A. J. Christian

A. J. CHRISTIAN 1975. július 1.-én született, Budapesten. A feltűnően okos, érzékeny kisfiút a körülötte élő felnőttek zseninek tartották, ám annak ellenére, hogy empatikus képességével és intelligenciájával már gyermekkorában kitűnt társai közül, Christian nem érezte magát különleges gyermeknek. Saját szavaival élve: „A környezetem véleménye ellenére átlagos kiskölyök voltam – bár igaz, óvodában a hátam mögött raktam ki a Rubik-kockát…”

A gyermek Christian sokat sétált egyedül, szemlélte a világot s önmagát. Talán ennek is köszönhető, hogy 10 évesen fokozatosan megváltozott, ahogy ő fogalmazott:

„Szép lassan öntudatra ébredtem, fokozatosan láttam meg egyre többet a világból, ráadásul képes voltam arra – ez talán a »szerencse« legnagyobb adománya -, hogy mindig túllépjek a korábban felállított teóriáimon. Hamarosan rájöttem, hogy az emberiség által oly soká keresett tökéletesség nem más, mint az örök változás képessége…”

Tizenöt esztendősen belső energiára épülő harcművészetet és szellemiséget tanultak tőle az emberek. Alig húszévesen elvonult remetének, ahonnan hét hónap elteltével, megváltozva tért vissza. “Tudod, ott voltam az erdőben: körülöttem fák, jobbra néztem, hegyek, balra őzek… egyszer csak rájöttem, hogy itt nem én leszek békés, hanem rám telepszik a béke. Nem nehéz a lombok alatt békésnek lenni, próbáld meg a 35 fokos kánikulában, a tömött buszon… Hirtelen rádöbbentem, hogy a világot csak távolból szemlélni nem ér semmit. A lényeg az Életben van: ha elvonulsz az élettől, egyszerűen elmenekülsz magadtól, Istentől, Mindentől.”

Visszatérése után egyre több tudást kereső találta meg: Christiant sok ember és baráti társaság hívta beszélgetésekre, ekkor zajlottak a Mit keresett ISTEN a nappalimban? című könyvének eseményei is.

2010 őszén azonban elindult világot látni, kíváncsisága a Föld majd minden szegletébe elsodorta. Megfordult – a teljesség igénye nélkül – Afrikában, Kínában, Japánban, Indiában, Kanadában, az Egyesült Államokban, Indonéziában, az Egyesült Arab Emírségekben, Európa legtöbb országában is. Végül, 2012 tavaszán, a Föld minden örömével és bánatával együtt tért haza. Nem állt a nyilvánosság elé, ám kérésünkre ismét elérhetővé vált: a kurzusok és a szemináriumok megadják a lehetőséget, hogy elengedjük lényünkből a szenvedést, miközben megéljük önmagunkat. Hogy történjék bármi e világban, képesek legyünk örömben élni a bánat helyett, mert csak a szeretet gyógyítja a fájdalom okozta sebeket.

Mit keresett Isten a nappalimban?

Mitker_Isten_napp_218

Egyszerűen csak láss…

Ha már elvégeztél minden tanfolyamot, ha már meghallgattál minden gurut, ha már eleget analizáltak a heverőn, de még mindig bizonytalan vagy az Életben, akkor…

Egyszerűen csak láss.

Ha már meghallgattál minden papot, ha már kívülről fújod a szent szövegeket, ha már megjártad az egyházakat, de még mindig csalódott vagy az Életben, akkor…

Egyszerűen csak láss – mert csak Te találhatod meg a boldogságod, csak Te teremtheted meg a biztonságod, csak Te láthatod meg az igazságod, csak Te élheted az Életed.

Te. Senki más.

Mit keresett Isten a hálószobában?

Mit_ker_Isten_aHaloszobaban

„Bevallom, sokat hezitáltam e könyv kiadásán: nem tudtam eldönteni, hogy a mennyet vagy a poklot adja-e az emberek kezébe. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nem állhatok az Élet útjába, rájöttem, nem dönthetek senki helyett. Úgyhogy olvass bátran, de tudd, hogy az érzelem, a párkapcsolat vagy a szexualitás tényszerűen, kényelmes hazugságoktól mentesen jelenik meg a lapokon. Vigyázz, mert az őszinteség mindig megváltoztatja az életedet, az igazság mindig felkavarja lelked szunnyadó parazsát – de ne félj, mert míg e kötet a hamis tüzet eloltja, a valódit fellobbantja.                              

A. J. Christian

Mit keresett ISTEN a nappalimban? második, befejező kötetében A. J. Christian a párkapcsolatok, a szerelem és a szexualitás témakörében felmerülő kérdésekre ad választ sajátságos, eredeti stílusában.

