Brandon Bays

brandonbays

Brandon Bays (1953. agusztus) amerikai szerző, motivációs előadó. Önsegítő könyvek sikerszerzője, a belső utazás, a gyermeki én újonnani felébresztésével foglalkozó előadó.

Az íráshoz saját tapasztalatain keresztül vezetett az út. 1992-ben kosárlabda méretű tumort diagnosztizáltak nála, ekkor Brandon úgy döntött a hagyományos orvoslással ellentétben saját maga kísérli meg szervezetének gyógyítását. Véleménye szerint a sejtek emlékeinek szelíd és szeretetteljes újraprogramozásával, az emlékek előcsalogatásával a szervezet spontán gyógyíthatja önmagát.

Brandon Bays gondolatait könyveiből és szemináriumaiból ismerhetjük meg.

“A szabadság: van.
Te magad vagy, és mindig is az leszel. Ideje, hogy elkezdj szeretni a szabadságban, ami mindig itt van. Ideje, hogy elkezdd a kegyelem életét élni.”

Jelenlét

Jelenlet

Szabadítsd fel rejtett lehetőségeidet
Ebben a könyvben megtalálod, hogyan nyithatsz természetesen és könnyedén e tökéletes jelenlétre; eszközöket kapsz, hogy eltakaríthasd a megtapasztalás útjában álló esetleges akadályokat, s mindezt nagyon is valóságos, gyakorlati és könnyen megvalósítható módon.

Az egyes tanításokat vezetett meditáció, belső szemlélődés, gyakorlat vagy elmélkedés követi, amelynek célja, hogy segítsen még jobban megnyílnod.

Minden egyes megtanult eszköz tovább dolgozik majd benned a nap további részében, s így még jobban elmélyül benned a béke, és jobban érzed majd a kapcsolatot önmagaddal és a környezetedben élőkkel.
Ez a könyv utazás önmagadba – a határtalan szabadságba, hiszen ez az igazi valód.