Ebben az időszakban a március 29. és 30., valamint az április 3. lesznek azok a napok, amelyek könnyebb hatással bírnak. Viszont április első két napjával vigyázzunk!

A Hold vándorlása miatt ebben a szakaszban a fejünkre, a nyakunkra, a karjainkra és a mellkasunkra kell vigyáznunk! Szóval a koronavírus-érintettség miatt most külön figyeljünk oda a torkunkra és a tüdőnkre!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az énünk, a családunk és az otthonunk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Ha mindezt képesek leszünk aktívan összekapcsolni, akkor egy kiváló hetet tudhatunk majd magunk mögött. Most a kommunikáció egy kicsit terheltebb terület lesz, így próbáljunk minél kevesebb feszültebb témát boncolgatni. Vagy próbáljunk közös aktvitásokba belefeledkezni.



Bika

(április 21 – május 21)

A magunkkal foglalkozás kerül előtérbe ebben az időszakban. És míg a beszéd mint információcsere nem lesz igazán zökkenőmentes, összpontosítsunk a kommunikáció más formáira. Mert az egyéb kommunikációs formák mindenféle zavar nélkül megvalósulnak. Szóval itt az idő a kicsit távolabbi rokonokkal és szerettekkel való kapcsolattartásnak, lehetőleg e-mail, chat vagy más könnyebb formátumokban.


Ikrek

(május 22 – június 21)

A beszéd és a tervezés lesznek azok a területek, amelyek most tartják bennünk a lelket. Próbáljunk előrehaladni azokban a témakörökben, amelyek érdekelnek minket, vagy amelyeket már egy ideje tervezgetünk, de még nem volt lehetőségünk időt és energiát beletenni az adott dologba. Valamint beszéljünk és kommunikáljunk minél többet a szeretteinkkel, mert az nekik is és nekünk is jó lesz.


Rák

(június 22 – július 22)

A munkánk és a pénzkeresetünk tölti ki ezt az időszakot, és az, hogy ezeket a területeket hogyan éljük meg. Egy csomó új elképzelés is előtérbe kerül, de a következő területek fognak a legjobban megmutatkozni. Külföld és külföldiekkel való együttműködés, valamint a kreatív megoldások, amelyek nemcsak praktikusak, de egyben nívósak is!


 Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Egy időszakra most az elvonulás és az elkülönülés lesz jellemző az életünkben. De ehhez nem kell depressziót vagy úgymond kóros bezárkózást párosítanunk. Egész egyszerűen most bennünk lesz egy olyan belső ingerencia, hogy nagyobb távolságot tartsunk mindentől és mindenkitől, és többet foglalkozzunk magunkkal és azzal, hogy töltekezzünk!



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Muszáj lesz tevékenyen tartani magunkat ebben az időszakban is, attól függetlenül, hogy milyen lehetőségek adódnak erre. Találjuk ki, hogy mibe tudunk erőt és időt beletenni, ami egyébként majd hosszú távon nagyon jól meg fogja hálálni magát. Sőt, az új dolgok, amikbe most belevágunk, akár nagyon hosszú időre is részévé válhatnak a mindennapjainknak.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Az együttműködéseink és a munkaterület kerül majd terítékre ezen a héten. De arra fel kell készülnünk, hogy nehézségek és félreértések most sokkal könnyebben adódhatnak, mint máskor. A feszültebb helyzetek sokkal könnyebben lesznek kezelhetők, ha megpróbálunk egy kicsit mélyebbre ásni, és a dolgok lényegi részét is látni, nem pedig csak a felszínt.



Skorpió

(október 24 – november 22)

Ebben a szakaszban sokkal jobban ki leszünk éleződve arra, hogy képesek legyünk segítséget nyújtani másoknak. Jobban észre fogjuk venni az adódó lehetőségeket arra, hogy bele tudjunk állni egy jó projektbe, kihívásba. Sőt, ha mindezt úgy tudjuk megoldani, hogy a saját személyiségünket és a saját fenntartásainkat hátrahagyjuk, akkor olyan pozitív módon tudjuk majd zárni ezt a szakaszt, hogy még töltekezni is fogunk belőle egy darabig.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Tevékeny időszaknak nézünk elébe. De arra oda kell majd figyelnünk, hogy ne toljuk túl magunkat, ne égessük ki magunkat. A belső tűz és indíttatás meglesz ahhoz, hogy lelkesen tudjunk nekiveselkedni kb. mindennek. De ettől függetlenül, vagy pont ezért, arra oda kell figyelnünk, hogy még véletlenül se legyen az, hogy túlvállaljuk magunkat, és így akár hosszabb időre is kivonjuk magunkat a forgalomból.


Bak

(december 22 – január 20)

A lelki egyensúlyunk és a lelki békénk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Pont ezért próbáljunk úgy véghez vinni dolgokat, hogy azokat rendszerbe foglaljuk. Amikor is nem lereagálunk dolgokat, hanem már megvan az a protokoll vagy módszertan, ami szerint cselekszünk, és amiknek segítségével teljes mértékben elkerülhetők azok a hirtelen jövő stresszhelyzetek, amiket le kell reagálni.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Tevékeny hétnek nézünk elébe, de emellett meg kell őriznünk a dolgok szép oldalát és harmonikusságát. És így hiába leszünk sokkal jobban leterhelve az átlagnál, amennyiben fenn tudjuk tartani azt a minőségi szintet, amire egyébként meglesz a belső igény, maga a terhelés és többletidő, amit most majd bele kell tennünk a mindennapokba, még sem fognak olyannyira terhelően hatni ránk.


Halak 

(február 20 – március 20)

A beszéd és a kommunikáció fogja kitölteni ezt a szakaszt az életünkben. Ami most nem céltalan kapcsolattartásokból és mellőzhető társalgásokból áll, hanem szinte terápiás hatással bíró foglalkozásokkal lesz egyenértékű. Ami nemcsak azokra az emberekre hat jól, akik felé megnyitjuk a kommunikációs csatornáinkat, hanem hatni fog ránk is, ráadásul nagyon pozitívan.

www.bhaktikutir.hu