A szív ereje

A szív több mint puszta szerv, amely vért pumpál a testben: a szív kétségtelenül kimeríthetetlen és az elménél sokkal gazdagabb forrása az intuíciónak, a szándéknak, a hálának, a megbocsátásnak, a rugalmasságnak és természetesen a szeretetnek.

A_Sziv_erejeVajon azt az életet éljük-e, amire születtünk? Követjük-e álmainkat, és teljesítjük-e életünk célját?

Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és teljesíthetjük ki a bennünk rejlő lehetőségeket.

A SZÍV EREJE olyan, mint egy rejtett szellemi kincses láda; amelyet ha felnyitsz megdöbbentő mértékben átalakul a pénzről, az egészségről és a kapcsolatokról alkotott felfogásod. Nem is gondolnád, hogy a könyv megnyitja benned azokat az elnyomott erősségeket, tehetséget, amit még magad előtt is titkoltál. Csak akkor tudsz kiteljesedni, ha cselekedeteid igazán szívből jönnek.

A szív elképesztő ereje révén egy egész új világ nyílik meg, amelyben nincs olyan, hogy véletlen. A félelmet szeretetté alakítjuk, elfogadjuk az akadályokat, és a spirituális fejlődés lehetőségeiként üdvözöljük ezeket. Megbocsátunk azoknak, akik ártottak nekünk, és megszabadulunk a nehezteléstől. És mindezt azért, mert szívünk látja az átfogó képet.

Ha a szívünkből élünk, tanúi leszünk a szerető kedvesség másokra gyakorolt hatásainak. A szív ereje korlátlan, szó szerint és képletesen is. Az út teljesen nyitva áll. Ha ezt az utat járjuk, a szív embere válik belőlünk. Lelkünk szándékai új földet nevelnek.

Itt az ideje megnyílnod és felfedezni A SZÍV EREJÉT!


Küldetése során Baptist de Pape bejárta a világot, és tizennyolc meghatározó személyiséggel, köztük Maya Angelou-val, Deepak Choprával, Paulo Coelhóval, Jane Goodall-lel, Eckhart Tolléval és Neale Donald Walsch-al készített interjút. Ezek a szellemi vezetők személyes történeteiket és mély meglátásaikat megosztva társszerzőként működnek együtt de Pape-pal A szív ereje című inspiráló kézikönyvben, amely megmutatja az utat a szív kimeríthetetlen szeretetéhez és bölcsességéhez – és valódi hatalmunk megteremtéséhez.

Ismerd meg korunk legmeghatározóbb spirituális személyiségek gondolatait a szív és az élet kölcsönhatásairól szóló rendkívüli, inspiráló történeteiken keresztül!

[yottie channel=”https://www.youtube.com/user/edesviz89″ source_groups=”%5B%7B%22name%22%3A%22További Szív ereje videók%22%2C%22sources%22%3A%5B%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fplaylist%3Flist%3DPLj40HQN0dktbZmWsjHHaYgg_h7MYh60Yt%22%5D%7D%5D” header_visible=”false” content_columns=”5″]

A szerzőkről:paulo_coelhoPAULO COELHO

Paulo Coelho a világ egyik legolvasottabb írója, és számos tekintélyes nemzetközi díj, köztük a Világgazdasági Fórum Crystal Díja és a francia Becsületrend birtokosa. 2007-ben az Egyesült Nemzetek egyik békekövetének nevezték ki. 1986-ban elzarándokolt a spanyolországi Santiago de Compostelába, ami fordulópontot jelentett az életében. Útközben spirituális ébredésen ment keresztül, amelyről első könyvében, A zarándoklatban mesél. A következő évben megírta Az alkimistát. Az alkimista világszerte több mint 65 millió példányban fogyott, amivel a történelem egyik legsikeresebb könyve lett. Nem kevesebb, mint hetvenegy nyelvre fordították le. Coelho összesen több mint 150 millió könyvet adott el több mint 150 országban.

aszivereje1

ISABEL ALLENDE
Isabel Allende chilei írónő 1982-ben szerzett világhírnevet első sikerkönyvével, a Kísértetházzal. A könyv a fontos írók sorába emelte, valamint a latinamerikai irodalom térképére is felkerült, mint jelentős feminista. Könyveit több mint harminc nyelvre fordították le, és világszerte több mint 57 millió példányt adtak el belőlük. Munkái egyszerre szórakoztatóak és ismeretterjesztő jellegűek, hiszen fordulatos történeteket ötvöz fontos történelmi eseményekkel.