TALEN

A válaszok könyve
Könyv és 30 db „Tábla” díszdobozban

talen_218

Ez a könyv a Válaszok Könyve.
Tudod miért?
Mert te adod meg a válaszokat.

Talen_doboz 3d_rgb_300

A TALEN segítségével megoldást találhatsz  életed problémáira, mert a Táblák és a Könyv megvilágítja önmagad és a múltad eltemetett zugait, ráadásul kézzelfogható és megvalósítható megoldásokat kínál az életed problémáira, sőt, arra is rávezet, hogy – a cselekedeteidtől függően – mire számíthatsz a jövőben. Úgyhogy amikor egy döntés előtt állsz, és nem tudod, hogy merre menj, amikor látszólag minden rendben van, de valami megmagyarázhatatlan feszültség zilálja szét az életed, a TALEN segítségével megtalálhatod a megoldást. Mégpedig a saját megoldásodat. Nem kell elhinned egy tanító szavát, nem kell elfogadnod egy vallás dogmáját, mert a válasz előjön belőled. A válasz felfénylik a lelkedből.

A nőkkel csak a baj van?

A_nokkel_csak_a_baj_van

“Ez a könyv a Férfinak térkép, a Nőnek tükör. Arra hivatott, hogy valóban megismerhesd a szebbik nemet, hogy valóban élvezhesd a párkapcsolatot a szenvedés helyett. Most, a Nő tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárom eléd. Őszintén, egyenesen. Olykor nyers brutalitással…”

A.J.Christian

Hazánk legismertebb spirituális tanítójának, A. J. Christiannak könyve a nők és a velük való kapcsolat titkait tárja elénk, a szerzőtől megszokott alapossággal és különleges humorral. A könyv minden férfinak segít eligazodni a szebbik nem jelentette csodálatos labirintusban – az emberi párkapcsolatok minden sarkalatos pontját megérteti velünk – s noha kifejezetten férfiak számára szól, tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, mert a tartalma nők millióinak életét teheti boldogabbá.

A férfiakkal csak baj van?!

A_ferfiakkal_csak_a_baj_van_B1_218px

“Ez a könyv olyan ösvény, amely a férfilélek megismeréséhez vezet. Arra hivatott, hogy valóban megismerhesd az erősebbik nemet, hogy valóban élvezhesd a párkapcsolatot a szenvedés helyett. Ezért a Férfi valóságát, a tettei mögött megbúvó érzéseket és gondolatokat tárom eléd. Őszintén, egyenesen…”

A. J. Christian

Hazánk legismertebb spirituális tanítója, A. J. Christian régóta várt művében a férfiak titkait tárja elénk a szerzőtől megszokott alapossággal és különleges humorral. A könyv minden nő kezébe adhatja azt a titkot, amelyet a férfiak elméje és szíve rejt – a párkapcsolatok minden sarkalatos pontját megérteti velünk –, s noha kifejezetten nőknek szól, tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek, mert tartalma férfiak millióinak életét teheti boldogabbá.

A teljesség hangja – e-book

Teljesseg_hangja

“Egyedül a szándék nélküli hang tiszta – az eső elsuttogja a titkokat, miközben könnyeivel a föld rögeit veri.”

A teljes Teljesség-ciklus kötetei felölelik mind az öt érzékszerved teremtette lehetőségeket, plusz eléd tárja az érzékeken túli érzékelésedet. Mivel a látás, a hallás vagy az érintés csodáját betűkbe ágyazni nem lehet, ezért addig csavartam a nyelv adta lehetőségeket, amíg a szavak érzeteket és rezgéseket adnak gondolatok helyett.

Ne az érzékeidben kételkedj, azok a valóságot tárják eléd; az érzékelés igaz, az értékelés a téves. Egyszerűen csak fel kell fedezned önnön lényedet: ha elindulsz a saját felfogásod teremtette ösvényen, és kitartóan Figyelsz önmagadra, egyre szélesebb, korlátlanabb utakat járhatsz be.

A. J. Christian

A teljesség tekintete – ebook

Christian teljesség sorozatának első kötetében a látás témakörén keresztül kalauzol minket megdöbbentő felismerések felé.

A teljes Teljesség-ciklus kötetei felölelik mind az öt érzékszerved teremtette lehetőségeket, plusz eléd tárja az érzékeken túli érzékelésedet. Mivel a látás, a hallás vagy az érintés csodáját betűkbe ágyazni nem lehet, ezért addig csavartam a nyelv adta lehetőségeket, amíg a szavak érzeteket és rezgéseket adnak gondolatok helyett.

