Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. szeptember 6 – szeptember 13)

Ezen a héten a főmomentum az lesz, amikor egy picit összecsengenek a keleti és a nyugati hagyományok. Hiszen ebben a szakaszban megélünk egy péntek 13-at, mindezt úgy, hogy ez a nap a telihold jelenségével is egybeesik. Ez a nap kiváló lesz arra, hogy hosszú távú, maradandó dolgokba kezdjünk.

Ezen a héten viszont vigyáznunk kell majd az alhasunktól egészen lesz a bokánkig, kb. mindenre. A bőrünktől a csontjainkig, és még azokon belülre is, a csontvelőnkre. Szóval az alhasi nemi és ivarszerveinkre, a csípőinkre, a térdeinkre, a bokáinkra. Tehát kerüljünk a tetoválástól az intim piercingen át a csípőprotézis betételéig minden beavatkozást.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az élet mélyebb elképzelései kerülnek előtérbe ebben az időszakban. De nem elmélkedős, elvonulós értelemeben, hanem amikor aktívan és a barátainkkal tudjuk megélni. Így ez az időszak most kiváló lesz mély dolgokról beszélgetni, valamilyen spirituális gyakorlatot közösen elvégezni, vagy akár előadásokra járni és együtt elkezdeni valamit megtanulni, elsajátítani.



Bika

(április 21 – május 21)

Az együttműködéseink kerülnek előtérbe, főként olyan módon, ami segíteni fogja a feszültségek felhozatalát, és azok elrendezését is. Az lenne a lényeg, hogy próbáljunk egy kicsit alternatívabban gondolkodni. Nem a megszokott, szokásos módon hozzáállni a problémák megoldásához, hanem valami újjal, frissel. Ahogy szokták is mondani, ha valami újat szeretnél csinálni, akkor új módszereket is ki kell fejleszteni.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ebben az időszakban nagyon könnyű lesz konfliktusba keveredni, és mi magunk is sokkal ingerültebbek lehetünk, bárkivel vagy akár mindenkivel szemben. Most az lesz a lehető legproduktívabb módja annak, hogy másokkal érintkezzünk, ha segítünk, vagy akár úgymond szolgálunk. Ez eleve azt feltételezi, hogy mi erősebb, jobb pozícióból indulunk, és így ez kiveszi az ingerült viselkedés méregfogát.


Rák

(június 22 – július 22)

Ez a hét alapvetően arról fog szólni, hogy aktívan és komoly erőfeszítésekkel csinálunk valamit. Viszont azzal tehetjük ezt az időszakot produktívvá, ha tervezünk és rendszereket próbálunk beépíteni a teendőink megvalósításához. Ezzel képesek leszünk fókuszálni energiáinkat, és így nemcsak az lesz a fő üzemmód, hogy pörgünk és nekiveselkedünk, hanem az is, hogy jó módszerekkel és jó irányba is haladunk.


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban semmi más dolgunk nem lesz, csak a szeretetet áramoltatni. Ez a hét akkor fog jól működni, ha kedvesek vagyunk, és semmiféle elvárást nem táplálva, simán csak öntjük rá a törődést és a figyelmet a környezetünkre. Ez nem azt jelenti, hogy ezen a héten semmi sem fog megvalósulni. Inkább azt, hogy mi töltjük a környezetünket, ők meg megsokszorozódott erővel bele tudják vetni magukat az életbe.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Maga a vágy és az elhatározás arra, hogy fáradságot nem ismerve pörögjünk ebben a szakaszban, ott lesz, de nem biztos, hogy ez az egyetlen járható út! Természetesen legyünk aktívak, és nem szükséges állandóan panaszkodni, de vigyázzunk arra, hogy ne lépjünk át az önátadásból az önfeladás mezsgyéjébe. Fogjuk vissza magunkat legalább annyira, hogy magunkban ne tegyünk kárt a nagy felhajtásban.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Elképesztően sok minden fogja a tudatunkat foglalkoztatni. Vágyak, ambíciók, tervek, mindez olyan nézőpontból is, hogy akár megélhetési forrás is lehetne, de vigyázzunk arra, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. Futtassuk át elképzeléseinket azokon, akik tényelegesen és behatóan ismernek bennünket, akik majd pontosan meg tudják mondani, hogy mi az, amit hosszú távon is el tudunk látni, és mi az, ami csak a hirtelen felindulásból származó sallang.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Az énünk, a munkánk, a sikereink és az életfeladataink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Elsőként természetesen az, hogy ezek a dolgok egyáltalán találkoznak-e. Másodsorban pedig, hogy miként lehetne ezeket a területeket a lehető leghatékonyabb módon összefésülni. Hogy azt csináljuk, amit szeretünk, de mindezt úgy, hogy képesek legyünk megalkuvás nélkül és jól csinálni, és akkor a siker is garantált.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ez a hét egy picit a visszahúzódásról és az elmélkedésről fog szólni. Képesek leszünk saját magunkat és saját becsípődéseinket is teljesen tárgyilagosan megvizsgálni, és kizárni minden hátráltató tényezőt saját magunk irányából. Sőt akár szerzetesi lemondással kezelni még azokat a dolgokat is, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a gyenge pontjaink. Hogy ezek után főnixmadárként, hamvainkból kikelve, újult erővel tudjunk tovább haladni.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten vigyáznunk kell arra, hogy a lehető legfigyelmesebben és a legkörültekintőbben járjunk el mindenben. Ami most meg tud zavarodni, az meg fog, aki meg tud kergülni a környezetünkben, az meg fog. Szóval mi magunk ne szolgáltassunk további muníciót ahhoz, hogy valami még jobban összecsattanhasson. Amennyiben mi vagyunk a gyenge láncszemek a héten, próbáljunk a barátainkkal lenni minél többet.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A munkánk és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt a hetet. Nagyon hatékonyak tudunk majd lenni, és sok újító energiát is bele fogunk tudni vinni a már rég megszokott, szinte már el is fásult teendőink körébe. Sőt valószínű, hogy a munkatársainkkal is képesek leszünk új felosztásokat, új munkarendeket kitalálni, ami még egyszerűbbé teheti a mindennapjainkat, és még hatékonyabbá a munkavégzésünket.


Halak 

(február 20 – március 20)

Mások segítése és pátyolgatása fogja kitölteni ezen szakaszunkat. Egész egyszerűen olyan világmegváltó hangulatunk lesz, hogy képtelenek leszünk arra, hogy másra összpontosítsunk. Persze ezt tehetjük praktikussá is, például azzal, hogy otthonról megszabadulunk egy csomó mindentől, amit elajándékozunk vagy eladakozunk. És most ez lesz az, amitől mi magunk is jól és kiegyensúlyozottnak fogjuk érezni magunkat.

www.bhaktikutir.hu