aszivereje2DR. MAYA ANGELOU (1928-2014)
Dr. Maya Angelou korunk egyik legismertebb és legbefolyásosabb hangja volt. Költői, regény- és memoárírói, tanítói, drámaírói, produceri, színészi, történészi, filmkészítői és polgárjogi munkásságát széles körben méltatták. Művei között több mint harminc bestsellert találunk, regényeket és más műveket egyaránt.

eckhart_tolleECKHART TOLLE
Eckhart Tolle spirituális tanító és író, akinek mély, mégis érthető tanításai világszerte rengeteg embernek segítettek a belső béke és a nagyobb elégedettség elérésében. Németországban született, majd a London és Cambridge Egyetemen tanult. A most hatalma című The New York Times-bestseller szerzője, amelyet harminchárom nyelven adtak ki, valamint folytatása, A most hatalma a gyakorlatban írója. Könyveit korunk legbefolyásosabb spirituális műveinek tartják. Tanításainak magvát a tudat átalakítása és a spirituális ébredés képezi, amelyet az emberi evolúció következő lépésének tart.

aszivereje3DR. MICHAEL BERNARD BECKWITH
Dr. Michael Beckwith spirituális tanító és széles körben olvasott író. Minden héten több ezren gyűlnek össze, hogy meghallgassák előadását a kaliforniai Culver Cityben lévő Agape Nemzetközi Spirituális Központban, amely az Új Gondolat mozgalom spirituális közössége. Gyakran volt vendége a CNN Larry King Live című műsorának és a The Oprah Winfrey Show-nak. Más békeaktivistákkal és spirituális vezetőkkel együtt több nemzetközi testület tagja. Társalapítója a Globális Gondolkodás Társaságának, amelynek célja a bolygó meggyógyítása.

aszivereje18GARY ZUKAV
Gary Zukav spirituális tanító és négy egymást követő The New York Timesbestseller ékesszóló szerzője. A Harvard Egyetemen végzett, és a Különleges Erők tisztjeként szolgált Vietnamban. Harmincegy alkalommal jutott fel a The New York Times bestsellerlistájára, ahol összesen három évet töltött. Meglátásai, komoly megjelenése és ragadós lelkesedése Gary Zukavot tévénézők millióinak kedvencévé tette.

deepak_chopraDR. DEEPAK CHOPRA
Deepak Chopra világhírű orvos, író és előadó, aki több mint hatvanöt könyvet jegyez, köztük huszonegy The New York Times-bestsellert. Munkái, amelyeket több mint harminc nyelvre fordítottak le, világszerte 20 milliónál is több példányban fogytak. Az elme-test gyógyászat területének egyik legismertebb és legnagyobb tiszteletnek örvendő vezetője, aki megváltoztatta a fizikai, mentális, érzelmi, spirituális és társas jóllétről alkotott nézeteinket.

aszivereje6DR. JOE DISPENZA
Dr. Joe Dispenza ismert neurológus, gerincmasszőr, tanító és író. New Jerseyben, a New Brunswick-i Rutgers Egyetemen tanult biokémiát, és magna cum laude végzett gerincmasszázsból az Atlantai Life Egyetemen, Georgiában. A neurológia és idegsebészet, az agyfunkciók és az emlékezetkutatás szaktekintélye. Számos tudományos cikket írt az agy és a test kapcsolatáról, és összefüggéseket állapított meg a gondolkodás, a tudat, az agy és az érvelési képesség között. Felfedezte, hogy ha megváltoztatjuk az elménket, agyunk is megváltozik, és hogy az agy bizonyos szokások megtörésével átprogramozható.

aszivereje9JOHN GRAY
John Gray kétségkívül a világ legismertebb párkapcsolati szakértője. Úttörő munkája, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek az 1990-es évek bestsellere volt. Mindkét nemnek segít megérteni, tisztelni s értékelni az egymás közötti különbségeket a személyes és szakmai kapcsolatokban. Könyveiből ötven nyelven több mint 50 millió példány fogyott. Mars-Vénusz sorozata alapvetően változtatta meg a férfiak és nők egymás párkapcsolatban betöltött szerepéről alkotott felfogását. Egyéneknek és közösségeknek tanítja, hogyan lehet egyszerűen javítani kapcsolataikat és kommunikációs módszereiket. Megmutatja, hogyan használhatók a férfiak és nők közötti különbségek egy egészséges, szeretettel és szenvedéllyel teli kapcsolat megteremtéséhez.

marianne-williamsonMARIANNE WILLIAMSON
Marianne Williamson sokat méltatott spirituális író és tanító, s olyan televíziós műsorok népszerű vendége, mint a The Oprah Winfrey Show, a Larry King Live, a Good Morning America és a Charlie Rose. Tíz könyvéből négy The New York Times-bestseller lett, köztük a Visszatérés a szeretethez, amelyet széles körben az új spirituális iskola meghatározó művének tartanak. Munkássága az Új Gondolat megközelítésén alapul, amely a szeretetet és a megbocsátást tekinti az emberi kapcsolatok kulcsának.

