Barbara Berger

Barbara Berger, mint minden ember, egész életében a boldogságot és a hozzá vezető utat kereste.
Minden könyvének célja, hogy modern nyelvezetet használva adja át olvasóinak a tudat és az elme, valamint az ősi spirituális bölcsességek és törvények értelmezését. Minden kötete kísérlet arra, hogy gyakorlati útmutatót adjon, amely a szenvedéstől elvezet a béke és harmónia állapotába. Nem köthető semmiféle konkrét valláshoz vagy irányzathoz sem.

Dániai székhelyén, Koppenhágában fogadja azt a temérdek, szívmelengető köszönetnyilvánítást, amelyet bestseller könyvének, A boldogság rajtad múlik című kötetnek az olvasói a világ minden tájáról írnak neki. A könyv több mint harminc országban jelent meg: Skandináviában, Nyugat-Európában, Észak-Amerikában, Közép- és Távolkeleten, Oroszországban, valamint Kelet-Európa néhány országában.

További információk a www.beamteam.com oldalon!

A boldogság rajtad múlik

A boldogsag rajtad mulik 800

Mi akadályozza meg, hogy jelen pillanatban boldog legyél? A párod, az egészségi állapotod, a munkád, a korod, az anyagi helyzeted vagy a súlyod? Vagy mindazok a dolgok, amelyeket szerinted meg „kellene” tenned? Barbara Berger könyve rávilágít minden olyan gondolatunkra és tettünkre, amely megakadályozza, hogy boldog életet éljünk.


A szerző szerint gondolataink határozzák meg azt, ahogyan a valóságot megtapasztaljuk – és ennek a folyamatnak a megértése a boldogság kulcsa. Barbara 10 alapelvet mutat be könyvében, amelyek célja, hogy áthangolják világlátásunkat, gondolkodásunkat, s így boldogabbak lehessünk emberi kapcsolatainkat, munkánkat, valamint testünket és egészségünket tekintve egyaránt.

A közhiedelemmel ellentétben boldogságunk egyes egyedül rajtunk múlik, mivel sosem a külső történések befolyásolják érzelmi állapotunkat, azaz minden esemény valójában semleges. A saját gondolataink, a külső eseményekre adott reakcióink határozzák meg, hogy boldogok vagy boldogtalanok vagyunk-e. Ha pedig ez így van, akkor a boldogság tulajdonképpen választás kérdése, vagyis tudatosan dönthetünk mellette.