Angela Liddon

Angela Liddon néhány évvel ezelőtt épült fel tíz évig tartó evészavarából. A célja az volt, hogy ismét megszeresse az étkezéseket, miközben mesteri szinten megtanul főzni.

Miután szociálpszichológusi diplomát szerzett, és elhelyezkedett a gyermekfejlődés kutatójaként, Ragyogj! (Oh she glows!) címmel kezdett blogot írni. Ezen a kreatív felületen osztotta meg az egészséghez vezető útját. Az írásaira és receptjeire érkezett visszajelzések olyan kedvezők voltak, hogy nemsokára naponta ezrek olvasták mohón.Végül otthagyta a munkáját, hogy teljesen szenvedélyének, a blogírásának, a receptek kitalálásának és a fotózásnak éljen.
Öt évvel később a Ragyogj! (Oh she glows!) az egészséges vegán recepteket keresők internetes találkozóhelye lett, amelyet havonta milliónyian látogattak.
Munkái olyan helyi és nemzetközi lapokban is megjelentek, mint a VegNews, az O Magazine, a Fitness, a The Kitchen, a Self, a Shape,a National Post, a The Guardian, a Glamour és a Best Health.

A Ragyogj! olyan díjakat nyert, mint a VegNews legjobb vegán blogja és a Legjobb Blog díja.

Amikor Angela épp nem recepteken dolgozik,vagy azokat fotózza, túrázik, fut, utazgat, hokimeccset néz, barátnőkkel lóg és a belső jógiját ölelgeti. Férjével, Erickel a kanadai Oakville-ben lakik Ontario tartományban. Angela blogja a www.ohsheglows.com címen található.

Angela Liddon saját receptjeit tartalmazó telefonos applikációja itt érhető el: Oh she glows APP

Ragyogj!

ragyogjEz a könyv mindenkinek szól. Mindegy, hogy vegán vagy, vagy csak érdeklődsz a vegán étkezés iránt, vagy egyszerűen csak egy finomat szeretnél enni, ami még ráadásul egészséges is.

Angela szakácskönyve több mint száz ínycsiklandó, teljes értékű receptet tartalmaz az újragondolt klasszikusoktól kezdve – amelyeket a húsevők is szeretni fognak – a friss és ötletes, ízekben gazdag fogásokig.
A Ragyogj! című könyv számos receptet tartalmaz a különféle ételallergiában szenvedőknek, több mint kilencven gluténmentes recept, és rengeteg szójamentes, dió- és mogyoróféle-mentes, cukormentes és gabonamentes változat is található benne.

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’angela-liddon’]