aszivereje7

LINDA FRANCIS
Linda Francis spirituális tanító és író. Három évtizeden át ápolónőként dolgozott, emellett végzett gerincmasszőr. Spirituális társával, Gary Zukavval, A szív erejének másik Társszerzőjével együtt két The New York Times-bestsellert írt, The Heart of the Soul: Emotional Awareness és The Mind of the Soul: Responsible Choice címmel.Linda Francis és Gary Zukav közösen alapították a Lélek Lakhelye Intézetet, amely oktatóprogramokat és rendezvényeket szervez, hogy segítsen a Valódi Erő megteremtésében.


dr_jane_goodallDR. JANE GOODALL 

Dr. Jane Goodall világhírű brit főemlőskutató, antropológus és író, valamint az Egyesült Nemzetek békekövete. Ő a Jane Goodall Intézet alapítója, amelynek keretében jelentős állatvédői munkát végez. Huszonhat évesen Angliából Tanzániába utazott, ahol a vadon élő csimpánzok akkoriban kevéssé ismert világával kezdett foglalkozni. A világ vezető csimpánzszakértőjének tartják, s leginkább talán a vad csimpánzok társas viselkedésének negyvenöt éves tanulmányozása révén ismert.

aszivereje10ROLLIN McCRATY
Rollin McCraty a HeartMath Intézet alelnöke és a kutatási csoport vezetője a kaliforniai Boulder Creekben, amely 1991 óta folytat tudományos kísérleteket a szív intelligenciájának témájában. Nemzetközi szaktekintélynek számít a szívösszhang és a pozitív, illetve negatív érzelmeknek az emberei pszichofiziológiára gyakorolt hatásainak terén. Vezető tudományos munkatársi szerepében
számtalan kutatást végzett az érzelmeknek a szív-agy interakcióra és az immunrendszerre gyakorolt hatásaival kapcsolatban. Ő és kutatócsapata több közös programban vettek részt más tudományos és orvosi intézetekkel, köztük a Stanford Egyetemmel és a Miami Szívkutató Intézettel.

neale_d_walschNEALE DONALD WALSCH
Neale Donald Walsch kortárs spirituális tanító, akinek a szavai a világon mindenütt megérintik az embereket. Beszélgetések Istennel című könyvsorozatát nem kevesebb mint harminchét nyelvre fordították le, és emberek millióinak életét változtatta meg. A sorozat mellett további tizenhat könyvet adott ki. A Beszélgetések Istennel párbeszédsorozat immár világszerte hozzáférhető, és felkerült a The New York Times bestsellerlistájára is. Munkája során eljutott a Machu Picchu lépcsőitől a japán sintoszentélyekig, a moszkvai Vörös Tértől a vatikáni Szent Péter téren át a kínai Tienanmen térig. Bárhová utazik is, érzi, hogy az emberek új, békés és harmonikus életre éheznek. Az élet ésIsten újfajta megértését tanítja.

aszivereje11HOWARD MARTIN
Howard Martin a HeartMath Intézet alelnöke és a kutatási csoport vezetője a kaliforniai Boulder Creekben, amely 1991 óta folytat tudományos kísérleteket a szív intelligenciájának témájában. Meghatározó szerepet játszott a szívnek az egészségre, az érzelmi jólétre és az intelligenciára gyakorolt pozitív hatásaival foglalkozó különböző tudományos kutatásokban. Ő áll az egyedi tudományos program mögött, amelynek célja az egyéni és kollektív teljesítmény, valamint az egészség és a jó közérzet javítása a szív révén.


ruediger_schacheRUEDIGER SCHACHE

Ruediger Schache német spirituális tanító és író. Közgazdaságtani és pszichológiai diplomát szerzett a Müncheni Egyetemen, majd egy híres német cég marketingosztályának vezetői állását cserélte fel a spirituális útkeresésre. Akkor harmincnyolc éves volt. Több évet töltött az Egyesült Államokban, és sokat utazott a többi földrészen is, ahol a személyiséget és a tudatot érintő régi, hagyományos tudást tanulmányozta. Ruediger Schache könyveit huszonhat nyelven adták ki, és világszerte több mint 2 millió példányban keltek el.

