Baptist de Pape

“Megtaláltam életem értelmét. Kristálytisztán láttam: a szívnek ezt az erejét kell feltárnom, ezt az energiáját, amely magával ragadott. Fel kell keresnem korunk vezető spirituális gondolkodóit, íróit és tanítóit, és meg kell kérdeznem a véleményüket a szívről. És le kell jegyeznem bölcsességüket az utókornak. Filmet kell készítenem a szívről.” – Baptist de Pape

Baptist de Pape-ot fiatal jogászként súlyos kétségek gyötörték, mígnem egy rendkívüli élmény hatására foglalkozni kezdett a szív hihetetlen erejével, és azzal, hogyan juthatunk el segítségével a nekünk rendelt élethez.

„Frissen végeztem a jogi egyetemen, és kecsegtető ajánlatot és kész szerződést kaptam a világ egyik legtekintélyesebb ügyvédi irodájától. Csak egy aláírás választott el a ragyogó karriertől – én mégis úgy döntöttem, hogy nem írom alá.
Eltűnődtem: Mit is akarok az élettől? Mi a célom?…”

Küldetése során Baptist de Pape bejárta a világot, és tizennyolc meghatározó személyiséggel, köztük Maya Angelou-val, Deepak Choprával, Paulo Coelhóval, Jane Goodall-lel, Eckhart Tolléval és Gary Zukavval készített interjút. Ezek a szellemi vezetők személyes történeteiket és mély meglátásaikat megosztva társszerzőként működnek együtt de Pape-pal A szív ereje című inspiráló kézikönyvben, amely megmutatja az utat a szív kimeríthetetlen szeretetéhez és bölcsességéhez – és valódi hatalmunk megteremtéséhez.

A szív ereje

sziv_ereje_B1_218px

A világ spirituális irányzatainak nagy tanítói az írott történelem kezdete óta a valódi erő és megértés forrásaként hivatkoznak a szívre. A szív erejében korunk legnagyobb spirituális tanítói segítségével most mi is felfedezhetjük, hogyan valósíthatjuk meg a bennünk rejlő lehetőségeket.

Vajon azt az életet éljük-e, amire születtünk?
Követjük-e álmainkat, és teljesítjük-e életünk célját?

Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban Baptist de Pape közreműködésével a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és teljesíthetjük ki a bennünk rejlő lehetőségeket.

“A következő két évben beutaztam a világot, és nagy szerencsémre tizennyolc különböző hátterű és kultúrájú, befolyásos spirituális vezetővel, tudóssal és gondolkodóval találkozhattam és beszélhettem: Isabel Allende, Maya Angelou, Michael Beckwith, Deepak Chopra, Paulo Coelho, Joe Dispenza, Linda Francis, Jane Goodall, John Gray, Rollin McCraty, Howard Martin, Ruediger Schache, Marci Shimoff, Dean Shrock, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson és Gary Zukav.
A szív és az élet kölcsönhatásairól szóló rendkívüli, inspiráló történeteiken keresztül mind egyedi módon járultak hozzá saját filmötletemhez – és életem útjához –, ezért a film és e könyv Társszerzőinek tekintem őket.”

A világ legnagyobb tanítóinak felejthetetlen leckéiből ihletet merítve felfedezhetjük rejtett tehetségünket, meghallhatjuk belső hangunkat, értelmet találhatunk mindenben, ami történik, és beteljesíthetjük életünk legfőbb célját.

A Szív erejéről itt szólnak bővebben a közreműködő szerzők: A szív ereje videók.

Adj hálát a három áldás gyakorlattal

A hála, áldásaink számbavételének képessége a szívvel való összekapcsolódás legtökéletesebb módja. Amikor hálásak vagyunk mindenért, amink van, szívünk nyitva áll. Értékeljük az embereket magunk körül, ők pedig viszonozzák ezt. A hála még nagyobb bőséghez vezet. “A jelen pillanat miatt érzett hála nyitja meg az élet spirituális dimenzióját.” – ECKHART TOLLE “Az emberek gyakran kérdezik: „Mi a szeretethez vezető leggyorsabb út?” Szerintem erre…

Posted in a Szív ereje, Baptist de Pape, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch | Tagged , | Adj hálát a három áldás gyakorlattal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szív ereje – a szerzők ajánlásával

A világ spirituális irányzatainak nagy tanítói az írott történelem kezdete óta a valódi erő és megértés forrásaként hivatkoznak a szívre. A szív erejében korunk legnagyobb spirituális tanítói segítségével most mi is felfedezhetjük, hogyan valósíthatjuk meg a bennünk rejlő lehetőségeket. Ebben a gyönyörű lelki útmutatóban a világ tizennyolc legnagyobb spirituális gondolkodója, írója és tudósa lesz kísérőnk, és megmutatják nekünk, hogyan fedezhetjük fel és…

Posted in a Szív ereje, Baptist de Pape, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Önfejlesztés videó, Videók | A szív ereje – a szerzők ajánlásával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva