Alla Svirinskaya

Alla orvosilag képzett, ötödik generációs orosz gyógyító, akit édesanyja tanított titokban a Szovjetunióban.

A Szovjetunióban nőtt fel, ahol édesanyja tanította a gyógyítás művészetére.

„Nagyjából hatéves lehettem, amikor rájöttem, hogy én is rendelkezem anyám gyógyító energiáival. Ahogy mellette ültem, amikor egy beteg embert gyógyított anélkül, hogy megérintette volna, éreztem, ahogy az ujjaim ritmusra lüktettek és bizseregtek.”

Alla Sviriskaya egy oroszországi orvosi iskolába járt, majd ösztöndíjjal utazott Indiába és Sri Lankára, ahol olyan keleti filozófiákról tanulhatott, amik a test körüli energiamezőre (aura) és a testünkben áramló energiára (csí) alapoztak. „Megtanultam, hogy minden szervünknek megvan a maga energiamezője és frekvenciája, pont ahogy a betegségeknek is.” Alla szerint az emberi aurának hét rétege van, ebből három mutatja a fizikai, érzelmi és mentális energiáinkat. Alla bioenergia-kiegyensúlyozása arra összpontosít, hogy harmóniába hozza az embereknek ezt a három nagyon fontos szintjét.

Munkája során Alla arra próbálja ösztönözni klienseit, hogy tudatosan befolyásolják az életükben végbemenő változásokat. „A munkám abból áll, hogy a választásaikról tanítok az embereknek – például, hogy a dohányzás vagy mondjuk egy párkapcsolat ártalmas számukra.” Alla segít felismerni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a jóllétüket. Mint például kezelésének hatásossága, hiszen ha kliensei nem látnak jelentős javulást életükben a második alkalom végén sem, akkor Alla abbahagyja a kezelést.

Emellett semmiképpen sem szeretné megtéríteni az embereket:
„Nem vagyok új gondolkodású fasiszta, nem kérem a betegeimtől, hogy higgyenek. Teljesen megértem azokat, akikben megvan egy egészséges szkepiticmus. És nem is gondolom, hogy az alternatív gyógyászat lenne az egyetlen járható út. Vegyük csak a jót mindkét világból: a hagyományos és az alternatív gyógyászatból, én ezek kiegészítését akalmazom. Azt teszem, ami a legjobb a klienseimnek.”

Nem meglepő módon Alla Svirinskaya sikermutatója nagyon magas – jelenleg hét hónapos várólistája van. Annak érdekében, hogy több embert érhessen el, leírta gondolatait és tanításait két könyvbe, ezek az Energiatitkok és a Your Secret Laws of Power, melyek nemzetközi bestsellerek lettek. „Kötelességeim minél több embernek segíteni, ezért kellettek a könyvek.” Eddig 12 nyelvre fordították le őket.

Azonkívül, hogy rendkívül sikeres magánpraxisát viszi, Alla vezető gyógyfürdők konzulense, valamint vendégíró az Egyesült Királyság vezető spirituális életmódmagazinjánál is.

Energiatitkok

Energia_titkok
Olvass bele!

Az Energiatitkok Alla Svirinskaya orosz örökségének hagyományos módszerein és az energiagyógyászat általános területein túl felfedi a világ gyógyítóinak feledésbe merült mesterfogásait is. A szerző első ízben tárja olvasói elé páratlan, a modern életforma számára tökéletesített ősi módszereit. Alla egységnek tekinti mindennapjaink testi, érzelmi, mentális és szellemi tapasztalatait, és ezzel új értelmet ad az életünknek. Kövesd programjának útmutatásait, ismerd meg a testedet átjáró energiákat, hogy önmagad gyógyítójává válhass.

Legsikeresebb módszerei:

  • Egyszerű, ám hatékony méregtelenítő programok,
    hétköznapi hozzávalókkal
  • Mindennapi érzelmi életünkben alkalmazható technikák
  • Könnyű meditációk a boldogság fenntartására

Alla Svirinskaya ötödik generációs gyógyító, Londonban gyógyítói magánpraxist vezet. Több ezer gyógyult betege közé híres személyiségeken kívül királyi felségeket is sorolhat.

Alla hihetetlenül sokat segít mind fizikai, mind érzelmi egészségem fenntartásában. Bármikor keresem fel, mindig feltöltődöm energiával, így képes vagyok ellátni tevékeny életem valamennyi feladatát. Hiszem, hogy józan, gyakorlatias tanácsai nem csak nekem, hanem minden olyan embernek sokat jelenthetnek, aki lázas napi tevékenysége közepette megpróbál időt szakítani arra, hogy megőrizze az egészségét.

Sarah, York hercegnője (Miss Sarah Margaret Ferguson)


Nyugtalan vagy?

Méregteleníts! Figyeljük csak meg, hányszor fordul elő, hogy újra játsszuk a múltat? Tudnunk kell, hogy ez viszont megrendítő ütést mér a hétköznapi életére. Lássuk, mi is történik akkor, amikor rossz érzésünk támad. Észleljük az érzést, és nyugtalanná válunk miatta. Kétségbeesett törekvésünkben, hogy megszabaduljunk a „rendellenesség” érzésétől, általában három módszerrel próbáljuk megváltoztatni a belső nyugtalanság állapotát. Először is azonnal visszahajítjuk az érzelmet. Azaz…

Posted in Alla Svirinskaya, Egészség | Tagged | Nyugtalan vagy? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alla Svirinskaya: Energiatitkok

Miről szól az Energiatitkok című könyv? Alla Svirinskaya a kommunista Szovjetunióban született. Édesanyja orvosként dolgozott, de nem elégítették ki a kórházak lélektelen gyógyító eljárásai, ezért a családjukban nőágon öröklődő természetgyógyász képességeit is latba vetette betegei gyógyulása érdekében. A Szovjetunió összeomlása után magánklinikát nyitott, lánya, Alla is itt tanult, majd Angliában kezdett el praktizálni. Ismert hírességek fordultak meg nála, akik hálával emlékeznek meg…

Posted in Alla Svirinskaya, Gyógyulás | Alla Svirinskaya: Energiatitkok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva