetlen szeretethullámok csapnak majd ki belőlünk – de nem szabad, hogy mindez átmenjen a mártíromság irányba. Érezzük magunkat mi is jól.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Mi magunk és a lelki egyensúlyunk és lelkibékénk fog előtérbe kerülni ezen a héten. De ez a hét alkalmatlan lesz arra, hogy nekiveselkedjünk dolgoknak, és a belsőnknek azzal a részével foglalkozzunk, ami a saját magunkban észlelt nehézségeinket vagy hibáinkat boncolgatja. Legyünk proaktívak, és tegyünk olyan dolgok irányába, ami tudjuk, hogy nyugodtabbá és elégedettebbé teszi majd létezésünket.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A beszéd és a kommunikáció nagyon nagy részét fogja kitölteni ennek a szakasznak, de ügyeljünk arra, hogy ez a hét a környezetünkről szól. Segítsünk azzal, hogy megosztjuk rálátásainkat és mondanivalóinkat a közvetlen környezetünkkel, de óvakodjunk attól, hogy mi magunk is megnyíljunk. Ezt most mások nem tudnák oly módon kezelni, ami jót hozna ki a szituációból. Ez a hét nem rólunk szól.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A barátok és a rokonok energiáinak fényében fog eltelni ez az időintervallum, próbáljunk minél többet töltődni a fényükből! Kiváló időszak lesz arra, hogy újratöltsük energiáinkat, de nem úgy, hogy ezzel mást leszívunk. Hanem úgy, hogy közben felhőtlenül jól érezzük magunkat és olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik nagyon fontosak számunkra, és akiket nagyon, de nagyon szeretünk!



Skorpió

(október 24 – november 22)

Az énünk és a hivatásunk kerül előtérbe ezen a héten. És nem a munkánk meg a hobbink, vagy az, amit éppen szeretünk csinálni, hanem a hivatásunk. Az a dolog, amiért leszülettünk erre a földi létre, amivel utunk bejárása közben fejlődni tudunk, és amivel be tudjuk aranyozni környezetünk életét és létezését is. Ha még nincs meg ez a dolog, akkor elmélkedjünk azon, hogy mi lehet ez, ha megvan, akkor tegyünk érte!


Nyilas

(november 23 – december 21)

Az elengedés, az elbúcsúzás és a továbbállás fogja jellemezni ezt a hetünket. De nem frusztrált és megkeseredett irányból, hanem nyugodt és békés energiák mentén. Amikor úgy sikerül dolgokat elengedni, hogy azon már túlléptünk, és már nem is foglalkoztatja annyira a tudatunkat. Amikor a továbblépés már a folyamat természetes, következő mozdulata és nem egy fájdalmas, nemkívánatos tett.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten egy kicsit jobban kell vigyázni magunkra. Kerüljük a hirtelen dolgokat és a veszélyes mutatványokat. Ugyanakkor spirituálisan egészen elképesztő hetet tudhatunk magukénak, amennyiben most megvan bennünk az a belső erő, hogy egy kicsit megszadizzuk magunkat. Hogy betartsunk egy kis böjtöt, vagy épp egy kicsit elvonuljunk a külvilág zajától, és többet meditálva tegyünk a belső békénkért.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A partnereinkkel és a partnereink családjával most könnyebb lesz konfliktusba keveredni, mint általában. De az együtt tevékenykedésben ott lehet a harmónia. Így amennyiben nem tudjuk elkerülni, hogy ebben az időszakban muszáj legyen velük több időt eltölteni, csináljunk dolgokat közösen. Szóval ezen a héten is képesek leszünk belopni magunkat anyósunk, apósunk és sógoraink szívébe, csak tenni kell érte, fizikailag és sokat.


Halak

(február 20 – március 20)

Ezen a héten az lesz a fő hívás, hogy igenis vágjuk bele a fejszénket a nehéz dolgokba. Hogy beszéljünk a kimondatlan dolgainkról, és próbáljuk meg feloldani az ellentéteinket. Mindezt főként a partneri együttműködéseink területén. És ne aggódjunk, meglesz bennünk az erő, hogy fáradhatatlanul tegyünk annak érdekében, hogy kisimítsuk az ellenérzeteket és feloldjuk a konfliktushelyzeteket.

www.bhaktikutir.hu