Támaszkodj rájuk bátran, és engedd be a segítő energiájukat

Ahogy mindenkivel, biztosan veled is előfordult már, hogy épp rossz napot fogtál ki, mintha az univerzum minden ereje ellened fordult volna. Semmi sem sikerül, és már délben úgy érzed, ma inkább otthon kellett volna maradnod. Belső hited meginog, mintha egy váratlan fuvallat kibillentett volna az egyensúlyodból. 

Amikor magányosnak érzed magad, minden támogatás jól jön. Az alábbiakban három kiváló ember és kiemelkedő spirituális vezető gondolataiból és mantráiból gyűjtöttük össze számodra egy csokorra valót. 

Tudnod kell: Oprah, Rhonda és Louise mindig melletted állnak, bátran támaszkodhatsz rájuk. Arra tanítanak, hogy nem kell mindig az akaratnak diadalmaskodnia. Néha épp elég, ha egyszerűen csak jól érzed és szereted magad, ha elengeded, ami épp szorít, ha megfogalmazod, mi tesz boldoggá, és ha tudatosítod magadban: elég vagy önmagad számára. 

Olvasd el többször a 10 kapaszkodót, a kiemelt mantrákat pedig mondd ki hangosan is. Lélegezz, és meglátod: pár perc, és máris jobban érzed magad ebben a napban.

„Ne próbálj görcsösen hinni valamiben, ha padlón vagy! Először nyerd vissza a jókedvedet, majd végezz olyan vizualizációkat és gyakorlatokat, amelyek segítenek hinni!”

 

Rhonday Byrne

 

„Nyugodt vagyok, és könnyedén, erőfeszítések nélkül haladok az élet áramlásával.”

 

Louise L. Hay

 

„A legnagyobb ajándék, amit bárki kaphat, az saját maga.”

 

Oprah Winfrey

 

„Mindenki a saját boldogságáért felelős. Ha megteremted a saját boldogságodat, és azt teszed, ami örömet okoz neked, akkor másoknak is öröm lesz veled lenni.”

 

Rhonday Byrne

 

„Minden eljön hozzám a megfelelő helyen és időben, amire szükségem van. Bárhová fordulok, bőség kísér.”

 

Louise L. Hay

 

„Amennyiben mástól várjuk el, hogy meggyógyítson és teljessé tegyen minket – hogy elhallgattassuk a belső hangot, amely azt súgja a fülünkbe, milyen keveset érünk – csak az időnket vesztegetjük.”

 

Oprah Winfrey

 

„Nem a te dolgod, hogyan váltja valóra vágyad az univerzum. Cselekedj, beszélj és viselkedj úgy, mintha már megkaptad volna, amire vágysz.”

 

Rhonday Byrne

 

„Biztonságban vagyok az univerzumban, és az élet minden aspektusa szeret és támogat engem.”

 

Louise L. Hay

 

„Bármitől félünk, elhanyagolható, igazi hatalma magának a félelemnek van. A félelem tárgya nem hathat ránk. Ez a félelem azonban megfoszthat életünktől.”

 

Oprah Winfrey

 

„Megengedem magamnak, hogy elismerjem az érzelmeimet. Mindenki megteszi, ami tőle telik – engem is beleértve.”

 

Louise L. Hay

 

Kész vagy? Porold le a ruhád, állj fel és menj tovább – de vidd magaddal ezeket a kapaszkodókat, hogy nehéz helyzetekben újra erőt meríthess belőlük!

Ajánlott könyvek:

Oprah Winfrey – Élet adta bölcsesség

Louise L. Hay – Bízz az életben

Bízz az életben könyv

Rhonda Byrne – A Titok