Ebben az időszakban természetesen maga a szeretet ünnepe lesz a főmomentum, de ha asztrológiailag nézzük, akkor a december 26. és 27. lesz kedvező, mint Sziddha Jóga napok, tehát olyan napok, amikor is bármibe is kezdünk, az zseniálisan fog sikerülni.

Ebben a szakaszban testileg a lengő bordáinktól le egészen a térdünk aljáig kellene magunkra vigyázni. Az emésztésünktől kezdve, az ízületeken át az alhasban domináns hormonháztartásunkig mindenre.

 


Horoszkóp Kos

Kos

 

(március 21 – április 20)

Előtérbe kerül a munkánk, és azok a területek, ahol a legaktívabbak vagyunk, de leginkább a lelkünk lesz fókuszban. Főként abból a szempontból, hogy a mostani életviteli rendszerünkben mennyire van időnk és terünk arra, hogy töltődjünk és olyan dolgokat csináljunk, amelyek boldoggá tesznek! Az is lehetséges, hogy új területek irányába kell elinduljunk ezen a téren.



Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten eljön az az idő, amikor el kell engednünk egy rakás sérelmet. Most könnyebb lesz, és mi magunk is emelkedettebben fogunk tudni lereagálni dolgokat. Mindez abból fakad, hogy spirituálisabban, lényegibben fogjuk látni a sérelmek kialakulását. Ez a spirituálisabb látásmód segít abban is, hogy el tudjuk engedni a régi sérelmeket, amelyek egyébként csak bénítják az embert.


Ikrek

 

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseink fognak hihetetlenül előtérbe kerülni ebben az időszakban, így bátran használjuk is ki azt a lehetőséget, hogy most az ünnepek alatt több időnk lesz egymásra szeretteinkkel. Bátran beszéljünk olyan dolgokról, amelyek lehet, hogy eleinte egy kicsit kellemetlennek tűnnek, de amelyek letisztázásával egész más kapcsolati dinamikát leszünk képesek felépíteni.


Rák

(június 22 – július 22)

A segítői és a pátyolgatói énünk fog felszínre törni ebben a szakaszban, és a lehető legtisztább és legegyszerűbb formákban. Segíthetünk bárkinek a családon belül, de akár azon kívül is. Segíthetünk barátainknak és szeretteinknek, és vadidegeneknek is. Mert ez lesz az az elfoglaltság, amiben ki tudunk teljesedni, az az elfoglaltság, amin keresztül el tudunk lazulni, és el tudjuk engedni az év nehézségeit, hogy tiszta lappal indíthassuk az új esztendőt.


 Oroszlán

 

(július 23 – augusztus 23)

A beszéd és a kommunikáció kerül előtérbe ebben az időszakban. És ez érvényes lehet egyszerű beszélgetésekre is, de akár arra is, hogy szinte mediátorként közvetítsünk szeretteink, barátaink között. Bátran állítsuk szolgálatba ezt a képességünket a családi együttlétekkor is, mert elképesztő mennyiségű fájdalmat, bosszúságot és kellemetlen élményt oldhatunk ki szeretteinkből.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Mi magunk, a szeretteink, az otthonunk és a családi atmoszféránk fog terítékre kerülni ebben az időszakban. Az is adja majd magát, hogy rendszert vigyünk a mindennapjainkba. Ez az időszak arra is alkalmas lesz, hogy új dolgokba kezdjünk, de arra is, hogy régi családi rendszerünket újjáépítsük vagy átdolgozzuk. Ezek lehetnek egyszerű teendők, mint például az otthonunk karbantartása, de fennkölt dolgok is, mint például az együtt tanulás.


Mérleg

 

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, és vigyáznunk kell arra, hogy ne nyomjuk túl a dolgokat. Használhatunk egy nagyon egyszerű szűrőt ebben az időszakban, mégpedig azt, hogy ameddig a teendőink növelik az élmény részét annak, amit csinálunk, addig lehet nyomni ezerrel, de amikor átváltunk olyan pörgésbe, ami már nem ad hozzá az élmény megéléshez, akkor valószínűleg feleslegesen fejtünk ki erőt.



Skorpió

(október 24 – november 22)

A beszéd és a kommunikáció egyéb formái fognak terítékre kerülni az életünkben, amivel most elképesztő hatással leszünk a környezetünkre. Így igenis szánjunk időt arra, hogy szeretgessük a környezetünket, támogassuk őket rálátásainkkal, ötleteinkkel, és ha az kell, akkor biztosítsuk őket támogatásunkról, hogy meg tudják élni azt a biztonságérzetet, amit mi szinte energiaráfordítás nélkül is tudunk áramoltatni.


Nyilas

 

(november 23 – december 21)

Mindamellett, hogy munkánk és a pénzkeresetünk valamelyest előtérbe fog kerülni, a fő hangsúly rajtunk és a közvetlen környezetünkön lesz. Az, hogy mi magunk hogyan érezzük magunkat és milyen hangulatban vagyunk, nagyon erősen befolyásolni fogja a környezetünket is. Szóval összpontosítsunk olyan dolgokra, amelyek jó passzban tartanak vagy rendeznek minket, és áramoltassuk a jóságot.


Bak

(december 22 – január 20)

Ideális hetünk lesz dolgok befejezésére és lezárására. Legfőbbképpen az elegáns túllendülés hangulatában. Most kevésbé érintenek vagy zavarnak minket az apróbb részletek, és sokkal jobban fogjuk látni a nagyobb képet. Így képesek leszünk olyan dolgokat elengedni és lezárni, amelyek esetleg már évek óta ott vannak egy listán mint megoldandó feladatok, de még nem tartottunk ott, hogy meg is tudjuk valósítani.


Vízöntő

 

(január 21 – február 19)

A terveink és az ambícióink fogják kitölteni a hetünket, de elsöprő intenzitással. Most még akkor is tele leszünk új és egyben káprázatos elképzelésekkel, ha az utóbbi időben teljesen le voltunk blokkolva. Sőt, lelkesedésünkkel most magunkkal tudunk sodorni olyan barátokat és közelállókat is, akik mind a dolgok megvalósításában, mind pedig a működtetésében fontos szerepet játszhatnak.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk és az életfeladatunk fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban abból a szempontból, hogy mik azok az elemek, amelyek lelkileg is elégedetté tesznek minket, de abból a megközelítésből is, hogy milyen további lehetőségek adódhatnak, hogy továbbvigyük/-fejlesszük az elképzeléseinket. Szóval egyrészről egy erős megerősítés is teret fog kapni ebben az időszakban, de tér nyílik a dolgok továbbfejlesztésére is!

www.bhaktikutir.hu