“Ne az érzékeidben kételkedj, azok a valóságot tárják eléd; az érzékelés igaz, az értékelés a téves. Egyszerűen csak fel kell fedezned önnön lényedet: ha elindulsz a saját felfogásod teremtette ösvényen, és kitartóan Figyelsz önmagadra, egyre szélesebb, korlátlanabb utakat járhatsz be.”

A. J. Christian

A teljesség illata – e-book

A_teljesseg_illata

A. J. Christian tanfolyamain és előadásain arra ösztönzi a jelenlévőket, hogy szánjanak időt a világtól való visszavonulásra, mert így tisztábban hallhatják benső hangjukat. A Teljesség ciklus nevet viselő sorozata, és a ciklus minden egyes kötete egy-egy érzékszervünkhöz kapcsolódik.

A sorozat harmadik kötete a szaglás témakörén vezet minket megdöbbentő felismerések felé. A könyvhöz csatolt DVD-n A. J. Christian zártkörű előadása látható.

Akik még nem ismerik őt, most betekintést nyernek sajátos világlátásába, akik pedig már olvastak Christián-könyvet vagy jártak az egyik előadásán, tanfolyamán, e filmen keresztül még közelebb kerülhetnek hozzá.

A. J. Christian

AJChristian_3d

(Interjúkötet Papp Ervin szerkesztésével)

Mi a titka ennek a fiúnak? Mitől lett ennyire sikeres író és előadó? Honnan meríti az ismereteit? Miért tartják sokan Mesternek? Ugyanakkor miért állítják be sokan szélhámosnak?

A kötetben egy „különlegesen átlagos” fiatalember élete jelenik meg, aki olyan mélységében tárja elénk az Életet, hogy akaratlanul is tanulunk belőle. Valódi kérdéseket és őszinte válaszokat kapunk a napi politikától kezdve, a vallás évezredes misztériumáig, s noha A. J. Christian gyermekkora és magánélete is megelevenedik a lapokon, az élet és a halál, a család és a magány, a dimenziók és a mágia valósága is új értelmet nyer.

Minden varázslatos lánynak, asszonynak, nőnek

Minden nő elbűvölő, gyönyörű és egyedi, legyen akár az otthon melegét megteremtő talpraesett, szerető feleség, csupaszív anya, vagy a száguldó világban csodával határos módon a szerelemmel, munkával, önkifejezéssel zsonglőrködő amazon. Ez Nektek szól, szeretettel! „Ösztönös gyógyítók és mesteri szeretők vagyunk. A szívünk tele van szeretettel, és fogékonyak vagyunk a spirituális igazságokra. Szexuális és női fortélyaink másokat is ösztönöznek, lelkesítenek és erővel töltenek…

Posted in A.J.Christian, Clarissa Pinkola Estés, Ezotéria, Marie Forleo, Önfejlesztés, Osho | Minden varázslatos lánynak, asszonynak, nőnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Létezik-e férfi-nő barátság?

Sokkal mélyebb lehet. A Barátságban nincs elvárás, a Barátságban nem számít, hogy mit mond a másik, mert egyszerűen az a jó, hogy a másik veled van. Liz: Tehát létezik férfi-nő barátság? – Ha egy férfi és egy nő látja a másik nemiségét, ha valamilyen formában izgatóak egymás számára, akkor a barátság csak a szeretkezés után következhet be. A Barátságban mindent tudsz a másikról, minden…

Posted in A.J.Christian, Önfejlesztés | Létezik-e férfi-nő barátság? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amilyen a tánc, olyan a szex

Az tény, hogy ha egy nő meglát valamit benned, akkor jobban el tud szakadni a külső formától, mint általában a férfiak, de ehhez arra van szükség, hogy megismerjen. Márpedig, ha a külsőd első látásra nem kelti fel a figyelmét, általában nem fog megismerni… Ördögi kör ez. Tehát a külső igenis fontos. És nemcsak testi, de egyéb formában is: nem a ruha teszi…

Posted in A.J.Christian, Önfejlesztés | Amilyen a tánc, olyan a szex bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A. J. Christian: A legnagyobb kaland önmagad felfedezése

 „Bárki tudja befolyásolni az energiát maga körül, például te is, ha mondjuk csinosan mész ki az utcára…” Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor megtalálod azt a sok csodát, amelyet a szíved mélye rejt. Ám utad nem könnyű, sok-sok buktatóval terhes: a bizonytalanság és a kétely minden pillanatban újabbnál újabb falakat teremt. S noha napjainkban minden sarkon bölcs tanítókba botlasz, 2003 nyarán egy…

Posted in A.J.Christian, Ezotéria | A. J. Christian: A legnagyobb kaland önmagad felfedezése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva