Anna Barnes

Anna_Barnes_onbizalomAnna Barnes legfőképpen az érzelmi jóllét és a mindfullness terülein kutakodik és próbál – igen sikeresen – segítséget nyújtani. Szeret taichizni és nagyokat sétálni a tengerparton.

Anna Barnes vidám, csupaszín, fiatalos és lendületes, ötletekkel teli könyvei első pillantásra megragadják figyelmünket.
Színes és a gyakorlatban is könnyedén használható kötetei világos és egyszerű gondolatokat, inspiráló idézeteket és nagyon gyakorlatias tanácsokat adnak, akár az önbizalom építéséhez, a boldogság vagy éppen a nyugalom eléréséhez, vagy a jó és pihentető alvás kialakításához.

Lapozz bele, fogadd meg tanácsait és élj vidámabban!

Anna Barnes könyvei

Nyugalom

NyugalomA nyugalmi állapot elérése talán elérhetetlennek tűnik, de gyakorlással ez is lehetséges, és ez felbecsülhetetlen hatással lehet az életedre. A könyv segítségével megtanulhatod és tökéletesítheted a módszereket, amikkel teljesen ellazíthatod az elméd és a tested. Ez az élvezetes útmutató átfogó tanácsokat ad, hogy a harmonikus mindennapok elérése érdekében:

milyen technikákkal tudod lecsendesíteni az elméd
hogyan maradj kiegyensúlyozott a munkahelyeden és otthon egyaránt
hogyan támogathatod nyugodt életed kialakítását mozgással és táplálkozással

Ez a könyv – tele tippekkel, segítő idézetekkel és nyugtató gyakorlatokkal – segíteni fog, hogy nyugodtabbnak érezd magad a világban, és hogy felkészültebben birkózhass meg azokkal a dolgokkal, amik igazán számítanak.

Olvass bele a könyvbe Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

 

Önbizalom

OnbizalomÉrezd jól magad a bőrödben, és higgy a képességeidben!

A könyvben található könnyen követhető tippek segítenek megérteni, hogy mi befolyásolja az önbizalmat, és hogy hogyan fejlesztheted a magabiztosságod és az önbecsülésed egészséges szintre. Olyan gondolatokat, inspiráló idézeteket, gyakorlatias tanácsokat és technikákat olvashatsz a magabiztosság megerősítéséhez, melyek által megtudhatod:
• hogyan befolyásolják a gondolataid a magadról alkotott képet;
• hogyan sajátíthatod el a magabiztos viselkedés fortélyait;
• hogyan étkezz, pihenj és mozogj, hogy nagyobb legyen az önbizalmad;
• mikor szükséges kezeléseket és terápiát igénybe venned.

Olvass bele a könyvbe

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

[ic_add_posts category=’anna-barnes’]