aszivereje13MARCI SHIMOFF
Marci Shimoff az Egyesült Államok egyik legfőbb szakértője a boldogság, a siker és a feltétel nélküli szeretet témájában. Ő a szerzője a Love for No Reason és a Happy for No Reason című bestsellereknek, amelyekben úttörő gondolatokat fogalmaz meg a tartós szeretet és boldogság nagy titkát illetően, valamint társszerzője az immár világhírű Erőleves a léleknek könyvsorozatnak. Könyveit harmincegy nyelvre fordították le, és több bestsellerlistán szerepeltek.

aszivereje14DEAN SHROCK
Dean Shrock pszichológus és a Doctor’s Orders: Go Fishing és a Why Love Heals című bestsellerek szerzője. Miután számos tudományos kutatást végzett az örömnek a rákbetegek életminőségére és élettartamára gyakorolt pozitív hatásáról, arra a megdöbbentő következtetésre jutott, hogy a szeretet és a törődés érzése pozitív befolyással bír a rákbetegek kilátásaira, és hogy a szeretetnek gyógyító hatása lehet.

 

baptist-de-pape
Baptiste de Pape

A könyv megálmodója BAPTISTE DE PAPE
Csak álltam, élveztem az újonnan talált belső békét, a megszabadulást az elvárásoktól. Némán megkérdeztem: Mit akar tőlem az élet? Azonnal újabb sugallatot éreztem a szívem felől, amely még erősebb volt, mint előző éjjel. Szinte fájt, mintha ilyen hevesnek kellene lennie, hogy felhívja a figyelmemet – hogy „fogjam” a választ, amit küld. Úgy éreztem, mintha a szívem szétszakadt volna. Az érzés hulláma olyan erőteljes volt, hogy sírva fakadtam. Megtaláltam életem értelmét. Kristálytisztán láttam: a szívnek ezt az erejét kell feltárnom, ezt az energiáját, amely magával ragadott. Fel kell keresnem korunk vezető spirituális gondolkodóit, íróit és tanítóit, és meg kell kérdeznem a véleményüket a szívről. És le kell jegyeznem bölcsességüket az utókornak.” – Baptist de Pape


Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele

Szerelemről és kapcsolatokról A Szív Erejének szakértőitől

Az univerzum alapvető energiája a szeretet. A szeretet energiája ott van körülöttünk és bennünk. Ha a megfelelő emberré, valódi énünké válunk, a szeretetet is tágabban értelmezzük majd. A hangsúly a gyakran görcsös más utáni keresgélésről áthelyeződik saját lelkünk táplálására és gondozására. „Saját barátunkká válunk. Saját szerető támogatónkká. És erre az erős alapra elkezdhetünk kapcsolatot építeni: magunkkal, bizalomból és szeretetből.” – Marci Shimoff…

Posted in a Szív ereje, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Marianne Williamson, Önfejlesztés | Szerelemről és kapcsolatokról A Szív Erejének szakértőitől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Meditálj a MOST hatalmának erejével

A Watkins Review évről évre összeállítja a Föld 100 legbefolyásosabb spirituális tanítójának jegyzékét, aminek élén tavaly Eckhart Tolle állt, negyedikként közvetlenül a Dalai Láma, Ferenc Pápa és Desmond Tutu után.  A listában szereplő személyiségek egytől egyik olyan emberek, akik hosszú ideje sokakat tanítanak és szavuk visszhangzik az elmében és a lélekben. “Ha elfogadod, ami van, és teljesen jelenlévővé válsz, a múlt minden…

Posted in a Szív ereje, Eckhart Tolle, Önfejlesztés | Meditálj a MOST hatalmának erejével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Adj hálát a három áldás gyakorlattal

A hála, áldásaink számbavételének képessége a szívvel való összekapcsolódás legtökéletesebb módja. Amikor hálásak vagyunk mindenért, amink van, szívünk nyitva áll. Értékeljük az embereket magunk körül, ők pedig viszonozzák ezt. A hála még nagyobb bőséghez vezet. “A jelen pillanat miatt érzett hála nyitja meg az élet spirituális dimenzióját.” – ECKHART TOLLE “Az emberek gyakran kérdezik: „Mi a szeretethez vezető leggyorsabb út?” Szerintem erre…

Posted in a Szív ereje, Baptist de Pape, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch | Tagged , | Adj hálát a három áldás gyakorlattal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szív ereje – a szerzők ajánlásával

A világ spirituális irányzatainak nagy tanítói az írott történelem kezdete óta a valódi erő és megértés forrásaként hivatkoznak a szívre. A szív erejében korunk legnagyobb spirituális tanítói segítségével most mi is felfedezhetjük, hogyan valósíthatjuk meg a bennünk rejlő lehetőségeket. Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és…

Posted in a Szív ereje, Baptist de Pape, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Önfejlesztés videó, Videók | A szív ereje – a szerzők ajánlásával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva