Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. november 8 – november 15)

Ebben a szakaszban a fő momentum november 12-re esik. Az indiai kultúrában az elmúlt 4 hónapban az istenek aludtak, így minden cselekedetünkön és próbálkozásunkon kevesebb volt az áldás. De most 12-én a telihold alkalmával az istenek felébrednek, és minden sokkal könnyebb és áldásosabb lesz! A november 13–15. napok is egészen kiválóak lesznek asztrológiailag.

Ebben az időszakban a felső testünkön a fejünk egészére, a nyakunkra és a karjainkra kell vigyáznunk. Szóval a fogorvostól kezdve egy ártalmatlan válltetkóig kerüljünk minden beavatkozást. Még az olyan hétköznapiakat is, mint pl. a fogkőlevétel vagy egy orvosi fültisztítás. Az altestünkön pedig a bokáinkra és a lábacskáinkra kell vigyáznunk. Tehát kerüljünk minden beavatkozást, a pedikűröstől a sarkantyúkinövés ultrahangos szétzúzásáig.

 


Horoszkóp Kos

Kos

 

(március 21 – április 20)

Mi magunk és a családi atmoszféránk kerül fókuszba ebben az időszakban, de arra vigyázzunk, hogy ne adjunk túl sok teret annak, hogy kivonjuk magunkat a világból és elzárkózva, csak a saját közegünkben létezzünk. A külvilággal való interakciók, mint pl. az aktivitás és a kommunikáció, nemcsak arra jók, hogy friss energiát hozzunk be a személyes szféránkba, de arra is, hogy legyen mihez viszonyítani, kalibrálni is a saját kapcsolódásainkat.



Bika

(április 21 – május 21)

Mi magunk és az ambícióink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. És mint minden esetben, itt is meglesznek a pozitívumok és a negatívumok is. A kellemes oldalon ott lesz a család és az ő támogatásuk, velük mindent meg is fogunk tudni beszélni. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy kifelé mit kommunikálunk, mert a felszínes kapcsolataink most nem biztos, hogy úgy reagálnak dolgokra, ami előreviszi az elképzeléseinket.


Ikrek

 

(május 22 – június 21)

A munkánk, az életfeladatunk és a pénzkereseti forrásaink kerülnek terítékre ezen a héten. Mindez azzal a felhanggal, hogy ez miként kötődik hozzánk, és mi magunk milyen lelkiállapotban tudunk az említett területeken beteljesülni. Szóval a munkahelyváltástól a régi vágyak feltöréséig egy csomó minden fog most fókuszba kerülni, arra viszont vigyázzunk, hogy ne döntsünk csak lelkesedésből, kapjon helyet a racionalitás is.


Rák

(június 22 – július 22)

Mélyen szántó dolgok fognak foglalkoztatni bennünket ebben az időszakban. Előtérbe kerül az is, hogy bizonyos dolgok a mi világunkban – és úgy nagy átlagban a materiális világban – eléggé feleslegesek, és egyáltalán nem szükségesek ahhoz, hogy az ember boldog életet tudjon élni. Így ez a hét alkalmas lesz arra is, hogy megszabaduljunk felesleges dolgoktól, tárgyaktól, szenvedélyektől és különféle allűröktől.


 Oroszlán

 

(július 23 – augusztus 23)

A világi dolgok kerülnek előtérbe ebben a szakaszban, és millió ezer felé tud majd minket szétcibálni a teendők és lehetőségek tárháza. Azt azért tudnunk kell, hogy most nyugodtan belevághatunk többféle dologba is egyszerre, mert szinte bármilyen irányból lehetnek anyagi előrelépéseink, viszont ez a fajta erőkifejtés viszi majd a prímet, és minden másra vajmi kevés időnk marad.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Az együttműködéseink és a partneri viszonyaink kerülnek fókuszba, mind a belső, mind a külső világunk szempontjából. Tehát a munkahelyi együttműködéseink és a partnerkapcsolataink is több figyelmet fognak igényelni. Mindkét területen sokat tehetünk a harmonikus és hatékony kapcsolódáshoz, ha újítunk, ha friss energiát viszünk bele az adott kapcsolati dinamikába.


Mérleg

 

(szeptember 24 – október 23)

Ebben az időszakban érzékelni fogunk némi lelki érzékenységet. De ellensúlyozni tudjuk a melankóliát azzal, ha lefoglaljuk magunkat spirituálisan vagy éppen mások segítésében, gyógyításában. Lehetőleg tegyük ezt másokkal együttműködésben. Szóval ha még nincs egy pici kis spirituális közösség, amihez tartozunk, akkor keressünk egyet és tegyük magunkat hasznossá, és foglalkozzunk egy kicsit intenzívebben mások segítésével.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten sokkal jobban fog működni az intuitív oldalunk, mint máskor, így nagy felismerések és rácsodálkozások színesítik ezt az időszakot. Viszont arra is vigyáznunk kell, hogy maradjunk meg valamelyest a józan paraszti ésszel gondolkodás talaján, hogy még véletlenül se kerüljünk olyan helyzetbe, amikor már olyan dolgokon aggódunk és feszülünk, ami nincs is, csak túlságosan rápörögtünk a helyzetre.


Nyilas

 

(november 23 – december 21)

Tanulás, gyakorlás, majd együttműködve a megvalósítás formulában fog eltelni ez az időszak. Ez ugyan klisésen hangzik, de hányszor látjuk azt, hogy valahol ez a folyamat felborul. Hogy megvan a tudás valamihez, de nincs meg az erő és az elszántság, hogy megvalósítsák a terveket. Vagy hogy szinte minden megadatott, de nincs meg az a parányi kis segítség, amitől az egész szárnyra tud kapni. Szóval nem rossz, ha végig tudunk vinni valamit, akár klisésen is.


Bak

(december 22 – január 20)

Tevékeny hétnek nézünk elébe, ahol nemcsak az elszántság és a teherbírás lesz jelen, de a támogató intelligencia is. Képesek leszünk jól átgondolt tervek mentén és jól felépített rendszerekben gondolkozni és dolgozni. Így már szinte lehetetlenség, hogy ne tudnánk véghezvinni a terveinket, viszont arra vigyázzunk, hogy ne terheljük túl magunkat, hogy ne szaladjon el velünk a ló, amikor látjuk, hogy mi mindent voltunk képesek megvalósítani.


Vízöntő

 

(január 21 – február 19)

A tanulás, de a tanítás is terítékre fog kerülni ebben az időszakban. Sőt az lenne az igazi, ha a kettőt összekötnénk. Tanulva tanítani, ahogy ezt szokták mondani. Hiszen, ahhoz, hogy el tudjunk valamit magyarázni, azt nekünk is meg kell forgatnunk az agyunkban jó néhányszor. Ahogyan Albert Einstein is mondotta: „Ha valamit nem tudsz könnyedén elmagyarázni, azt valójában nem is igazán érted!”


Halak 

(február 20 – március 20)

Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni. Arra viszont vigyázzunk, hogy tapasztalunk majd némi túlérzékenységet, így most kiváló időszakunk lesz arra, hogy minőségi időt töltsünk el együtt, de most nincs itt az ideje annak, hogy feszültebb témákat vagy régóta dédelgetett sérelmeket feltárjunk és boncolgassunk. Pozitív időtöltésre kell összpontosítsunk, ami tölt bennünket!

www.bhaktikutir.hu