Anand Dilvar

Anand Dilvar fáradhatatlan kereső és szenvedélyes utazó, aki ezt a nevet – mely annyit tesz, „Szívbéli boldogság” – 2003-ban vette fel, amikor Osho indiai meditációs központjába utazott tanulni.
Születési neve: Francisco Ángel Real

„Ráébredtem, ez az élet az egyetlen alkalmunk arra, hogy önmagunk lehessünk.”

A szerző Gestalt-terapeuta és motivációs előadó, aki több mint 30 könyvet írt már az önismereti fejlődésről. A Rab című könyve Mexikó egyik legnagyobb bestsellere.

Anand Dilvar hazájában, Mexikóban Osho tanainak egyik legismertebb képviselője. Több mint 30 önfejlesztő könyv szerzője, az El Camino Rojo Ediciones kiadó vezetője, a Vision Quest spirtuális központ alapítója, worshopok szervezője és oktatója. A spirituális tudatosság és a meditáció elkötelezett híve. Írásai az emberi lét nehéz aspektusait mutatják be, a legalattomosabb szenvedélyek rabságáról és az élvezetek mögött megbújó veszélyes hibáinkról szólnak.

RAB_150Rab – Testbe zárt lélek

A szerző, Rab című könyvében azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról ír, melyek meggátolnak minket, hétköznapi útkeresőket abban, hogy megleljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhőse kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz embereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője segítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős eseményeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki börtönbe zárta őt, az csakis saját maga volt.
Hogyan, milyen megküzdési stratégiákkal, milyen előremutató, pozitív gondolatokkal és hozzáállással lehet kiszabadulni ebből a börtönből? Melyek az életünk valódi értékei? Mi az, amit el kell engedni, és miért kell kiállni? Ezekre a kérdésekre ad jól követhető, érthető és gondolatébresztő válaszokat ez a humort sem nélkülöző könyv.

Olvass bele a könyvbe

[ic_add_posts category=’anand-dilvar’]